Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Vēlos atvainoties visiem līdzjutējiem..."

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bagatskis: "Vēlos atvainoties visiem līdzjutējiem..."
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakar aizvadītās Krievijas Superlīgas regulārā čempionāta spēles pret Ļubercu ''Triumph'' (58:77) Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis asi kritizēja savus padotos, par galveno zaudējuma iemeslu nosaucot spēlētāju pieļautās kļūdas laukumā.

''Pirmkārt, vēlos atvainoties līdzjutēju priekšā par to, ka nespēju noskaņot komandu cīnīties jau no paša sākuma. Neredzu attaisnojumu tam, kā nospēlējām pirmās divas ceturtdaļas. Es teicu puišiem, ka, pirmkārt, vajag cienīt sevi un tikai pēc tam pretinieku. Acīmredzot mani vārdi bija kā tukša skaņa. Ja komanda nepilnu 20 minūšu laikā pieļauj 11 nepiespiestas kļūdas (izmet bumbu autā vai pazaudē to uz līdzenas vietas), tad zaudējuma iemesli jāmeklē sevī, nevis pretiniekā,'' maču rezumēja Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis.

''Mēs, protams, zinājām, ka ''Triumph'' līderi ir Rašs un Šabalkins, bet šodien [vakar - E.B.] lieliski sevi apliecināja Vjaļcevs un Ļihodejs. Kopumā visi ''Triumph'' basketbolisti nospēlēja kā īsteni vīri,'' pretiniekus uzteica Bagijs.

''Mums nebija labs procents metienos no spēles, tāpēc, ka komanda, kā jau es teicu, sāka uztraukties pēc pieļautajām kļūdām. Pieredzējusi komanda šādās situācijās nedrīkst nervozēt, tai jāturpina ieturēt savs kurss. Mača otrajā puslaikā pāris reizes mums izdevās pietuvoties pretiniekiem, bija reālas iespējas aizķerties. Tomēr šādos kritiskos brīžos, kad galvenais ir gūt punktus un atsisties aizsardzībā, mēs to nespējām paveikt. Apsveicu ''Triumph'' ar pelnītu uzvaru!'' tā latviešu speciālists.

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: strops

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 21:56, pirms 15 gadiem
После игры команды ничего и писать не охота было, потому что команды то и не было, просто игроки весь матч бегали по одинчки и пытались хоть как нибудь мяч в карзину положить, никакой командной игры, никаких комбинаций вообще не было, непонятно чем занимался Багатскис во время сборов, в команде не было лидера, про защиту вообще лучше молчать, сплошной проходной двор! Хотя Триумф по составу заметно слабее чем был в прошлом году, вобщем тревожно становиться за команду в будущих играх, если уж от Люберец мы дома получаем 20 очков разницы, то что будет в матче с ЦСКА 50 или 60 очков разницы???

  -2 [+] [-]

, 2009-10-22 22:08, pirms 15 gadiem
Nu Valmierā jau raudošā sieviete neko nevarēja izdarīt, tagad aizbrauca uz Krievzemi un aplauzīsies vēl vairāk. No sirds novēlu lai tā arī notiktu, jo no viņa treneris nekad nesanāks, labākajā gadijumā normāls aģents

  -2 [+] [-]

, 2009-10-22 22:09, pirms 15 gadiem
kretīns!!!
kad Valmiera tizli zaudēja, nevienam negribēja atvainoties...:E

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 22:43, pirms 15 gadiem
Var Ainārs neiespringt ar atvainošanos, 3 līdz 6 mēneši maksimums un viņš būs atpakaļ Latvijā, varēs tēmēt uz Valmieru un pretendēt uz LV izlases trenēšanu. Ha ha

  +2 [+] [-]

, 2009-10-22 23:12, pirms 15 gadiem
karate rakstīja: kretīns!!!
kad Valmiera tizli zaudēja, nevienam negribēja atvainoties...:E
Tur vairāk maksā...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 23:28, pirms 15 gadiem
Jācer, ka LBS vadībai pietiks saprāta nelaist šo ņuņņņu izlases tuvumā. Vislabākā kandidatūra diemžēl ir ļoti laba sieviešu kluba priekšgalā Krievijā, bet tas būtu mazākais. GV ir vienīgais treneris ar mugurkaulu un savu redzējumu, kas pietrūkst visiem pārējiem oponentiem. Bet vai tas ir vajadzīgs funkcionāriem?

  +4 [+] [-]

, 2009-10-23 00:08, pirms 15 gadiem
Izlasot virsrakstu,iedomājos,ka Bagijs gribējis atvainoties par to,ka piekāsa komandu,bet toties nopirka Opel Mantu

     [+] [-]

, 2009-10-23 10:21, pirms 15 gadiem
ta liekas ka Bagijs visus spekus koncentre uz pretinieku 2-3 lideriem un parejos piemirsis... un tad vini izsauj un tad ir taisnosanas ka redz tada spele vinam vienreiz muza buus.. taa bija pret VEF Valmieras laikos un pret ASK un pret visiem principaa...