Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA klubi ar piemiņas apsējiem godinās Stērnu visās atlikušajās spēlēs šosezon

Rolands Eliņš

NBA klubi ar piemiņas apsējiem godinās Stērnu visās atlikušajās spēlēs šosezon
Foto: AFP/Scanpix

Ziemeļamerikas medijs „The Athletic” vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas klubi visas šīs sezonas atlikušās spēles aizvadīs ar melniem apsējiem uz spēlētāju formām, tādējādi pieminot mūžībā aizgājušo Deividu Stērnu, bijušo NBA komisāru.

Deivids Stērns šo pasauli atstāja pirmajā janvārī 77 gadu vecumā. Skumjas par viņa aiziešanu paudušas daudzas NBA leģendas un komandu pārstāvji, atzīmējot viņa milzīgo ietekmi uz NBA kļūšanu par globālu līgu.

Ziemeļamerikas mediji ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas 30 klubi vienojušies par cieņas izrādīšanu Stērnam, visas atlikušās šīs sezonas spēles aizvadot ar melniem apsējiem uz spēlētāju formām. Šādi piemiņas apsēji būs arī spēļu tiesnešiem, taču vēl nav oficiāla paziņojuma par to, kad tieši šī piemiņas akcija sāksies.

Stērns kļuva par NBA komisāru 1984. gadā un vadīja līgu līdz 2014. gadam, atstājot to sava iepriekšējā vietnieka Adama Silvera rokās.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/nba/2020/01/02/d...