Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL ekspertu domas dalās

Andrejs Siliņš

LBL ekspertu domas dalās
Krišjānis Caune
Foto: honda-racing.lv

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Šodien eksperti prognozē Rīgas VEF – "Ventspils" trešās pusfināla spēles rezultātus.

Atgādinām, ka visas pusfināla spēles varat skatīties portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet tās nav vienīgās aktivitātes šajā basketbola pavasarī. LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieci sabiedrībā populāri cilvēki prognozēs spēļu rezultātus.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels un raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš. Tehnisku problēmu dēļ iepriekšējā kārtā Zeltiņš nevarēja iesniegt prognozi, bet nu ir atgriezies cīņā par labākā eksperta titulu. Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Piektajā kārtā visi eksperti nopelnīja pa diviem punktiem, jo pareizi prognozēja uzvarētāju, taču precīzu rezultātu neviens neatminēja, līdz ar to kopvērtējumā būtiskas izmaiņas nenotika. Aizvien priekšgalā ir Guntis Keisels, par diviem punktiem atpaliek Krišjānis Caune un Oļegs Sorokins, bet par četriem - Armands Krauliņš.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Guntis Keisels12
2.Krišjānis Caune10
2.Oļegs Sorokins10
3.Armands Krauliņš8
5.Renārs Zeltiņš4

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

5.kārta: VEF - Ventspils

Renārs Zeltiņš, Ventspils uzvarēs ar +5

Komentārs: Domāju, ka būs ļoti līdzīgi. Treneru maiņa pirmajā spēlē VEF palīdzēja, bet "Ventspils" Viļņā parādīja ļoti labu sniegumu. Gan Strēlnieks, gan visi pārējie rādīja pārliecinošu spēli.

Armands Krauliņš, Ventspils uzvarēs ar +12

Komentārs: Beidzot trešajā mačā vajadzētu nospēlēt arī galotni. Ja jau "Barons" beidzot saņēmās, vai tad nu "Ventspils" nospēlēs sliktāk?

Guntis Keisels, VEF uzvarēs ar +3

Komentārs: Neatkarīgi no klases un turnīra līmeņa, pirmajā spēlē pēc galvenā trenera nomaiņas atsevišķi spēlētāji un visa komanda parasti ir ļoti labi motivēti. Tas rīdziniekiem var palīdzēt kompensēt trūkumus spēles organizācijā, turklāt ventspilnieki pēc piedzīvojumiem Viļņā četrās dienās nebūs tikuši vaļā no galvenās problēmas - nestabilitātes.

Krišjānis Caune, VEF uzvarēs ar +2

Komentārs: Varbūt diezgan nereāli, jo domāju, ka komandā šobrīd nav viegla situācija, bet riskēšu un teikšu, ka VEFiņš izcīnīs uzvaru. Iešu uz pilnu banku - ja uzvar VEF, uzvaru arī es.

Oļegs Sorokins, Ventspils uzvarēs ar +8

Komentārs: Īsti nezinu tik labi jauno treneri, bet pie visas šīs situācijas, kas ar komandu notikusi, domāju, ka šodien Rīgā nesanāks kārtīga play-off cīņa...

  +7 [+] [-]

, 2010-04-28 15:30, pirms 14 gadiem
Cipuļa bračka!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 15:49, pirms 14 gadiem
Hehē Zeltiņš vēl visus panāks. ;D
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 17:16, pirms 14 gadiem
ozolinsh88 rakstīja: Cipuļa bračka!
Vooo tocna es ar paskatijos un domaju kapee Cipulim autobraucej kostiims

  +1 [+] [-]

, 2010-04-28 18:46, pirms 14 gadiem
elanss rakstīja: Vooo tocna es ar paskatijos un domaju kapee Cipulim autobraucej kostiims
ES ARII
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja