Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums cildina Porziņģi un atceras spēlēšanu kopā ar Ērvingu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Teitums cildina Porziņģi un atceras spēlēšanu kopā ar Ērvingu
Džeisons Teitums un Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Viens no Bostonas ''Celtics'' līderiem Džeisons Teitums sarunā ar žurnālistiem uzsvēra Kristapa Porziņģa nozīmību šīs sezonas komandas veiksmēs, kā arī atcerējās spēlēšanu kopā ar Kairiju Ērvingu. Tieši viņš Dalasas ''Mavericks'' sastāvā stāsies Bostonai pretī NBA finālā.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālam pret Dalasas ''Mavericks'' gatavojas Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics''. Finālsērijas sākums Bostonā gaidāms naktī uz 7. jūniju.

Porziņģis ikra muskuļa sastiepuma dēļ nav spēlējis kopš aprīļa beigām. Vakar viņš aizvadīja pilnu vieglo treniņu ar komandu, turpinot savu potenciālo atgriešanos vienības rindās. ''Kristaps visu sezonu darījis tieši to, ko mēs no viņa gaidījām,'' komandas biedru cildināja Džeisons Teitums. ''Neatkarīgi, vai tas bija gūt punktus pret mazāku pretspēlētāju, izvērst laukumu, būt stūrī vai atsevišķos uzbrukumos pat nesaņemt bumbu. Tanī pat laikā pie pretinieku maiņām aizsardzībā pie blokiem viņam var radīties situācijas piecos uzbrukumos pēc kārtas.''

''Mums ir ļoti daudz talantīgu spēlētāju gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Katram jābūt atvērtam pamēģināt ko citādāku. Daudzi garie spēlētāji varētu vēlēties darīt tikai tās lietas, kurās jūtas komfortabli. Kristaps nedaudz izkāpa ārpus savas komforta zonas, kas padarīja mūsu komandu tikai labāku,'' sakāmo pabeidza Teitums, kurš spēlēs otrajā NBA finālā.

Pirmajā piegājienā pirms diviem gadiem ''Celtics'' sešu spēļu sērijā ar 2-4 zaudēja Goldensteitas ''Warriors''. ''No tā gada pieredzes varam mācīties, bet šogad mēs esam pilnīgi cita komanda. Raugos uz šo kā uz otro iespēju. Tā ir vēl viena sērija, kuram mums ir jāuzvar.'' Pretinieku rindās būs Kairijs Ērvings - basketbolists, kurš savas karjeras laikā spēlējis arī Bostonā kopā ar Teitumu.

''Noteikti tajos gados mums bija gan kāpumi, gan kritumi, taču savās pirmajās sezonās NBA atrasties vienā ģērbtuvē ar superzvaigzni bija pamācoša pieredze. Laukumā viņš ir viens no talantīgākajiem spēlētājiem, kādu jebkad esmu redzējis. Lai ari tas šķietami bijis sen, man ir saglabājušās tikai tās labākās atmiņas no spēlēšanas kopā ar Ērvingu,'' bijušo komandas biedru vērtēja Teitums.

Šīs sezonas 14 izslēgšanas spēlēs Teitums vidēji spēlē guvis 26 punktus, izcīnījis 10.4 atlēkušās bumbas un atdevis 5.9 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-02 10:55, pirms 3 nedēļām
par ko?

  +2 [+] [-]

, 2024-06-02 10:59, pirms 3 nedēļām
kambodža 03 rakstīja: par ko?
Par to, ka viņa pienesums ir ļāvis komandai iestūrēt finālā ar 4 pamastastāva spēlētājiem pie +/- labas veselības un formas...
Iespējams, ka pat ar visiem 5

     [+] [-]

, 2024-06-02 11:52, pirms 3 nedēļām
Pareizais piegājiens brālim Teitumam, dzīvot šodien, tomēr atcerēties arī par vakardienu. Es ar nepacietību gaidu fināla starta svilpi!

  +2 [+] [-]

, 2024-06-02 12:16, pirms 3 nedēļām
viņam var radīties situācijas piecos uzbrukumos pēc kārtas. (C)

  +1 [+] [-]

, 2024-06-02 19:19, pirms 3 nedēļām
Draugi, nevajag besīties. Kā kuģi nosauksi, tā peldēs! Vienradzis nav nekāds arkla vērsis, bet gan mītisks dzīvnieks ar brīnumainām spējām - parādās reti, toties cik vērtīgs! Laime nelaimē, taimings šoreiz izcils, lai viss izdotos. Tagad tikai jāpadara savs darbiņš kārtīgi.

     [+] [-]

, 2024-06-02 21:16, pirms 3 nedēļām
RESTart rakstīja: Draugi, nevajag besīties. Kā kuģi nosauksi, tā peldēs! Vienradzis nav nekāds arkla vērsis, bet gan mītisks dzīvnieks ar brīnumainām spējām - parādās reti, toties cik vērtīgs! Laime nelaimē, taimings šoreiz izcils, lai viss izdotos. Tagad tikai jāpadara savs darbiņš kārtīgi.
Perekti pateikts!

     [+] [-]

, 2024-06-03 20:05, pirms 3 nedēļām
Jaujums!!! Tagad saviem faniem atbildēšu šeit!

     [+] [-]

, 2024-06-03 20:07, pirms 3 nedēļām
Pirmajā spēlē nespēlēšu, Lūka palūdza! No otrās sākšu