Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: ''Zināju, ka nebūšu optimālajā formā. Tas nav iespējams''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimss: ''Zināju, ka nebūšu optimālajā formā. Tas nav iespējams''
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss pēc savainojuma sadziedēšanas un atgriešanās savas vienības rindās, pauda, ka no pirmās spēles nav gaidījis savu labāko spēli.

Lebrons Džeimss pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās laukumā pēc potītes savainojuma sadziedēšanas Losandželosas ''Lakers'' sastāvā, taču esošā čempione tāpat piedzīvoja neveiksmi pret Sakramento ''Kings'' ar 106:110. Džeimss guva 16 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

''Savā pirmajā spēlē sešu nedēļu laikā jutos ok. Potīte bija saspringta, taču šis bija labs sākums. Zināju, ka nebūšu savā 100% gatavībā. Tas nav iespējams. Domāju, ka atlikušās karjeras laikā vairs nekad nesasniegšu 100% sportisko formu,'' pirmo spēli pēc ilgāka pārtraukuma komentēja Džeimss.

Pēdējās desmit spēlēs ''Lakers'' uzvarējusi vien trijās. Ar 36 uzvarām 63 spēlēs ''Lakers'' atrodas piektajā vietā Rietumu konferencē, tikai par vienu uzvaru apsteidzot sestajā vietā esošo Dalasas ''Mavericks''. Gadījumā, ja ''Lakers'' neuzlabos savas pozīcijas un pat, iespējams, pasliktinās, var gadīties pirmajā kārtā spēkoties pret otru Losandželosas komandu ''Clippers''. ''Ir palikušas tikai deviņas spēles. Protams, šī bijusi traka sezona. Mums jādara viss, lai tās atlikušajā daļā spētu sasniegt maksimumu,'' par esošo situāciju pauda Džeimss.

Šīs sezonas 42 spēlēs Lebrons Džeimss vidēji spēlē guvis 25.2 punktus, izcīnījis 7.9 atlēkušās bumbas un atdevis 7.9 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-05-01 23:43, pirms 3 gadiem
...princese taisnojas?

     [+] [-]

, 2021-05-02 00:42, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: ...princese taisnojas?
ja kp to teiktu tad tu arī to pašu teiktu ko tagad?
protams viņš nebūs uz 100%,vispār domāju ka La būs auzas plovos.katrā ziņā nebūs pagājušā gada scenārijs,bet ceru ka maldos.

     [+] [-]

, 2021-05-02 06:31, pirms 3 gadiem
Gatis rakstīja: ...princese taisnojas?
rasists Gatis pieduraas?