Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Iespējamie NBA maiņas darījumi

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Iespējamie NBA maiņas darījumi
Vai Dvaits Hovards speles kopa ar Kobi Braiantu? To radis laiks.

Oficiāli beidzoties Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) lokautam sākušās dažādas spekulācijas par iespējamajiem spēlētaju maiņas darījumiem. 9. decembrī visām runām tiks likts punkts un oficiāli varēs sākties jaunu līgumu parakstīšana un spēlētāju maiņas darījumi.

Kriss Pols

Pols jau paziņojis, ka viņa pirmā izvēle noteikti būs Ņujorkas ''Knicks'', pateicoties tieši labajām attiecībām ar Karmelo Entoniju un iespēju izveidot savu ''Big Three.'' Lielākais jautājums pašlaik ir, ko piedāvāt var ''Knicks''?
Pirms pāris dienām izskanēja daudz konkrētāks piedāvājums, Bostonas ''Celtics'' ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs apgalvoja, ka dara visu, lai izdotos darījums Rondo - Pols. Pēc tam gan Pols, gan ''Hornets'' apgalvoja, ka šāda veida darījumā nav ieinteresēti.

Dvaits Hovards

Pašlaik grūti nosaukt komandu, kura nebūtu ieinteresēta šī brīža dominējošākā centra pakalpojumos. Dažādas spekulācijas izskanējušas no ''Clippers'', ''Nets'', ''Celtics'', ''Knicks'', konkrētāks piedāvājums izskanējis no ''Lakers'' kura vēlas iegūt Hovardu apmaiņā pret Bainamu. Pats Hovards izteicies pozitīvi un apgalvo, ka būtu ļoti priecīgs spēlēt ar viņa prāt šī brīža labāko pasaules spēlētāju.

Grants Hills

39 gadus vecais spēlētājs izteicies, ka iespējams savu pēdējo karjeras sezonu vēlas aizvadīt komandā ar kuru spēs izcīnīt čempiona titulu. Galvenā pretendente uz veterāna pakalpojumiem ir Maiami ''Heat.'' Hilam būtu pavisam reālas iespējas izcīnīt čempiona titulu kopā ar ''Big Three'', bet Maiami iegūtu lielisku spēlētāju, gan aizsardzībā, gan uzbrukumā un dotu iespēju vairāk atpūsties Lebronam Džeimsam. Tāpat interesi izrādījuši Bostonas ''Celtics'' un Ņujorkas ''Knicks.''

Monta Eliss

Goldensteitas ''Warriors'' pirmsezonas mērķis ir atbrīvoties no Montas Elisa, neskatoties uz spēlētāja rezultivitāti, kluba vadība vēlas redzēt izmaiņas. Galvenie pretendenti uz maiņu pret Elisu ir Memfisas ''Grizzlies'' līderis Rūdijs Gejs, Filadelfijas līderis Andrea Igudiola un Brazīliešu milzis Nene.

Nene

Konkrētākais piedāvājums nācis tieši no Maiami ''Heat.'' Maiks Millers un Udonis Haslems pret Nene. Pārējās ieinteresētās komandas centra pakalpojumos ir Indiana ''Pacers'', Hjūstonas ''Rockets'', Losandželosas ''Clippers'' un Nūdžersijas ''Nets.''

Izmantotie resursi:
NBA news, scores, stats, fantasy - Pro...
Yardbarker: Sports Rumors, Gossip, Blogs, News,...
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-12-02 00:00, pirms 13 gadiem
Ja Miami aizmainīs Hazlemu, komanda vērtība kritīsies uz pusi...

  -2 [+] [-]

, 2011-12-02 00:02, pirms 13 gadiem
Saubos, ka Rondo Celtic mainis prom. NOH sirds ir Pols. Celtic jaunaa zvaigzne Rondo. Ja knicks velas ieguut Polu, kur tad liks Bilupsu? Un domaju Lakers Hovardu varetu tik iegut, dotot vai nu Bynumu+Odomu vai Gazolu+vel kadu mazo pret Hovardu. Grants Hils, jasak domat par karjeras beigsanu! Visticamakais variants sheit ir Monta pret Iguadalu Burtoojat ka kribat sho tekstu, man vienalga

     [+] [-]

, 2011-12-02 00:11, pirms 13 gadiem
Derons Viljamss nepagarinās līgumu ar Bruklinas Nets
Kāpēc sportacentrs neieliek svaigākās ziņas, par to kas vispār notiek ap NBA ?

