Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" varētu pievienoties Porziņģa vienaudzis Hezonja

Andrejs Siliņš

"Knicks" varētu pievienoties Porziņģa vienaudzis Hezonja
Mario Hezonja
Foto: AP / Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Ņujorkas "Knicks" esot gatava piedāvāt īstermiņa līgumu 23 gadus vecajam horvātu vieglajam uzbrucējam Mario Hezonjam.

2015. gada NBA draftā Porziņģi "Knicks" izvēlējās ar ceturto numuru, bet kā nākamo, ar piekto numuru, Orlando "Magic" izvēlējās tobrīd "Barcelona" spēlējušo horvātu Mario Hezonju. Trīs Floridas komandā pavadītajās sezonās Hezonja nav attaisnojis tās cerības, kas uz viņu tika liktas, lai gan pagājušajā sezonā demonstrēja ļoti cienījamu sniegumu - vidēji 22 minūtēs 9,6 punkti, 3,7 atlēkušās bumbas, 1,4 rezultatīvas piespēles un 1,1 pārtverta bumba.

Pagājušā gada rudenī "Magic" neizmantoja iespēju automātiski pagarināt Hezonjas pirmo NBA līgumu arī uz ceturto gadu, līdz ar to šovasar horvāts kļuvis par neierobežotu brīvo aģentu. Tiek runāts, ka "Magic", ņemot vērā Hezonjas sniegumu pēdējā gadā, tomēr varētu piedāvāt spēlētājam jaunu līgumu. Tāpat interesi par basketbolistu izrādot Sakramento "Kings" un Rodiona Kuruca pārstāvēta Bruklinas "Nets".

ESPN vēstī, ka Hezonja tik tiešām varētu nonākt Ņujorkā, tikai nevis Bruklinā, bet Manhetenā, kur bāzējas Porziņģa pārstāvētā "Knicks". Abas puises esot ieinteresētas potenciālajā sadarbībā. Pēc ESPN rīcībā esošās informācijas "Knicks" esot gatava piedāvāt Hezonjam īstermiņa līgumu.

Portlendas "Trail Blazers" vienojusies ar kanādiešu snaiperi Niku Stauskasu par viena gada minimālo līgumu. 24 gadus vecais Stauskass, kuram ir lietuviešu izcelsme, aizvadījis četras sezonas NBA, aizvadītajā sezonā nospēlējot 35 mačus "Nets" rindās un realizējot 40,4% trīspunktnieku.

Karstākais brīvais aģents šovasar, protams, ir Lebrons Džeimss, kurš no "Cavaliers" saņēmis telefona zvanu jau minūti pēc pusnakts iestāšanās, kad klubi beidzot drīkstēja uzsākt sarunas ar spēlētājiem. Lielu interesi par iespēju tikties ar Džeimsu nu izrādījusi arī Denveras "Nuggets", vēstī ziemeļamerikāņu mediji. Jādomā gan, ka pastāv niecīga iespēja, ka Lebrons varētu reāli apsvērt došanos uz kalnaino Denveru.

  -3 [+] [-]

, 2018-07-01 12:59, pirms 6 gadiem
Knicks bāzējas Manhetenā? Oho!

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 13:17, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Knicks bāzējas Manhetenā? Oho!
Madison Square Garden bāzējas. Knicks jāmēģina Hezonju dabūt, jo sezonas otrajā pusē viņš beidzot sāka spēlēt kā starters. Vēl jauns, tātad visas iespējas attaisnot uz sevi liktās cerības.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-01 13:28, pirms 6 gadiem
Kāpēc gan nepaņemt uz gadu... cik nu NYK ir tie brīvie līdzekļi uz nākamo sezonu, domāju šis būtu labs variants kā tos izmantot.

     [+] [-]

, 2018-07-01 13:51, pirms 6 gadiem
Knicks un Rangers (NHL) īpašnieks plāno abus klubus pārdot
Medijs: Miljardieris Dolans plāno pārdot...

  -1 [+] [-]

, 2018-07-01 14:02, pirms 6 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Madison Square Garden bāzējas. Knicks jāmēģina Hezonju dabūt, jo sezonas otrajā pusē viņš beidzot sāka spēlēt kā starters. Vēl jauns, tātad visas iespējas attaisnot uz sevi liktās cerības.
Interesanti, vēl nesen viņi bāzējās Vestčesterā, NY piepilsētā, Manhetenā iebraucot tikai mājas spēļu dienās.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 14:13, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: Knicks un Rangers (NHL) īpašnieks plāno abus klubus pārdot
http://www.sportazinas.com/medijs-dolans-plano-pardot-knicks-un-rangers-klubus/
Neko viņš netaisās pārdot.Cilvēki izlasīja,ka viņš vēlās viņus,kā dažādas kompānijas vnk.Tādu naudas bedri neviens nepārdos.Ja pārdotu tad droši,kā minimums pa dubultu vērtību

     [+] [-]

, 2018-07-01 14:14, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Interesanti, vēl nesen viņi bāzējās Vestčesterā, NY piepilsētā, Manhetenā iebraucot tikai mājas spēļu dienās.
Tur ir G-league komanda.

     [+] [-]

, 2018-07-01 14:18, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Kāpēc gan nepaņemt uz gadu... cik nu NYK ir tie brīvie līdzekļi uz nākamo sezonu, domāju šis būtu labs variants kā tos izmantot.
Brīvie tieši ir uz nākošo gadu.Ja visu pareiz izdara,tad sanāks viens max spēlētājs,un pēc max spēlētāja parakstīšanas var KP dot max līgumu.Otrādāk gan nevar..
Fani negribot pārāk ilgu līgumu,lai tieši neaiz*irš nākošā gada cap..Redzot kādu naudu dabūja McDermots tad varētu domāt,ka viņš noteikti pelnītu vismaz tikpat..Varētu jau iedot viņam kaut kādu 5x4/6x4.Pagāšgad jau viņš parādīja ja viņam uzticās un ieliek pareizajā pozīcijā tad nes arī rezultātu.

     [+] [-]

, 2018-07-01 14:18, pirms 6 gadiem
Tad labāk ņemt zirgu

  +1 [+] [-]

, 2018-07-01 14:49, pirms 6 gadiem
sapnis rakstīja: Tad labāk ņemt zirgu
Jūtams B/R Game of Zones gars. Slavējami, slavējami

     [+] [-]

, 2018-07-01 18:55, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tur ir G-league komanda.
ok ok, drošvien kas mainījies, jo pirms gada tur bija NYK bāzes mītne, treniņu zāles utt utj, tipa facilities.