Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Magetī veikta operācija

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Magetī veikta operācija
Korijs Magetī.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas ''Warriors'' uzbrucējam Korijam Magetī vakar tika veikta neliela labās rokas plaukstas locītavas operācija.

Gandrīz visas sezonas laikā Magetī mocija sāpes plaukstas locītavā, kas ietekmēja spēlētāja sniegumu laukumā. Atlētiskais uzbrucējs pērnajā sezonā bija traumu vajāts (sastiepta roka, muguras sāpes, plīsusi paceles cīpsla) un izgāja laukumā tikai 51 spēlē.

29 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā ''Warriors'' rindās pildīja rezervista funkcijas un vidēji guva 18,6 punktus un izcīnīja 5,5 bumbas zem groziem. Plānots, ka spēlētājs intensīvus treniņus varēs atsākt pēc aptuveni trīs nedēļām.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +4 [+] [-]

, 2009-07-01 11:23, pirms 15 gadiem
Šo vajadzētu aizmanīt pret kādu, noteikti tad arī Warriors pamazam butu atbrivojušies no šiem lielas algas individiem kas nedod piespēles!

  +6 [+] [-]

, 2009-07-01 11:26, pirms 15 gadiem
nu gan jau ka divus gadus peec kaartas warriors nebuus taadas probleemas ar traumaam vismaz es taa ceru
un ja nebuus un neaizmainiis Biedrinu tad vareetu buut laba sezona

  +5 [+] [-]

, 2009-07-01 11:26, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: Šo vajadzētu aizmanīt pret kādu, noteikti tad arī Warriors pamazam butu atbrivojušies no šiem lielas algas individiem kas nedod piespēles!
Pēc tam, kad maggeti nosēdināja rezervē tad jau viens no vadošajiem spēlētājiem bija, ja Nellijs viņu neliks pamatsastāva tad domāju viņš ka 6th man ļoti varētu palīdzēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: padibenis

     [+] [-]

, 2009-07-01 11:58, pirms 15 gadiem
vajag mainit vinu ar vel kadiem prom pret labu pf kas ari kapa aizsardziba. kirilenko,varezaosmitu vai kadu citu

  +2 [+] [-]

, 2009-07-01 12:02, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: Šo vajadzētu aizmanīt pret kādu, noteikti tad arī Warriors pamazam butu atbrivojušies no šiem lielas algas individiem kas nedod piespēles!
Sezonas sākums bija katastrofāls no komandas saspēles viedokļa, bet sezonas beigās jau bija tīri sakarīgs spēlētājs. Nedomāju, ka no šī spēlētāja jāatbrīvojas par katru cenu. Noteikti nedrīkst veikt tādu pašu maiņu kāda tika veikta ar Crawfordu, kas diemžēl sezonas laikā savu spēli nespēja pārkoriģēt komandas interesēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-01 19:21, pirms 15 gadiem
Visi izn, ka Korijs ir statu krājējs, taču kā sestais spēlētājs viņš ļoti daudz palīdz, un nedomāju, ka viņam būtu laiks iet prom no gsw.