Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" Rubio aizstās ar Džefu Tīgu

Andrejs Siliņš

"Timberwolves" Rubio aizstās ar Džefu Tīgu
Džefs Tīgs un Kairijs Ērvings
Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" vadība pēc Rikija Rubio aizmainīšanas pamata saspēles vadītāja vietu atvēlēs Džefam Tīgam, ar ko vienojusies par līgumu uz trim sezonām par 57 miljoniem dolāru.

29 gadus vecais Tīgs NBA ienāca 2009. gadā, kad ar 19. numuru spēlētāju draftēja Atlantas "Hawks". Pirmās septiņas sezonas Tīgs pavadīja tieši Atlantas komandā, bet pagājušajā vasarā tika aizmainīts uz "Pacers". Indianas rindās Tīgam pirmoreiz karjerā izdevās nospēlēt pilnīgi visas sezonas spēles, vidēji gūstot 15,3 punktus, atdodot 7,8 rezultatīvas piespēles, izcīnot 4,0 atlēkušās bumbas un pārtverot 1,2 bumbas.

Pēdējās četrās sezonās Tigs nopelnīja pa astoņiem miljoniem katrā no tām, bet jaunais trīs gadu līgums ar "Timberwolves" paredz kopējo atalgojumu 57 miljonu apmērā jeb 19 miljonus dolāru sezonā.

"Timberwolves" šovasar veikusi vairākus soļus pretī tam, lai nākamajā sezonā beidzot atgrieztos "play-off" - komandā bez jaunajām zvaigznēm Endrjū Viginsa un Karla Entonija Taunsa nu ir arī Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Džimijs Batlers, kā arī pieredzējušais Tīgs.

     [+] [-]

, 2017-07-01 09:35, pirms 7 gadiem
Forši Nyk kā vienmēr gliemeža ātrumā beigās dabūs kkādus atkritumus

  +1 [+] [-]

, 2017-07-01 09:43, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Forši Nyk kā vienmēr gliemeža ātrumā beigās dabūs kkādus atkritumus
Manupraat, NYK nevienam nav veelmes speeleet.

     [+] [-]

, 2017-07-01 09:46, pirms 7 gadiem
maiņas notiek, joprojām labi spēlētāji ir pieejami, bet jābūt izlēmīgiem un spējīgiem sarunāt - izskatās NYK tādi nav...

tad atkal var gaidīt kādu stulbu lēmumu - iedos max līgumu traumatiskiem citiem nevajadzīgiem veterāniem, kaut vai Rondo vai Hill

     [+] [-]

, 2017-07-01 09:50, pirms 7 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Manupraat, NYK nevienam nav veelmes speeleet.
kā tas notiek - ja GM ir nespējīgs, tad iesaista savu zvaigzni. Melo spēlētāju vidū ir ļoti laba reputācija un daudz zvaigžņu draugu. bet ja klubs aktīvi spiež viņu ārā no kluba, tad tas ir arī signāls visiem pārējiem..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-01 09:51, pirms 7 gadiem
Ko jūs te čikstat?NYK draftēja Frenku.Ko jums vēl vajag?Nah viņiem kaut kādu 20+ mil saspēlnieku?Paņems veterānu,kas nāks no benča un miers..Ies pēc gados jauniem spēlētājiem rebuildam

  -1 [+] [-]

, 2017-07-01 09:51, pirms 7 gadiem
Tak beidzat aiztikt to NYK!!! Tā kā tur izturējās pret saviem spēlētājiem uz turieni neviens pat netaisās skriet! Tā kā NYK NAV nekā ko piedāvāt maiņas darījumos, tad nebūs arī normālu maiņu. Atslābstat!

     [+] [-]

, 2017-07-01 10:31, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: kā tas notiek - ja GM ir nespējīgs, tad iesaista savu zvaigzni. Melo spēlētāju vidū ir ļoti laba reputācija un daudz zvaigžņu draugu. bet ja klubs aktīvi spiež viņu ārā no kluba, tad tas ir arī signāls visiem pārējiem..
Klubs nespiež, viņš pats prom grib...Viņš ar Filu nevarēja tikai abu ego dēļ sadzīvot, bet kā Filu atlaida, tā viņš arī paziņoja, ka vēlas no kluba prom un tur praktiski trīss iespējas:
- Karmelo noņem "no trade" punktu
- ja Cavs vēlas, tad visticamāk viņš atļauj izpirkt nepilnīgu līgumu t.i. mazāk kā 50 milj.
- vai izpirkt līgumu klubam (bet to viņi nedarīs)

Kas saistās ar pārejām, tad domāju, ka NYK nekas nav zaudēts, paņems daļu jaunos un daļu vecos kadrus un domāju, ka nospēlēs labāku sezonu nekā pērn

     [+] [-]

, 2017-07-01 10:44, pirms 7 gadiem
Austrumi kļūst arvien vājāki