Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūma produktivitāte uzvarēt nepalīdz

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Blūma produktivitāte uzvarēt nepalīdz
Jānis Blūms
Foto: Aitor Arrizabalaga

Zaudējumu Eirokausa izcīņas L apakšgrupas spēlē piedzīvojusi Jāņa Blūma ''Iurbentia Bilbao Basket'', izbraukumā ar rezultātu 79:84 piekāpjoties ''Artland Dragons''. Neskatoties uz neveiksmi, Bilbao klubs nodrošinājis dalību Turīnas ''Final Eight'' finālturnīrā. Jānis Blūms šīs dienas mačā nodemonstrēja ļoti produktīvu sniegumu, gūstot 16 punktus, izcīnot sešas bumbas zem groziem un atdodot sešas rezultatīvas piespēles partneriem.

Jānis Blūms spēli uzsāka savas komandas pamatsastāvā, laukumā pavadīja 30 minūtes un ar 16 gūtiem punktiem (divpunktnieki - 4/5, tālmetieni - 2/9, soda metieni - 2/2) kļuva par savas vienības rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat Jāņa rēķinā sešas izcīnītas bumbas zem groziem, viena pārtverta bumba, viena pieļauta kļūda, sešas rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens un pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Der piezīmēt, ka Latvijas izlases saspēles vadītājs beigu beigās sakrāja 26 efektivitātes punktus, kas bija labākais rādītājs starp abām komandām.

Lai arī Bilbao vienība šajā mačā piedzīvoja neveiksmi, spāņi pēc šī mača var justies droši - ceļazīme uz Turīnas ''Final Eight'' finālturnīru jau rokā. Par to šodien parūpējās viņu sīvākie pretinieki no Viļņas ''Lietuvos Rytas'', kuri savās mājās ar 77:56 sagrāva Šarleruā ''Spirou Basket''.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com