Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Aizvadīto sezonu pie Vidusjūras pavadījušais Kaufmanis atgriežas mājās

Emils Ozerinskis

Aizvadīto sezonu pie Vidusjūras pavadījušais Kaufmanis atgriežas mājās
Jānis Kaufmanis. Foto: Jānis Lārmanis

Par saviem pirmajiem jaunumiem, gatavojoties "Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas sezonai, pavēstījusi "Valmiera Glass/ViA". Valmieriešu rindās atgriezies pagājušo gadu pie Vidusjūras pavadījušais aizsargs Jānis Kaufmanis.

33 gadus vecais Jānis Kaufmanis ir viens no Valmieras basketbola izcilākajiem spēlētājiem, būdams visu laiku visrezultatīvākais basketbolists pie Gaujas krastiem bāzēto groza bumbu klubu rindās. Pērno sezonu pieredzes bagātais aizsargs pavadīja divās Vidusjūras valstīs. Sezonu valmierietis iesāka Grieķijas otrās līgas vienībā "Ermis Shimatariou", kuras rindās Kauča aizvadīja desmit spēles, caurmērā sakrājot 11 punktus, 3,1 atlēkušo bumbu un 2,6 rezultatīvas piespēles. Neilgi pirms gadu mijas Kaufmanis devās uz Ivisas salu un pievienojās Ervīnam Jonātam "San Antoni" komandā. Spānijas pēc spēka trešajā līgā latviešu aizsargs aizvadīja 16 cīņas, tiekot pie 6,4 punktiem un grozam no tālās distances uzbrūkot ar 38,3% precizitāti.

Šī būs Jāņa Kaufmaņa trešā sezona "Valmiera Glass/ViA" rindās. Kauča palīdzēja dzimtās pilsētas studentu komandai debitēt tobrīd jaunizveidotajā Latvijas - Igaunijas basketbola līgā 2018./2019. gada sezonā, kad komanda veica soli augšup no Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas. Nākamajās sezonās, uz kurām ietekmi atstāja Covid-19 pandēmija, Kaufmanis spēlēja "Ventspilī" un Tallinas "Kalev/Cramo". Ar Igaunijas flagmani aizsargs kļuva par apvienotās līgas čempionu, ieguva Igaunijas čempiona titulu un arī Igaunijas kausu.

Kaufmanis vilka "Valmiera Glass/ViA" kreklu aizpērnajā sezonā, apvienotās līgas turnīrā 25 spēlēs gūstot 15,6 punktus, izcīnot trīs atlēkušās bumbas un veicot 3,5 rezultatīvas piespēles. Latvijas līgas play-off cīņās valmieriešu cerības uz cīņu par medaļām apstājās ceturtdaļfināla fāzē, Edmunda Valeiko tobrīd vadītajai komandai piecu spēļu sērijā piekāpjoties LU.

Karjeras spožākās sezonas Kaufmanis aizvadījis tieši Valmieras komandās, bet pa brītiņam aizsargs devies spēkus izmēģināt arī citviet. 2012. gadā Kauča tika pie sava pirmā Latvijas čempiontitula ar "VEF Rīga", tomēr gūtā savainojuma un niecīgā spēles laika dēļ pats spēlētājs šo medaļu savam panākumu sarakstam nepiekļauj. 2013. gada pavasarī Kaufmanis tandēmā ar Jāni Bērziņu palīdzēja "Valmierai" atspēlēties no 0-2 LBL bronzas sērijā pret "Baronu", izcīnot trešās vietas godalgu. Savukārt 2016. gadā Kaufmanis "Valmiera/Ordo" sastāvā kļuva par Latvijas čempionu. Leģionāra gaitās pirmo reizi basketbolists devās 2013./2014. gada sezonā Spānijas otrās līgas klubā "Forca Lleida".

Jānis Kaufmanis: "Esmu priecīgs atkal atgriezties mājās un pievienoties Valmieras klubam. Šeit ir pavadīta lielākā daļa manas karjeras un piedzīvotas neaizmirstamas uzvaras. Ticu, ka gaidāmajā sezonā spēsim cīnīties par uzvaru katrā spēlē. Pats darīšu visu, ko no manis sagaida treneri, lai šīs uzvaras izcīnītu. Protams, ka būs liels prieks arī atkal spēlēt Valmieras Olimpiskajā centrā, kur atmosfēra vienmēr ir bijusi fantastiska."

