Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Prometey" turpina komplektāciju un piesaista Tartu sezonu aizvadījušo ukraini Voinaloviču

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Prometey" turpina komplektāciju un piesaista Tartu sezonu aizvadījušo ukraini Voinaloviču
Andrijs Voinalovičs. Foto: Diana Jesin/Tartu Ulikool

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas čempione "Prometey" turpina veidot sastāvu nākamajai sezonai. Parakstīts līgums ar Ukrainas izlases basketbolistu Andriju Voinaloviču.

23 gadus vecais spēka uzbrucējs Andrejs Voinalovičs līdz Krievijas sāktajam karam spēlēja Kijivā, bet pēc 24. februāra pārcēlās uz Valmieru un tur noslēdza iepriekšējo sezonu. Savukārt šajā sezonā ukrainis bija Tartu "Ulikool" viens no līderiem.

Voinalovičs 33 spēlēs vidēji izcēlās ar 16,5 punktiem, būdams devītais rezultatīvākais basketbolists līgā, un 4,7 atlēkušajām bumbām. Viņš vidēji laukumā pavadīja vairāk par 25 minūtēm.

Tartu regulāro sezonu pabeidza ceturtajā vietā, ceturtdaļfinālā ar 2-1 pieveica "Ventspili", pusfinālā piekāpās "Prometey", bet spēlē par trešo vietu ar 63:60 pieveica Tallinas "Kalev/Cramo".