Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vilanueiva: ''Neviens nestrādā tik smagi kā Volless''

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Vilanueiva: ''Neviens nestrādā tik smagi kā Volless''
Bens Volless pret Kevinu Gārnetu
Foto: AFP

Beidzoties lokautam komandas atkal var atsākt treniņus. Spēlētāji par pēdējās nedēļas notikumiem ir ļoti apmierināti arī Detroitas ''Pistons'' spēka uzbrucējs Vilanueiva neslēpj gandarījumu par drīzo sezonas sākšanos.

Lokauts ir beidzies un komandas var atsākt treniņus. Ceturtdien arī Detroitas ''Pistons'' spēlētāji saņēma ziņu no kluba vadības par treniņzāles pieejamību. Prieku par lokauta beigām neslēpj komandas spēka uzbrucējs Čārlijs Vilanueiva, kurš arēnā ieradās 90 minūtes pēc ziņas saņemšanas.

Vilanueiva: ''Braucu, cik vien ātri varēju un neticēju, ka kāds būs ieradies pirms manis. Tiklīdz iebraucu autostāvietā pamanīju Bena ''Maybach'', nebiju vairs pārsteigts, jo zinu, ka neviens nestrādā tik smagi kā Bens, basketbols ir visa viņa dzīve.''

Pieminēšanas vērts ir fakts, ka Bens Volless lokauta laikā paspējis pabūt gan apcietinājumā, gan vairākās tiesas sēdēs. Detroitas milzis tika apcietināts gan par braukšanu alkohola reibumā, gan narkotiku glabāšanu kā arī ieroču glabāšanu.

Pašlaik Detroitas sastāvā Makgreidijs, Vilkokss un Prince ir neierobežoti brīvie aģenti, bet Jerebko, Stakijs un Sammers ir ierobežoti brīvie aģenti, pēdējais no pieminētājiem visticamāk neatgriezīsies Amerikā un turpinās spēlēt Itālijas ''Montepaschi Siena'' sastāvā.

Video no abu spēlētāju pirmā treniņa:

Izmantotie resursi:
Villanueva: 'It's great to be back' |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-12-02 05:13, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Idiots! Kamdēļ ir jāglabā narkotikas un jātur ieroči, ja tev nauda tā jau daudz ir? Piedodiet, bet lielākā daļa to āfrikāņu ir mazliet pastulbi.
Nopelni tu milijonus un tad redzēsim ko tu ar to naudu iesāktu!

  -2 [+] [-]

, 2011-12-02 07:51, pirms 13 gadiem
Labs raksts ielikts 03:15 no rīta (ļoti svarīgs ) a kā Daugaviņš pret Dalasu nospēlējis divas stundas atpakaļ veljauprojām klusums

  +1 [+] [-]

, 2011-12-02 08:34, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Idiots! Kamdēļ ir jāglabā narkotikas un jātur ieroči, ja tev nauda tā jau daudz ir? Piedodiet, bet lielākā daļa to āfrikāņu ir mazliet pastulbi.
par narkkotikaam piekriitu, bet par ieociem-nee. pameegini pats Detroitaa padziivot kaadu laicinu- tur nav taadu cilveeku kam nebuutu ierocu pilna pakala

  -1 [+] [-]

, 2011-12-02 11:13, pirms 13 gadiem
girtinsh rakstīja: Nopelni tu milijonus un tad redzēsim ko tu ar to naudu iesāktu!
Tieši tā! Tā kā Lembergs, Šlesers, vai vēl trakāk, tas Buks - Vaivods - heroina pilnas kabatas, šaunamais rokā, skrien apkārt - pif - paf- baltiem deguniem.