Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārklijs: ''Ja man piedāvātu 200 miljonus, kļūtu par tievāko spēka uzbrucēju cilvēces vēsturē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bārklijs: ''Ja man piedāvātu 200 miljonus, kļūtu par tievāko spēka uzbrucēju cilvēces vēsturē''
Čārlzs Bārklijs. Foto: AFP/Scanpix

Runājot par Ņūorleānas ''Pelicans'' iespējamo līguma pagarināšanu ar Zaionu Viljamsonu, TNT basketbola apskatnieks Čārlzs Bārklijs ''Dan Patrick Show'' pauda, ka, ja līdzvērtīgu līgumu piedāvātu viņam, tad Bārklijs kļūtu par tievāko spēka uzbrucēju cilvēces vēsturē.

Zaions Viljamsons, kuru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņūorleānas ''Pelicans'' 2019. gada draftā izvēlējās ar pirmo numuru, pirmo trīs sezonu laikā laukumā devies vien 85 spēlēs, kurās vidēji iemetis 25.7 punktus un izcīnījis septiņas bumbas zem groziem. Jau šajā vasarā komanda spēlētajam var piedāvāt maksimālo līgumu par 181 miljonu dolāru uz nākamajām piecām sezonām, taču tieši bažas par veselību ir faktors, kas var likt Ņūorleānai izšķirties par šāda soļa neizvēlēšanos.

Bijušais basketbolists un šobrīd TNT basketbola analītiķis Čārlzs Bārklijs intervijā ''Dan Patrick Show'' pauda, ka Deivida Grifina vietā maksimālo līgumu Viljamsonam nepiešķirtu. ''Tā nav vienkārša situācija. Vai es viņam dotu tādu naudu? Nē, jo viņš nekad nav bijis vesels. Nerunāju šeit tikai par NBA, bet arī par laiku vidusskolā un augstskolā. Zaions nav pierādījis, ka prot kontrolēt savu svaru.''

Ņemot vērā, ka Bārklijs karjeras laikā pats spēlēja spēka uzbrucēja pozīcijā, tad šobrīd basketbola analītiķis atklāja, ka arī viņš NBA ienācis ar lieko svaru, taču no tā atbrīvoties viņam palīdzējis Mozess Malons. Bārklijs uzskata, ka kādam ''Pelicans'' organizācijā jāpievērš lielāka uzmanība Viljamsonam, kamēr pašam basketbolistam jākļūst profesionālākam un jānoalgo šefpavārs. Bārklijs savas basketbolista karjeras laikā nepelnīja tik lielu naudu, cik šobrīd var piedāvāt Viljamsonam, un arī par to TNT apskatniekam bija ko teikt. ''Lielākais, ko pelnīju, bija pieci miljoni dolāru, taču man ir vienalga par naudu. Tomēr - ja man kāds piedāvātu 200 miljonus, tad es kļūtu par tievāko spēka uzbrucēju cilvēces vēsturē.''

Viljamsons sadziedējis traumu un jau šobrīd viņam dota atļauja trenēties uz pilnu jaudu. ''Pelicans'' šo sezonu noslēdza ar iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, kurās pirmajā kārtā tā ar 2-4 piekāpās Fīniksas ''Suns''.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-01 09:27, pirms 2 gadiem
Nu tādas naudiņas dēļ daudzi būtu gatavi piespiest sevi būt profesionālim. Bet nu ASV daudzi cilvēki ir izlaidušies un nespēj sevi disciplinēt. Domāju, ka Pels vajag piedāvāt Embīda tipa līgumu ar ļoti daudz atrunām par spēļu skaitu utt. Ja Zions nepiekrīt tad labāk paskatīties vēl uz viņu līdz februārim un ja nekas nemainās tad mainīt prom, jo risks paturēt slinku, nemotivētu un traumatisku spēlētāju ir pārāk liels. Varētu mierīgi dabūt asetus turpmākajiem 3 gadiem. Piemēram aizmainot uz OKC pret SGA + 3 1.k . piki.

     [+] [-]

, 2022-06-01 12:46, pirms 2 gadiem
Ja tu neesi gatavs būt profesionālis par miljonu, tad arī par 200 nebūs.. Nu nebūs.

     [+] [-]

, 2022-06-01 15:06, pirms 2 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nu tādas naudiņas dēļ daudzi būtu gatavi piespiest sevi būt profesionālim. Bet nu ASV daudzi cilvēki ir izlaidušies un nespēj sevi disciplinēt. Domāju, ka Pels vajag piedāvāt Embīda tipa līgumu ar ļoti daudz atrunām par spēļu skaitu utt. Ja Zions nepiekrīt tad labāk paskatīties vēl uz viņu līdz februārim un ja nekas nemainās tad mainīt prom, jo risks paturēt slinku, nemotivētu un traumatisku spēlētāju ir pārāk liels. Varētu mierīgi dabūt asetus turpmākajiem 3 gadiem. Piemēram aizmainot uz OKC pret SGA + 3 1.k . piki.
Un Tu tici, ka OKC uz kaut ko tādu parakstītos?

     [+] [-]

, 2022-06-01 15:42, pirms 2 gadiem
RolandsB rakstīja: Un Tu tici, ka OKC uz kaut ko tādu parakstītos?
Nu viņi pēdējā laikā pieņem savdabīgus lēmumus. Varbūt varētu vienoties. SGA varētu Pels ļoti palīdzēt jau nākamajos playoffos. OKC tomeer aizsargi pietiek un uz playoffi nespiid. Protams riski lieli.