Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gordons: "Denveras uzbrukumā bumba atrod brīvo spēlētāju"

Emils Ozerinskis

Gordons: "Denveras uzbrukumā bumba atrod brīvo spēlētāju"
Ārons Gordons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērija sākusies ar Denveras "Nuggets" drošu uzvaru pār Maiami "Heat" (104:93). Pēcspēles preses konferencē komandas biedri slavēja Nikola Jokiču, kurš sērijas sākumā neforsēja spēli, ļaujot komandas biedriem sekmīgi uzsākt cīņu par Lerija O'Braiena trefeju.

Denveras "Noggets" galvenais treneris Maiks Melouns: "Pirms spēles atgādināju savai komandai, ja viņi to jau nezināja, ka Maiami ieradās Milvokos un uzvarēja pirmo spēli. Viņi ieradās dārzā [domāts Madison Square Garden] Ņujorkā un uzvarēja pirmo spēli. Viņi uzvarēja arī pirmo spēli Bostonā. Mēs negribējām, lai viņi ierodās pie mums un paņem sērijas kontroli mūsu laukumā. Mēs visu sezonu esam labi spēlējuši savā laukumā un vēl neesam piedzīvojuši tajā zaudējumu izslēgšanas spēļu gaitā. Esmu ļoti lepns par saviem spēlētājiem. Maikls Porters sasniedza "double-double". Džamals tika pie "double-double". Nikola - "triple-double"! Jutu, ka Ārons Gordons pirmajā puslaikā ar savu spēli uzdeva toni. Brūss [Brauns] labi ienāca spēlē no soliņa. Visi darīja savu darbu."

Spēles pirmajā daļā Nikola Jokičs grozam uzbruka reti, par ko Džamals Marejs atzīmēja savu komandas biedru: "Tas ir stils kādā Nikola spēlē. Ja komandai spēle iet no rokas un citi gūst punktus, tad viņam nav iemesla forsēt savu punktu gūšanu. Viņš ir lielisks piespēlētājs un situāciju veidotājs. Ja pretinieki sedz viņu ar diviem spēlētājiem, Nikola atļauj spēlei pašai atnākt un atrod komandas biedrus. Viņš ir smags puisis. Par ja viņš daudz neuzbrūk grozam, tik un tā savas atlēkušās bumbas izcīnīs un sagādās grūtības pretiniekiem."

Ārons Gordons ieskicēja Denveras spēles zīmējumu: "Mūsu spēlē ir vienlīdzīgas iespējas visiem spēlētājiem, taču skaidrs, ka spēle iet caur lielo zēnu. Viņš izdara pareizo lēmumu, pareizi redz spēli. Nikola ir tik gudrs, tik prātīgs - patiess laukuma ģenerālis. Arī Džamals ir laukuma ģenerālis. Ja tu pieņemsi pareizo lēmumu un pareizā brīdī veiksi izrāvienu vai uzliksi bloku, tad būsi atvērts. Bumba atradīs brīvo spēlētāju. Tas ir veids kā mēs spēlējam šo spēli un tas ir jautrs veids kā spēlēt."

     [+] [-]

, 2023-06-02 10:42, pirms 11 mēnešiem
Šito kā dzejolīti vajadzētu iemācīties Dončičam.

     [+] [-]

, 2023-06-02 14:52, pirms 11 mēnešiem
bigpupa rakstīja: Šito kā dzejolīti vajadzētu iemācīties Dončičam.
Viņš šajā priekšmetā būs nesekmīgs - dzejolīti nespēs iemācīties.
Viņa dzejolītis skan tā: Gandrīz katrā uzbrukumā metienu metu ES. Ja ir traģiska situacija ar 3 sedzējiem vai, ja maz laika, tad izmetu ārā kādam. Tāpēc Mavs nav ne mazāko cerību tikt līdz finālam. Vienmēr uzvar komandas basketbols. Šogad abas komandas finālā spēlē komandas basketbolu. BOS nespēlē, jo sākās ISO no lielajām zvaigznēm. MIL un GSW pēdējos gados, kuras uzvarējušas arī spēlē komandas basi.