Roberts Zeile: "Liels prieks, ka mūsu komandā atgriežas Jānis Kaufmanis. Viens no visu laiku labākajiem un rezultatīvākajiem Valmieras spēlētājiem, kas noteikti ir labs pastiprinājums mūsu komandai gan laukumā, gan ārpus tā. Jāņa vērtīgo pieredzi noteikti novērtēs arī mūsu komandas jaunākie spēlētāji. Jānis ir viens no atraktīvākajiem Valmieras basketbolistiem, kurš ir ļoti mīlēts mūsu līdzjutēju vidū. Lai Jānim laba veselība un veiksmīga sportiskā sezona!"

Pagājušās sezonas "Valmiera Glass/ViA" rezultatīvākais spēlētājs Tervels Beks savu karjeru turpinās Kosovas komandā "Peja", kas septembrī cīnīsies FIBA Čempionu līgas kvalifikācijā.

Jaunajā sezonā Latvijas - Igaunijas līgā palielinājies mūsu zemes komandu skaits. Pēdējo gadu ierastajam sešiniekam pievienojies jaunizveidotais galvaspilsētas projekts "Rīgas Zeļļi". Savukārt Igaunijas vienību skaits par vienu samazinājies, jo spēcīgāko sabiedrību atstājusi Rakveres "Tarvas". Tādēļ kopā ar ukraiņu klubu "Prometey" turnīrā saglabājas 16 dalībkomandu skaits.

1 2 40 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 10:10, pirms 11 mēnešiem
Pie raksta būtu pamatīgi jāpiesienas, jo tas Grieķijas klubs, kurā bija Kaufmanis, neatrodas pie Vidusjūras, bet gan Egejas jūras. Otrā pusē Grieķijai - Jonijas jūra, tāpēc viegli uzķert šo autora ģeogrāfisko nezināšanu.

  -3 [+] [-]

, 2023-07-26 10:17, pirms 11 mēnešiem
Skudriniekss rakstīja: Pie raksta būtu pamatīgi jāpiesienas, jo tas Grieķijas klubs, kurā bija Kaufmanis, neatrodas pie Vidusjūras, bet gan Egejas jūras. Otrā pusē Grieķijai - Jonijas jūra, tāpēc viegli uzķert šo autora ģeogrāfisko nezināšanu.
Ar saviem centieniem piesieties esi izgāzies, jo Egejas jūra ir Vidusjūras sastāvdaļa.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 10:18, pirms 11 mēnešiem
Rīts sākas ar ļoti labām ziņām !

  +6 [+] [-]

, 2023-07-26 10:20, pirms 11 mēnešiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Ar saviem centieniem piesieties esi izgāzies, jo Egejas jūra ir Vidusjūras sastāvdaļa.
Tad jau varēji rakstīt, ka "pavadījis pie Atlantijas okeāna", jo Vidusjūra tak ir Atlantijas okeāna sastāvdaļa.

  +4 [+] [-]

, 2023-07-26 10:26, pirms 11 mēnešiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Ar saviem centieniem piesieties esi izgāzies, jo Egejas jūra ir Vidusjūras sastāvdaļa.
Te interesanti, kāpēc tādi standarti, jo būtu jāspriež pēc fakta. Sarunvalodā, ja mēs runājam par Grieķijas piekrasti, vienmēr taču teiksim pareizi - Es atbraucu uz Egejas jūru izpeldēties/izklaidēties! Nevis būs runāšana, ka pelde notiek Vidusjūrā. Tāpēc arī tiek izdalītas Egejas un Jonijas jūras, lai uzsvērtu šo ģeogrāfisko novietojumu vienā vai otrā Grieķijas pus­ē.

     [+] [-]

, 2023-07-26 10:32, pirms 11 mēnešiem
Skudriniekss rakstīja: Te interesanti, kāpēc tādi standarti, jo būtu jāspriež pēc fakta. Sarunvalodā, ja mēs runājam par Grieķijas piekrasti, vienmēr taču teiksim pareizi - Es atbraucu uz Egejas jūru izpeldēties/izklaidēties! Nevis būs runāšana, ka pelde notiek Vidusjūrā. Tāpēc arī tiek izdalītas Egejas un Jonijas jūras, lai uzsvērtu šo ģeogrāfisko novietojumu vienā vai otrā Grieķijas pus­ē.
Visas Tavas minētās jūras ir Vidusjūras sastāvdaļas. Sarunvalodā par Kaufmani var teikt ka spēlēja pie Vidusjūras. Uzsveru - sarunvalodā. Ja esmu Majoros , tad man jāsaka ka biju nevis Baltijas jūrā ber Rīgas jūras līcī? Kaufmanis teiks biju pie Egejas jūras, bet mēs no attāluma varam teikt - bija Vidusjūras krastos.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 10:38, pirms 11 mēnešiem
Skudriniekss rakstīja: Te interesanti, kāpēc tādi standarti, jo būtu jāspriež pēc fakta. Sarunvalodā, ja mēs runājam par Grieķijas piekrasti, vienmēr taču teiksim pareizi - Es atbraucu uz Egejas jūru izpeldēties/izklaidēties! Nevis būs runāšana, ka pelde notiek Vidusjūrā. Tāpēc arī tiek izdalītas Egejas un Jonijas jūras, lai uzsvērtu šo ģeogrāfisko novietojumu vienā vai otrā Grieķijas pus­ē.
Pēc tavas loģikas Tallina nav pie Baltijas jūras, jo tas taču klasificējās kā Somu līcis. Tātad, ja aizbrauksi uz Salacgrīvu, tu Baltijas jūru nebūsi redzējis, jo tas taču ir tikai Rīgas līcis.

Ja gadījumā tālāk par virsrakstu un pirmajām rindiņām netiki, tad atgādinu, ka sezonu Kauča pabeidza Spānijas Ivisas salā. Pamēģini atrast apgalvojumu, kas to spēs izslēgt no Vidusjūras, ja tik ļoti gribi strīdēties par virsrakstiem un ģeogrāfiju.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 10:41, pirms 11 mēnešiem
Izcili! Laipni lugts majas Kauca!

     [+] [-]

, 2023-07-26 10:47, pirms 11 mēnešiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Izcili! Laipni lugts majas Kauca!

  +4 [+] [-]

, 2023-07-26 10:50, pirms 11 mēnešiem
Tad nu gan atraduši par ko matus skaldīt, tā vietā, lai priecātos, ka Kauča atkal savā Valmierā, jo nekur nav tik labi kā mājās, kur par Tevi priecājās un mīl! Lai turās veselība un veisme spēlēs! Vēlreiz VEIKSMI!

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 11:03, pirms 11 mēnešiem
Ļoti labs papildinājums, vismaz par kaut ko cīnīsies.
Es gan joprojām gaidu Valmieras Ordo atgriešanos - teica, ka tik sezonu izlaidīs, bet šitā piečakarēja, ka jau vismaz 5 nespēlē
Ja basi, kāds klubs, saka, ka attīstīs jaunos, tas ir sinonīms - nav par ko samaksāt tiem, kas par velti spēlēt negrib, bet šei jau līgā debitēja ar šādu lozungu.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 11:18, pirms 11 mēnešiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Pēc tavas loģikas Tallina nav pie Baltijas jūras, jo tas taču klasificējās kā Somu līcis. Tātad, ja aizbrauksi uz Salacgrīvu, tu Baltijas jūru nebūsi redzējis, jo tas taču ir tikai Rīgas līcis.

Ja gadījumā tālāk par virsrakstu un pirmajām rindiņām netiki, tad atgādinu, ka sezonu Kauča pabeidza Spānijas Ivisas salā. Pamēģini atrast apgalvojumu, kas to spēs izslēgt no Vidusjūras, ja tik ļoti gribi strīdēties par virsrakstiem un ģeogrāfiju.
OK, labi! Paldies par izteikto viedokli!
Raksts kopumā informatīvs, pat varbūt par daudz saslavēts Kaufmanis, bet cerams, ka veterāns atgriezīsies iepriekšējā līmenī, kā minimums! Turam īkšķus!

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 11:33, pirms 11 mēnešiem
Bravo, Ozerinskim, kurš te te sūdzējās par laika trūkumu pārlasīt paša uzrakstīto. Komentāros gan pietiek laika atbildēt un pierādīt savu taisnību.

     [+] [-]

, 2023-07-26 11:37, pirms 11 mēnešiem
No pagājušā gada leģiem paliek tikai tas Bosnietis un kas ar to Ukraini un Austrāli? Prasītos lai Valters Vēveris ietu līmeni augstāk jo tomēr U18 čempī bija aiz Žagara un Kuruca bet pienesumu deva lielāku kā daži citi kas jau karjeras labāk taisa ( Miška un Šteinbergs)

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 11:44, pirms 11 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bravo, Ozerinskim, kurš te te sūdzējās par laika trūkumu pārlasīt paša uzrakstīto. Komentāros gan pietiek laika atbildēt un pierādīt savu taisnību.
Tas ir Ozerinskis. Standarts.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 11:45, pirms 11 mēnešiem
Witslenamitea rakstīja: No pagājušā gada leģiem paliek tikai tas Bosnietis un kas ar to Ukraini un Austrāli? Prasītos lai Valters Vēveris ietu līmeni augstāk jo tomēr U18 čempī bija aiz Žagara un Kuruca bet pienesumu deva lielāku kā daži citi kas jau karjeras labāk taisa ( Miška un Šteinbergs)
Ukrainis ari paliek. Australis protams ne, jo isti neapmierinaja vina sniegums. Par Veveri info tuvakaja laika!

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 11:47, pirms 11 mēnešiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Ukrainis ari paliek. Australis protams ne, jo isti neapmierinaja vina sniegums. Par Veveri info tuvakaja laika!
No vietējiem neapmierināja arī Elksnītis ja godīgi. Greitāns ,Karlsons ,Zvīnis ,Zariņs ,Kārlis Vāveris būtu jāsaglabā.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 11:49, pirms 11 mēnešiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: Ukrainis ari paliek. Australis protams ne, jo isti neapmierinaja vina sniegums. Par Veveri info tuvakaja laika!
Tu esi Roberts Zeile?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-07-26 12:05, pirms 11 mēnešiem
ahrenjek rakstīja: vienigais kurs kritiku nemak uztvert un domaa ka ir lv labaakais zhurnaalists kamer strada sportacentraa. taa vins ir hah
Lai tā būtu, VG/ViA pīār meistar Reini Aumeister!

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 12:11, pirms 11 mēnešiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Lai tā būtu, VG/ViA pīār meistar Reini Aumeister!
Reinis Aumeisters taču te bija autors. Atceros tādu vārdu un uzvārdu.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-26 12:18, pirms 11 mēnešiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Pēc tavas loģikas Tallina nav pie Baltijas jūras, jo tas taču klasificējās kā Somu līcis. Tātad, ja aizbrauksi uz Salacgrīvu, tu Baltijas jūru nebūsi redzējis, jo tas taču ir tikai Rīgas līcis.

Ja gadījumā tālāk par virsrakstu un pirmajām rindiņām netiki, tad atgādinu, ka sezonu Kauča pabeidza Spānijas Ivisas salā. Pamēģini atrast apgalvojumu, kas to spēs izslēgt no Vidusjūras, ja tik ļoti gribi strīdēties par virsrakstiem un ģeogrāfiju.
Es personīgi tālāk par taviem virsrakstiem arī nelasu neko, jo latviešu valoda nav tava stiprā puse. Acis asaro lasot rakstus.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 12:53, pirms 11 mēnešiem
Valmiera atrodas pie Latvijas garākās upes krastiem

  -4 [+] [-]

, 2023-07-26 13:04, pirms 11 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Es personīgi tālāk par taviem virsrakstiem arī nelasu neko, jo latviešu valoda nav tava stiprā puse. Acis asaro lasot rakstus.
A davaj uzraksti tu nākošo rakstu un pēc mēs viņu sīki un smalki izanalizēsim tavu gara darbu . Nevēlies ?

  +2 [+] [-]

, 2023-07-26 13:26, pirms 11 mēnešiem
juings rakstīja: A davaj uzraksti tu nākošo rakstu un pēc mēs viņu sīki un smalki izanalizēsim tavu gara darbu . Nevēlies ?
Ja sētnieks slikti veicis savu darbu, Tu ej viņa vietā visu maiņu strādāt, lai parādītu, kā vajag kārtīgi strādāt?

  -1 [+] [-]

