Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Prometey'' atgriežas viens no iepriekšējās sezonas līderiem Kenedijs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Prometey'' atgriežas viens no iepriekšējās sezonas līderiem Kenedijs
Dīdžejs Kenedijs (vidū). Foto: FIBA Champions League

Ukrainas komanda ''Prometey'', kas nākamajā sezonā piedalīsies arī apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā, paziņojusi, ka tās sastāvā arī nākamajā sezonā spēlēs Dīdžejs Kenedijs, kurš bija viens no komandas līderiem iepriekšējā sezonā.

Ukrainas klubs ''Prometey'', kas 2022./2023. gada sezonā piedalīsies apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā un ULEB Eirokausa mājas spēles aizvadīs ''Arēnā Rīga'', paziņojusi par vēl vienu sastāva papildinājumu. Tajā atgriezies uzbrūkošais aizsargs Dīdžejs Kenedijs, kurš to pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā, FIBA Čempionu līgā metot 13.4 punktus, savācot septiņas bumbas zem groziem un atdodot 3.3 piespēles.

198 cm garais spēlētājs 2021./2022. gada sezonu pabeidza Izraēlā ''Hapoel Galil Elyon'' komandā, palīdzot tai kļūt par Balkānu līgas uzvarētāju. Izraēlas čempionātā Kenedijs vidēji meta 12.9 punktus, izcīnīja 5.3 atlēkušās bumbas un atdeva 3.6 rezultatīvās piespēles.

Karjeras laikā Kenedijs aizvadījis divas spēles Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Klīvlendas ''Cavaliers'' sastāvā 2011./2012. gada sezonā. Sākot ar 2013./2014. gadu, spēlētājs pārstāvējis dažādus Eiropas klubus kā Francijas ''Gravelines'', Vācijas ''Ludwigsburg'', Turcijas ''Pinar Karsiyaka'' un Itālijas ''Umana Reyer''. Karjeras griezumā spēlētājs bijis ''Enysey'' sastāvā, Ķīnas ''Long Lions'' un Austrālijas Melburnas ''United'' pierakstos.

''Prometey'' līdz ar Kenedija parakstīšanu gandrīz nokomplektējusi sastāvu gaidāmajai sezonai. Kā minēts kluba paziņojumā, atlikusi vēl viena pozīcija, kas jāaizpilda, un tas tiks izziņots tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/CggsbHm...