Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kambala: "Gribēju spēlēt Rīgā"

Jānis Pārums

Kambala: "Gribēju spēlēt Rīgā"
Kaspars Kambala
Foto: Oļesja Sokolova-Godovaņuka, f64

No šodienas Krievijas sporta portālā sports.ru blogot sācis latviešu basketbolists Kaspars Kambala, kurš pārstāv Krievijas Superlīgas klubu Krasnojarskas "Enisey".

"Ja kāds jums saka, ka es esmu slikts cilvēks, neticiet tam. Visādi man dzīvē ir gadījies, taču es esmu labs. Kad spēlēju augstskolā mani pat sauca par "draudzīgo spoku", tiesa dēļ multiplikācijas filmas par spoku Kasperu. Taču pirmkārt es esmu KaspArs. Otrkārt, es neesmu uzzīmēts," raksta Kambala.

"Man daudz jautā par diskvalifikāciju. Ko gan es vēl varu teikt? Ieejiet fiba.com – tur viss ir saprotamā valodā uzrakstīts. Varu tikai piebilst, ka tā man bija laba dzīves mācība."

"Spēlējot "Efes Pilsen" es jutos lieliski. Tur man joprojām ir draugi. Viss bija super. Arī organizācija bija labākajā līmenī. Madrides "Real" piedāvājums bija interesants. Savukārt "Unics" pievilināja ar labu naudu. Tas bija piedāvājums, no kura nedrīkstēja atteikties. "Fenerbahce" man iepatikās ar saviem līdzjutējiem – vienmēr esmu gribējis spēlēt komandā, kurai ir daudz atbalstītāju," basketbolists dalās iespaidos.

"Turcijā varēju augt kopā ar komandu. Veidot to. Kad es ierados tur, viss nebija augstākajā līmenī, taču vēlāk klubs izcīnīja čempionu titulu. Tiesa, es jau tad biju saņēmis diskvalifikāciju, bet tas ir cits stāsts. Toreiz uz spēlēm nāca 12 tūkstoši līdzjutēju. Viņi dzīvoja! Dziedāja, dejoja, kliedza. Līdz spēlei bija vēl divas stundas, bet tribīnes jau pilnas..."

"Pēc tam bija bokss. Par to es pastāstīšu vēlāk, ja atgādināsiet. Pēc tam es gribēju spēlēt Rīgā. Cerēju, ka viss būs kārtībā. Taču ASK radās finansiālas problēmas un nācās mainīt komandu. Katra mana pāreja bijusi loģiska un pārdomāta."

Pilnu blogu (krievu valodā) iespējams lasīt šeit

Izmantotie resursi:
sports.ru

 +16 [+] [-]

, 2009-02-21 12:31, pirms 15 gadiem
Interesanti..

  +8 [+] [-]

, 2009-02-21 13:07, pirms 15 gadiem
Mēs arī gribējām redzēt Tevi Rīgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 13:35, pirms 15 gadiem
jaa, tad mums riigaa buutu, ko redzeet
lai kambim veicaas un gaidam izlasee

  +1 [+] [-]

, 2009-02-21 13:41, pirms 15 gadiem
ja jau gribēja, tad varēja, bet protams visu nosaka nauda

     [+] [-]

, 2009-02-21 17:46, pirms 15 gadiem
vareja spelet Celtics

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 16:53, pirms 15 gadiem
ko jus visi......ka tik kko uzdirst!!!kasis labs dzeks.un papildinajums ask butu neatsverams.ar tiem lempjiem kas tgd tur ir,neko nevar,pat vairs negribas skatities ask speles.kasim varu tik ieteikt,lai ta turpina.
un kasi paludz sievai,lai tev iedod bisk vairak est,negribetu,lai tu pec gada izskaties pec skirmanta......