Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Zeļļi'' nākamgad plāno retāk spēlēt ''Arēnā'', Buļs kritizē LBL ''play-off'' spēļu kalendāru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Zeļļi'' nākamgad plāno retāk spēlēt ''Arēnā'', Buļs kritizē LBL ''play-off'' spēļu kalendāru
Edgars Buļs un Kamaka Hepa 2024. gada maijā. Foto: Rīgas Zeļļi

LBL sudraba medaļniece Rīgas ''Zeļļi'' nākamajā sezonā vismaz regulārā turnīra ietvaros ''Arēnā Rīga'' varētu aizvadīt divas līdz trīs spēles, kluba raidierakstā teica prezidents Edgars Buļs. Viņš pie reizes pakritizēja LBL spēļu kalendāru izslēgšanas spēļu laikā, kad vairākas ''Zeļļu'' mājas spēles bija ieplānotas pirmdienā.

Spoži Latvijas Basketbola līgā ienāca Rīgas ''Zeļļi''. Klubs savā pirmajā sezonā tika līdz Latvijas kausa un Latvijas Basketbola līgas finālam, kā arī kvalificējās izslēgšanas spēlēm apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā.

Lai piesaistītu skatītājus, vairākas spēles tā saucamās ''basketbola ballītes'' ietvaros notika ''Arēnā Rīga''. Šajā zālē tika aizvadīta arī viena LBL fināla spēle, sērijas ceturtajā mačā VEF panākot 3-1 sērijā. Kluba prezidents Edgars Buļs vērtējot sezonu, pauda, ka 2024./2025. gadā klubs ''Arēnā Rīga'' aizvadīs mazāk maču nekā šogad.

''Padārgi,'' spēļu rīkošanu ''Arēnā'' komentēja Buļs. ''Skaidrs, ka nākamajā sezonā mēs ''Arēnā'' tik daudz nespēlēsim. Redzu, ka varbūt divas līdz trīs spēles varētu spēlēt regulārajā sezonā. Gribējām sevi pieteikt skaļi, kas arī izdevās, bet nākamajā sezonā jāsāk domāt par ekonomisko pamatojumu. Kā es vairākkārt esmu izteicies - neskaitot abonementus, jāpārdod 1000 biļetes, lai atsistu ''Arēnu'','' turpināja ''Zeļļu'' prezidents.

Viņš pauda, ka viena no kļūdām bijusi pielāgošanās ukraiņu kluba ''Prometey'' kalendāram. ''Šogad kļūda bija tā, ka ļoti pielāgojāmies ''Prometey'' grafikam. Sezonas gaitā sapratām, ka skatītāju piesaistē tas ir mazs tīzeris. Nākamgad mēs darīsim citādāk - vispirms saņemsim kalendāru un tad dosimies pie ''Arēnas''.''

''Mums bija ļoti slikts izslēgšanas spēļu grafiks. Četras mājas spēles iekrita pirmdienā. Sapratu, ka pirmdienas Latvijā ir sliktākās dienas noteikti. Cilvēki pēc brīvdienām ir noguruši, varbūt ir jau izklaidējušies un ir pilna galva ar pirmdienas lietām,'' spēļu kalendāru LBL izslēgšanas spēlēs kritizēja Buļs, turpinot, ka viņam nepaticis arī spēles laiks ''Arēnā'' finālsērijas laikā pret VEF.

  +2 [+] [-]

, 2024-05-29 15:51, pirms 4 nedēļām
Loģiski, ka mazāk arēnā spēlēs, prometey tak nebūs uz kā izbraukt

Nesaprotu, kāpēc jātēlo un tā aplinkus jārunā, it kā cilvēki nezinātu

  -1 [+] [-]

, 2024-05-29 20:26, pirms 4 nedēļām
Raksta autors mazliet peld - viņš nekritizēja, tikai uzsvēra to, ka pirmdienas ir mazāk apmeklētas.

Novērotāj, kurā dimensijā tu dzīvo?

     [+] [-]

, 2024-05-30 12:06, pirms 4 nedēļām
Rozā klauns. Sēž uz visu citu naudas visu sezonu, bet pasniedz it kā paši maksātu😅 Promiteys prom, un uzreiz no Arēnas arī prom😅 Sagadīšanās!