Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Zināmi iemaņu pārbaudījuma dalībnieki

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zināmi iemaņu pārbaudījuma dalībnieki
Derons Vilijamss pagājušo sezon uzvarēja šajā konkursā
Foto: nba.com

Nosaukti dalībnieki Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) iemaņu pārbaudījumam, kas norisināsies "All-Star" nedēļas ietvaros. Tikai viens spēlētājs pārstāv rietumkrasta komandu.

Šajā konkursā piedalīsies Ņūdžersijas "Nets" spēlētājs Devins Hariss, Orlando "Magic" aizsargs Džamirs Nelsons, Čikāgas "Bulls" spēlētājs Deriks Rouzs un Sanantonio "Spurs" saspēles vadītājs Tonijs Pārkers. Šis konkurss būs daļa no grandiozā NBA "All-Star" šova. Šogad tas norisināsies Fīniksā, "US Airways Center" arēnā.

Šis "PlayStation® Skills Challenge" ir visai jauns pasākums Visu Zvaigžņu spēles ietavros. Tas pirmoreiz tika ieviests 2003. gadā, kad spēle norisinājās Atlantā. Šajā konkursā četriem spēlētājiem ir jāpieveic divi raundi. Pārbaudījumos iekļauta driblēšana, piespēlēšana un metieni. Visiem spēētājiem jāievēro parastie NBA noteikumi. Diviem spēlētājiem, kuriem ir ātrākie laiki pirmajā sacensību kārtā, iekļūst finālā.

Hariss, kurš pirmo reizi iekļauts Visu Zvaigžņu spēles sastāvā, ir "Nets" viens no līderiem gūtajos punktus (21.5), rezultatīvajās piespēlēs (6.4) un pārķertajās pretinieku piespēlēs (1.7). Hariss ir viens no tikai pieciem spēlētājiem visā līgā, kam ir vismaz 21 gūtais punkts un sešas rezultatīvas piespēles ik maču. Arī Džamirs Nelsons pirmoreiz piedalīsies "All-Star" spēlē. Šosezon Nelsonam ir jauns karjeras rekords gūtajos punktos ik maču - viņš vidēji gūst 17 punktus, metot ar 50.6 procentu precizitāti no pustālās un tuvās distances, bet no tālās distances Nelsons uzbrūk ar 45.6 procentu precizitāti. Rouzs ir reālākais kandidāts, lai saņemtu labākā debitanta balvu. Rouzs piedalīsies arī debitantu spēlē, kurā sacenšas NBA pirmgadnieki ar otrziemniekiem. Starp rūkijiem Rouzs ir līderis izdarīto rezultatīvo piespēļu ziņā (6.3), un ir otrais gūto punktu ziņā. Pārkers jau trešo reizi piedalīsies Visu Zvaigžņu spēlē, kā arī ir jau piedalījies šajās sacensībās 2003. gadā, kad tās pirmoreiz tikai ieviestas. Pārkers ir tikai otrais spēlētājs NBA vēsturē, kurš ir guvis vismaz 55 punktus, izdarījis 10 rezultatīvas piespēles un izcīnījis piecas atlēkušās bumbas. Pārkers to paveica 6. novembr agrā rītā, spēlē pret Minesotas "Timberwolves". Vēl to ir iespējis vienīgi Oskars Robertsons.

Pagājušogad Ņuorleānā triumfēja Jūtas "Jazz" aizsargs Derons Vilijamss, pieveicot visu distanci nieka 25.5 sekundēs.
Pagājušās sezonas iemaņu sacensības, YouTube video

Visi iemaņu sacensību uzvarētāji

GadsUzvarētājsKomanda
2003Džeisons KidsNets
2004Beirons DeivissHornets
2005Stīvs NešsSuns
2006Dveins VeidsHeat
2007Dveins VeidsHeat
2008Derons VilijamssJazz

Izmantotie resursi:
nba.com

  +6 [+] [-]

, 2009-02-03 10:11, pirms 16 gadiem
Stulbums, ka iepriekšējā gada uzvarētājam netiek dota iespēja aizstāvēt titulu...

  +4 [+] [-]

, 2009-02-03 10:15, pirms 16 gadiem
viedoklis rakstīja: Stulbums, ka iepriekšējā gada uzvarētājam netiek dota iespēja aizstāvēt titulu...
Savainojums...
nba.com: NBA.com: Jazz point guard Williams out with...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-03 12:32, pirms 16 gadiem
Westcoast tapat uzvares..

     [+] [-]

, 2009-02-03 23:17, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: Hmm, bez Veida kaut kas tomēr pietrūks
gan jau atradīsies kāds cits,kas liks skatītājiem pasmieties.

     [+] [-]

, 2009-02-04 22:11, pirms 16 gadiem
SJBL pats piedalisos sitaja! :]