Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti prognozē rezultātus

Jānis Pārums

LBL eksperti prognozē rezultātus
Guntis Keisels
Foto: LTV

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Šodien eksperti prognozē "Ventspils" un VEF ceturtās pusfināla spēles rezultātus.

Atgādinām, ka visas pusfināla spēles varat skatīties portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet tās nav vienīgās aktivitātes šajā basketbola pavasarī. LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieci sabiedrībā populāri cilvēki prognozēs spēļu rezultātus.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels un raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš. Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Sestajā kārtā spēles uzvarētāju pareizi noteica Guntis Keisels un Krišjānis Caune, līdz ar to uzlabojot savas pozīcijas kopvērtējumā – Keisels joprojām ir pirmais, bet Caune nedaudz atrāvies no Sorokina, ar kuru pirms iepriekšējās kārtas dalīja otro pozīciju. Ceturto vietu ieņem Armands Krauliņš, bet piektais šobrīd ir Renārs Zeltiņš. Septītajā kārtā pašreizējo valsts čempionu uzvaru prognozē trīs eksperti, savukārt VEF panākumu un, līdz ar to, iekļūšanu finālā - divi. Redzēsim, kam būs taisnība.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Guntis Keisels14
2.Krišjānis Caune12
3.Oļegs Sorokins10
4.Armands Krauliņš8
5.Renārs Zeltiņš4

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

7.kārta: Ventspils - VEF

Renārs Zeltiņš, VEF uzvarēs ar +4

Komentārs: Labprāt redzētu piekto pusfināla spēli un domāju, ka Ventspils šajā mačā atstās visus spēkus, bet redzot cik pārliecinoši iepriekšējā spēlē nospēlēja VEF, manuprāt, viņi tomēr izcīnīs uzvaru un tiks finālā.

Armands Krauliņš, Ventspils uzvarēs ar +7

Komentārs: Varbūt Silvano Poropats tomēr kaut ko sapratīs... Nav jau noslēpums, ka atbildīgās spēlēs pārsvarā tomēr spēlē vadošie spēlētāji, bet iepriekšējā mačā radās iespaids, ka jāuzlaiž laukumā visi spēlētāji, lai pēc spēles var nomazgāties. Pēc sliktā sākuma (0:7, 3:12) laukumā tika uzlaists Šķēle, viņš radīja saasinājumu, bet pēc tam par viņu uz ilgāku laiku tika aizmirsts... Kaut kādi secinājumi ir jāizdara un ceru, ka Silvano to izdarīs.

Guntis Keisels, Ventspils uzvarēs ar +3

Komentārs: Pēc četrām pēc kārtas piedzīvotām neveiksmēm ventspilniekiem vairs nav kur atkāpties. Atsevišķiem spēlētājiem un visai komandai kopā motivācija būs par 120 procentiem un pret tādu VEF pat ar 100% var nepietikt, lai pabeigtu sēriju savā labā.

Krišjānis Caune, Ventspils uzvarēs ar +3

Komentārs: Pēdējās spēlēs "VEF Rīga" parādījis sevi no labākās puses, bet tagad Ventspilij ir pēdējā iespēja, tāpēc sagaidu no viņiem "atbildes gājienu". Jāsaņem sevi rokās un jācīnās.

Oļegs Sorokins, VEF uzvarēs ar +5

Komentārs: Ventspilij šī ir pēdēja iespēja. No otras puses, VEF komandai, acīmredzot, spēle aizgājusi no rokas jaunā galvenā trenera iespaidā vai arī vienkārši sasniegta tāda sportiskā formā. Domāju, ka šovakar VEF izcīnīs uzvaru.

  +6 [+] [-]

, 2010-05-01 12:57, pirms 14 gadiem
Labāk neprognozēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-01 13:20, pirms 14 gadiem
Keisels vispaar baigais eksperts, teica, ka Vefam vispar variantu nav...veel turaas pie sava +3

  -1 [+] [-]

, 2010-05-01 15:01, pirms 14 gadiem
neieslīgšu sīkākā analīzē, lieku uz VEF 0.30Ls....