  -1 [+] [-]

, 2011-12-02 00:12, pirms 13 gadiem
Hovardu un Iggy'u uz Clippers!
Mo, Gordon, Iggy, Griffin, Howard
Gada komanda aizsardzībā un dankos

     [+] [-]

, 2011-12-02 00:16, pirms 13 gadiem
Ļoti interesanta maiņa būtu Hovards uz Clipers,pretī dodot Grifinu+Keimanu. Šāds varinats ir izskanējis US mēdijos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-12-02 00:26, pirms 13 gadiem
merqcio rakstīja: Ļoti interesanta maiņa būtu Hovards uz Clipers,pretī dodot Grifinu+Keimanu. Šāds varinats ir izskanējis US mēdijos
Nedomāju, ka Clippers ar šo maiņu kļūs spēcīgāki, drīzāk ieguvēji būs Orlando.
Ok, Hovards ir labākais centrs pasaulē, bet Grifins ir četrus gadus jaunāks, un vēl var pielikt klāt. Viņa vērtība vēl augs. Keimans jau ir norakstīts.

DeAndre + Hovards, vai DeAndre + Grifins, jebkurā gadījumā apakša ir spēcīga.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-02 00:30, pirms 13 gadiem
Grifins + Howards būtu vienkārši izcils pāris gan uzbrukumā ,gan aizsardzībā.Atliek vien iedomāties kā Howards kādu aizsūta mājās un otrā galā Griffins jau "nolauž grozu".

  +3 [+] [-]

, 2011-12-02 00:32, pirms 13 gadiem
Memfisa nekādā gadījumā neatdos savu līderi pret Montu, tad jau drīzāk O.J.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-02 00:54, pirms 13 gadiem
Maigums93 rakstīja: Grifins + Howards būtu vienkārši izcils pāris gan uzbrukumā ,gan aizsardzībā.Atliek vien iedomāties kā Howards kādu aizsūta mājās un otrā galā Griffins jau "nolauž grozu".
Griffins nav labs aizsargs! Un uzbrukumā abi aizņem daudz vietas, grūti pagaidām iedomāties kā Howards iederētos Clippers ar Griffinu, ja aizmainīs Gordonu. Clippers ir vajadzīgs kvalitatīvs 3.nr. - Gay, Iguodala vai kāds cits.

Bynumu vajadzētu piedāvāt komplektā ar kaut ko ( +Odoms un drafta izvēles), jo Bynums ir pārāk traumatisks, pie tām LAL būtu jāuzņem vai nu Arenas vai Turkoglu, jo abu līgumi ir kā "vēži" Orlando komandai.

Nets tā kā vēlās ielikt komplektā drafta izvēles ar Brūku Lopezu , kas uzbrukumā ir viens no top centriem līgā, bet traģiski darbojas aizsardzībā.

Knicks vispār ne uz ko nevar pretendēt, jo viņiem nav līdzekļu ne CP3, ne Howarda piesaistei, neaizmainot Carmelo vai Amare, ko viņi nedarīs.

  +4 [+] [-]

, 2011-12-02 00:55, pirms 13 gadiem
Pēdējais suns lauku sētā rakstīja: Hovardu un Iggy'u uz Clippers!
Mo, Gordon, Iggy, Griffin, Howard
Gada komanda aizsardzībā un dankos
Kopš kura laika Mo un Griffins ir labi aizsargi?

  +3 [+] [-]

, 2011-12-02 00:57, pirms 13 gadiem
Pēdējais suns lauku sētā rakstīja: Par M. Elisu nevajag uztraukties, gan jau Besiktas nopirks viņu.

Kāda starpība, kur, kas iet, tāpat Dalasa uz pieredzes rēķina paņems.
Ja noturēs Čandleru, kā arī nedrīkst aizmirst par MEM, OKC un veciem bukiem LAL, jo nevaru iedomāties, ka Dirks spēs atkārtot to, ko darīja 2011 PO.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-02 01:05, pirms 13 gadiem
showstopper rakstīja: Kopš kura laika Mo un Griffins ir labi aizsargi?
Es runāju par komandu kopumā, nevis par katru atsevišķu spēlētāju.
Grifins noteikti pieliks klāt, Mo ir un paliks Mo.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-02 01:08, pirms 13 gadiem
showstopper rakstīja: Ja noturēs Čandleru, kā arī nedrīkst aizmirst par MEM, OKC un veciem bukiem LAL, jo nevaru iedomāties, ka Dirks spēs atkārtot to, ko darīja 2011 PO.
Protams, to, ko Dirks paveica, šaubos vai kāds spēs atkārtot.
Ja LAL paņems Hovardu, kas ir ļoti ticams, tad jau daudz kas būs skaidrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-12-02 01:44, pirms 13 gadiem
Es domaju ka Howards driz nonaks Lakers, jo Buss ir pateicis ka ir gatavs mainit Bynumu pret "right deal" un Howards grib spelet ar Kobe
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-12-02 03:36, pirms 13 gadiem
Tieši kā darbotos Nene maiņas? Viņs ir FA pašlaik un jaunie noteikumi paredz, ļoti nepievilcīgus sign-and-trade noteikumus, kas jebkuru tādu notikumu daudzmaz vērtīgam spēlētājam (par kādu tiek uzskatīts Nene) padara par diezgan garām pasākumu. Te ir jautājums vienkārši ar ko viņš parakstīs un tad no kā tā komanda mēģinās tikt vaļā. Teiksim Nets vienkārši neparakstītu jaunu līgumu ar Humphries.
Interesanti būs redzēt, kur nonāks Redd, Brandon Roy (jo amnestija, ir vairāk kā iespējama), un, ko darīs Clippers, jo viņiem ir jārīkojas, lai bez kompensācijas nezaudētu DeAndre Jordan un/vai Eric Gordon, jo jaunie CBA noteikumi ir diezgan nepateicīgi.
Noteikti arī esiet gatavi lielajām maiņām līdz 31. decembrim, jo citādāk 6 mēnešu periods, kurš ir vajadzīgs, lai darbotos Birds Rights, netiks piepildīts.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-02 03:41, pirms 13 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Derons Viljamss nepagarinās līgumu ar Bruklinas Nets
Kāpēc sportacentrs neieliek svaigākās ziņas, par to kas vispār notiek ap NBA ?
Tas ir tīri finansiāls iemesls, jaunais CBA atļautu sūdainu pagarināšanu, bet nepagarinot viņš, iespējams, paņems nelielu pay cut, lai piesaistītu kādu jaunu spēlētāju, un viņš varēs normāli pagarināt līgumu uz 5 gadiem (vai 4, ja izvēlēsies ne-Nets) nevis paņemt 2 gadu extension un būt gan viņam, gan komandai nedrošai par nākotni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-12-02 09:41, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Howards + Kobe būtu ļoti nopietns drauds ikvienai komandai.. Mierīgi varētu finālā kapāt ar MIAMI. 50/50
Protams, es pateiktu, kas varētu būt labāks priekš Kobes, Howards ir darba rūķis, bet Bainums ar Gasol reizēm sačo.

Redzēsim, ko Lakers menedžments izbīdīs. Ja Walton uztaisa retire un viņi izmet Pasaules mieru, tad Howards, Gasols, AK, Kobe, Fišers?

  +3 [+] [-]

, 2011-12-02 11:49, pirms 13 gadiem
būs jātaisa uz Ziemassvētkiem NBA 2K12 VOL.2

  +2 [+] [-]

, 2011-12-02 12:44, pirms 13 gadiem
gan jau update iznāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-03 12:17, pirms 13 gadiem
kobe.james rakstīja: Jā jā jā... AK47 tev spēlēs par minimumu. Nesmejies. Tas pats BD nemaz nespēlēs par minimumu.
Neesmu paarliecinats bet man liekas ka BD gribeja spelet komanda kas var izcinit titulu, neviena komanda kas var cinities par titulu nevares vinam piedavat nekadu lielo ligumu