Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"TV3 Group" paplašina sadarbību ar NBA, piedāvās arī WNBA spēļu tiešraides

Rolands Eliņš

"TV3 Group" paplašina sadarbību ar NBA, piedāvās arī WNBA spēļu tiešraides
Lebrons Džeimss aizsardzībā pret Stefenu Kariju. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix.ee

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) un Baltijas lielākā mediju grupa "TV3 Group", oficiālais NBA apraides partneris reģionā, vienojušies par ilgtermiņa sadarbības pagarināšanu, kas faniem "TV3 Sport" kanālos nodrošinās rekordlielu NBA satura apjomu, ļaujot sekot līdzi vairāk nekā 240 spēlēm katru sezonu, informē "TV3 Group".

No 2023. gada paplašinātā sadarbība ietvers arī WNBA pārraides, tostarp regulārās sezonas mačus, izslēgšanas spēles un WNBA finālus.

Sadarbības rezultātā katru nedēļu tiks nodrošinātas līdz pat astoņām NBA regulārās sezonas spēļu translācijām, no kurām vismaz viena spēle katru nedēļu būs redzama arī TV6 kanālā. Latvijas faniem būs iespēja redzēt arī NBA Zvaigžņu spēli, sekot līdzi izslēgšanas spēļu kaislībām, kā arī skatīties jau par klasiku atzītas NBA spēles no aizvadītajiem gadiem. Sadarbība ļaus demonstrēt NBA spēles arī Latvijas līdzjutējiem ērtā laikā sestdienu un svētdienu vakaros.

Tāpat arī Latvijas NBA faniem būs iespēja ar izdevīgākiem nosacījumiem iegādāties oficiālās tiešsaistes spēļu skatīšanās platformas NBA League Pass abonementu nākamās paaudzes televīzijā Go3, kas ļauj vērot jebkuru NBA spēli tiešraidē vai atkārtojumos jebkurā viedierīcē.

“Mēs esam gandarīti turpināt ekskluzīvo sadarbību ar NBA. TV3 Group augstu novērtē viena no pasaules prestižākajiem sporta zīmoliem pasaulē uzticību un esam pagodināti būt par daļu no starptautiskās NBA ģimenes. Kopā mēs nodrošināsim visu laiku plašāko NBA pārraidi Latvijā. Basketbola fani varēs izbaudīt vēl vairāk NBA tiešās translācijas ar Baltijas basketbola spīdekļu dalību. Sākot ar nākamo sezonu, būs iespēja sekot līdzi WNBA, vērojot spēles arī televīzijā,” pastāstīja TV3 Group vadītājs Baltijā Kristians Antings.

“Mūsu sadarbības paplašināšana ar TV3 Group Baltijas valstīs ir nozīmīgs solis turpmākai NBA un WNBA izaugsmei Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kur ir bagāta basketbolā vēsture un lieliski spēlētāji, kas pārstāv mūsu līgas komandas,” pauž Elsa Emmi, NBA viceprezidente Eiropā un Tuvajos Austrumos, kura atbild par apraides tiesību sadali pasaulē.

Go3 un TV3 Sport kanāli turpinās piedāvāt labākās basketbola un elites sporta pārraides no NBA, ULEB Eirolīgas, ULEB Eirokausa, Spānijas basketbola līgas, Basketbola Čempionu līgas, Betsafe-LKL, FIBA nacionālo izlašu turnīriem, UFC, ATP tenisa turnīriem, WWE, , WRC, Moto GP, MXGP un citiem nozīmīgiem sporta notikumiem.

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Pozņakovs,
TV3 Group sabiedrisko attiecību speciālists

     [+] [-]

, 2022-06-02 15:42, pirms 2 gadiem
Pietrūkst tikai NHL

     [+] [-]

, 2022-06-02 16:47, pirms 2 gadiem
EPL arī pietrūks...

     [+] [-]

, 2022-06-02 18:06, pirms 2 gadiem
Pieradinās un pēctam pa samaksu,kā ar Anglijas premjerligu..skandinavu mafija!

     [+] [-]

, 2022-06-02 19:47, pirms 2 gadiem
Baskets vien tikai praktiski paliek...

     [+] [-]

, 2022-06-02 19:55, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Pieradinās un pēctam pa samaksu,kā ar Anglijas premjerligu..skandinavu mafija!
Kaut kā neatceros, ka iepriekš bija par brīvu.

     [+] [-]

, 2022-06-02 19:55, pirms 2 gadiem
inis2 rakstīja: EPL arī pietrūks...
Nākamo sezonu vairs nerādīs?

     [+] [-]

, 2022-06-02 20:51, pirms 2 gadiem
andzadzo2008 rakstīja: Nākamo sezonu vairs nerādīs?
Viaplay tagad rādīs,jāiet prom no Tet būs...