Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Prometey'' uzbrucējam Kulbokam traumas dēļ jāizlaiž vairāki mēneši

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Prometey'' uzbrucējam Kulbokam traumas dēļ jāizlaiž vairāki mēneši
Arnolds Kulboks. Foto: Promitheas Patras BC

Izraēliešu apskatnieks Arale Veisbergs ziņo, ka Latvijā bāzētā Ukrainas basketbola granda Slobožanskas ''Prometey'' lietuviešu uzbrucējam Arnoldam Kulbokam ceļgala savainojuma dēļ būs jāizlaiž vairāki mēneši.

Lietuvietis Kulboks iedzīvojies nopietnā ceļgala savainojumā. Basketbolistam tiks veikta operācija, bet paredzētais atlabšanas laiks būs vairāki mēneši.

Kā savā X kontā vēstī Veisbergs, ''Prometey'' brīvo spēlētāju tirgū meklēs aizstājēju Kulbokam.

25 gadus vecais un 208 centimetrus raženais lietuviešu spēka uzbrucējs Arnolds Kulboks ''Prometey'' rindas papildināja šajā starpsezonā. Iepriekš karjerā viņš paguvis uzspēlēt NBA, G-līgā, Itālijā, Vācijā, Spānijā un Grieķijā.

Slobožanskas ''Prometey'' sezonas ievadā aizvadīs divus mačus ''Arēnā Rīga'' - 30. septembrī Latvijas-Igaunijas līgā jāspēlē pret ''Viimsi'', bet 4. oktobrī mājās jāuzņem Hamburgas klubs Eirokausa ietvaros.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Aralos10/status...

     [+] [-]

, 2023-09-19 14:29, pirms 10 mēnešiem
Timma?

     [+] [-]

, 2023-09-19 15:23, pirms 10 mēnešiem
Calvin rakstīja: Timma?
Ja viņa mērķis vēl ir spēlēt pro basketu - šī būtu viņa lielā iespēja atrādīt, ka vēl var. Ieskrieties Lat-Est un spridzināt Uleb. Bet es ļoti šaubos, ka viņš ir interesants prometey. Tā vietā labāk paņems 5 gadus jaunāku amerikāni vai ex-jugu, kam deg acis.