, 2023-07-26 13:39, pirms 11 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja sētnieks slikti veicis savu darbu, Tu ej viņa vietā visu maiņu strādāt, lai parādītu, kā vajag kārtīgi strādāt?
Salīdzinājums nav īsti vietā nekorekts ! Kritizēt un nolikt mēs viens otru esam gana lieli meistari ! Tapēc cienīsim Emīla paveikto . Un nemeklēsim kur vien mēs varētu piesieties Ja tu uzskati ka esi labāks lūdzu uz priekšu taisi savus spēļu apskatus un pierādi ka esi labāks par Emīlu Ozerinski.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-26 13:48, pirms 11 mēnešiem
juings rakstīja: Salīdzinājums nav īsti vietā nekorekts ! Kritizēt un nolikt mēs viens otru esam gana lieli meistari ! Tapēc cienīsim Emīla paveikto . Un nemeklēsim kur vien mēs varētu piesieties Ja tu uzskati ka esi labāks lūdzu uz priekšu taisi savus spēļu apskatus un pierādi ka esi labāks par Emīlu Ozerinski.
Pag, a kāpēc Tu atlaujies izteikt kritiku kādam sportistam vai komandai? Nedrīkst, jo pats to neproti labāk. Par ko cienīt Ozerinski? Es cienu Kreipānu, Keiselu, Putniņu, kuri tiešām ir kāda sporta veida zinātāji, nevis parastu SC autoru, kuram pat gadās elementāras un rupjas pareizrakstības kļūdas. Nepietiek, ka kaut ko zini sportā, šajā sfērā arī vajag labas valodas zināšanas gan rakstības, gan gramatikas ziņā. Nevar jebkurš sporta zinātājs būt labs žurnālists.

  -4 [+] [-]

, 2023-07-26 14:04, pirms 11 mēnešiem
PROFESIONĀLI sportisti saņem atalgojumu par savu darbu un pat Latvijā spēlējošie gana labu viņi par velti nespēlē tapēc uzskatu ka varu kritizēt viņus ja slikti spēlē . Kreipāns , Keisels ir labākie sporta žurnālisti Latvijā !!! Visiem portāliem , laikrakstiem , radio , TV viņi nepaspēs sataisīt materiālus tapēc ir tādi Ozerinskis un citi kas par nelielu samaksu aizpilda šo nišu BET viņus nevar uzkatīt par profiņiem tapēc es caur pirkstiem skatos uz viņu rakstiem . Man nemaisa kad kādā rakstā ir kāda neliela neprecizitāte vai kada gramatikas kļūda . Ja rakstu taisītu Kreipāns tad viņam varētu piesieties jo viņš savu latiņi ir uzcēlis tik augstu ka viņam gan būtu nepiedodamas Ozerinska kļūdas .

     [+] [-]

, 2023-07-26 14:12, pirms 11 mēnešiem
juings rakstīja: PROFESIONĀLI sportisti saņem atalgojumu par savu darbu un pat Latvijā spēlējošie gana labu viņi par velti nespēlē tapēc uzskatu ka varu kritizēt viņus ja slikti spēlē . Kreipāns , Keisels ir labākie sporta žurnālisti Latvijā !!! Visiem portāliem , laikrakstiem , radio , TV viņi nepaspēs sataisīt materiālus tapēc ir tādi Ozerinskis un citi kas par nelielu samaksu aizpilda šo nišu BET viņus nevar uzkatīt par profiņiem tapēc es caur pirkstiem skatos uz viņu rakstiem . Man nemaisa kad kādā rakstā ir kāda neliela neprecizitāte vai kada gramatikas kļūda . Ja rakstu taisītu Kreipāns tad viņam varētu piesieties jo viņš savu latiņi ir uzcēlis tik augstu ka viņam gan būtu nepiedodamas Ozerinska kļūdas .
Tev, protams, nemaisa, jo pašam švaka pareizrakstība, par komatiem labāk neizteikšos. Redz, nav jābūt Kreipānam, lai nepieļautu rupjas kļūdas dzimtās valodas rakstībā un ieliktu komatus, kur tos būtu jāzina jau pamatskolas gados. Viss sākas ar attieksmi, bet tagad zināšu, ka darbu, kurā nav liela samaksa, var darīt pa roku galam.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-26 14:16, pirms 11 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Pag, a kāpēc Tu atlaujies izteikt kritiku kādam sportistam vai komandai? Nedrīkst, jo pats to neproti labāk. Par ko cienīt Ozerinski? Es cienu Kreipānu, Keiselu, Putniņu, kuri tiešām ir kāda sporta veida zinātāji, nevis parastu SC autoru, kuram pat gadās elementāras un rupjas pareizrakstības kļūdas. Nepietiek, ka kaut ko zini sportā, šajā sfērā arī vajag labas valodas zināšanas gan rakstības, gan gramatikas ziņā. Nevar jebkurš sporta zinātājs būt labs žurnālists.
Es teiktu gramatikas kļūdas var piedot. Trūkstošs komats, kāds sajaukts burts - kamēr tas nemaina raksta jēgu - kļūdīties ir cilvēcīgi. Cita lieta ir faktu kļūdas. To gan nevar atļauties ne pro žurnālists kā Kreipis vai amatieris Ozerinskis

