Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Ļaksa nespēlē

Ļaksa nespēlē
Foto: Romualds Vambuts

Bez rezultatīvākā spēlētāja komandā Māra Ļaksas Limasolas "Apollon" Kipras čempionātā piedzīvojusi pārliecinošu zaudējumu izbraukumā ar rezultātu 65:85 turnīra līdervienībai "Keravnos".

Tiesa, iepriekšējā spēlē 1. februārī pret FIBA Eirokausa ceturtdaļfinālā iekļuvušo Limasolas "Protesas AEL" (66:74) Ļaksa nospēlēja 31 minūti, guva 18 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, kas mazina aizdomas par kāda savainojuma iespējamību.

Jau pirms pievienošanās "Apollon" Ļaksa eSportam.lv pastāstīja, ka Kiprā regulārā sezona ilgst tikai līdz martam, un pats spēlētājs neizslēdza iespēju pēc sezonas Kiprā pievienoties kādai citai komandai, kas vēl tikai sāks cīņas savas valsts izslēgšanas turnīrā. Iespējams, ka Ļaksas rezultatīvā spēle jau tagad ieinteresējusi kādas citas līgas klubu, tomēr precīzāka informācija nav pieejama, un pagaidām tie ir tikai minējumi par pārsteidzošo Ļaksas nespēlēšanu.

Limasolas "Apollon" pagaidām turnīra tabulā ar piecām uzvarām un desmit zaudējumiem ieņem sesto pozīciju deviņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
www.basketball.org.cy