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 14:19, pirms 11 mēnešiem
juings rakstīja: PROFESIONĀLI sportisti saņem atalgojumu par savu darbu un pat Latvijā spēlējošie gana labu viņi par velti nespēlē tapēc uzskatu ka varu kritizēt viņus ja slikti spēlē . Kreipāns , Keisels ir labākie sporta žurnālisti Latvijā !!! Visiem portāliem , laikrakstiem , radio , TV viņi nepaspēs sataisīt materiālus tapēc ir tādi Ozerinskis un citi kas par nelielu samaksu aizpilda šo nišu BET viņus nevar uzkatīt par profiņiem tapēc es caur pirkstiem skatos uz viņu rakstiem . Man nemaisa kad kādā rakstā ir kāda neliela neprecizitāte vai kada gramatikas kļūda . Ja rakstu taisītu Kreipāns tad viņam varētu piesieties jo viņš savu latiņi ir uzcēlis tik augstu ka viņam gan būtu nepiedodamas Ozerinska kļūdas .
Sūds ar gramatiku. Bet ja pašpasludināts žurnālists tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām tad tas jau ir nelāgi. Žurnālista, skribenta sauc, kā vēlies primārais uzdevums ir tev pasniegt informāciju. Kas sanāk ja tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām? Tu būtībā saņem melus.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-26 14:22, pirms 11 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev, protams, nemaisa, jo pašam švaka pareizrakstība, par komatiem labāk neizteikšos. Redz, nav jābūt Kreipānam, lai nepieļautu rupjas kļūdas dzimtās valodas rakstībā un ieliktu komatus, kur tos būtu jāzina jau pamatskolas gados. Viss sākas ar attieksmi, bet tagad zināšu, ka darbu, kurā nav liela samaksa, var darīt pa roku galam.
Man liels prieks ka ir tomēr īstenie latvieši saglabājušies kas nesīs mūsu valodu , kultūru , pareizrakstību gadsimtiem cauri paldies ka esi H.E.N.R.Y. veselību turies bez tevis mēs kā tauta ātrāk būtu izzuduši . Nevis kā juings komatus , punktus nezin/nemāk kur likt teikuma konstrukcija vispār zem kādas kritikas . Tagad es zināšu kāds ir īstens Latvietis .
Nezināji tie kas vairāk saņem no tiem arī vairāk prasa !

     [+] [-]

, 2023-07-26 14:26, pirms 11 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sūds ar gramatiku. Bet ja pašpasludināts žurnālists tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām tad tas jau ir nelāgi. Žurnālista, skribenta sauc, kā vēlies primārais uzdevums ir tev pasniegt informāciju. Kas sanāk ja tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām? Tu būtībā saņem melus.
Ir jau lažas protams ne tikai Ozerinskim arī visiem citiem . Citreiz pasmejos un tas arī viss es to situāciju nedramatizēju .

  +3 [+] [-]

, 2023-07-26 14:31, pirms 11 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sūds ar gramatiku. Bet ja pašpasludināts žurnālists tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām tad tas jau ir nelāgi. Žurnālista, skribenta sauc, kā vēlies primārais uzdevums ir tev pasniegt informāciju. Kas sanāk ja tev pasniedz informāciju ar faktu kļūdām? Tu būtībā saņem melus.
LETA viņiem var jebko piespēlēt. Ja komentāros netiktu izteikti labojumi, nekad neizlabotu šīs muļķības.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-26 17:37, pirms 11 mēnešiem
juings rakstīja: PROFESIONĀLI sportisti saņem atalgojumu par savu darbu un pat Latvijā spēlējošie gana labu viņi par velti nespēlē tapēc uzskatu ka varu kritizēt viņus ja slikti spēlē . Kreipāns , Keisels ir labākie sporta žurnālisti Latvijā !!! Visiem portāliem , laikrakstiem , radio , TV viņi nepaspēs sataisīt materiālus tapēc ir tādi Ozerinskis un citi kas par nelielu samaksu aizpilda šo nišu BET viņus nevar uzkatīt par profiņiem tapēc es caur pirkstiem skatos uz viņu rakstiem . Man nemaisa kad kādā rakstā ir kāda neliela neprecizitāte vai kada gramatikas kļūda . Ja rakstu taisītu Kreipāns tad viņam varētu piesieties jo viņš savu latiņi ir uzcēlis tik augstu ka viņam gan būtu nepiedodamas Ozerinska kļūdas .
Netraucē, jo pats komatus neliec....
1 2 40 komentāri