Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Video: Gražuļa danks kļuvis par Eirokausa trešās kārtas skaistāko momentu

ULEB Eirokausa trešās kārtas ietvaros neveiksmi piedzīvoja Andreja Gražuļa ''Trento'', kas ar 73:87 piekāpās čempionei ''Gran Canaria''. Gražulim 23:19 minūtēs 13 punkti, kā arī skaists trieciens grozā no augšas, kas ticis atzīts par visas kārtas skaistāko epizodi.

, 2023-10-19 17:12, pirms 9 mēnešiem
Koknesis labs.
Huans Nuņess. Foto: FIBA
2

Ar 36. numuru draftētais Nuņess atgriežas Spānijā un pievienojas ''Barcelona''

Turpinot sastāva komplektāciju jaunajai sezonai, Spānijas basketbola grands ''Barcelona'' pavēstījis par 20 gadus vecā spāņu talanta Huana Nuņesa piesaisti. Sadarbība noslēgta uz trīs nākamajām sezonām.
Seržs Ibaka. Foto: Zumapress/Scanpix
1

Pieredzējušais Ibaka pēc sezonas Minhenē pievienojas Madrides ''Real''

Spānijas ACB līgas čempione Madrides ''Real'' paziņojusi, ka komandā nākamajā sezonā spēlēs pieredzējušais Seržs Ibaka, kurš to jau reizi karjeras laikā ir pārstāvējis.
Serhio Ļuļs. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

"Real Madrid" vēl uz sezonu pagarina līgumu ar veterānu un kapteini Ļuļu

Spānijas čempione un Eirolīgas vicečempione "Real Madrid" pavēstījusi par sadarbības turpināšanu ar titulēto aizsargu un basketbola komandas kapteini Serhio Ļuļu, kuram novembrī apritēs 37 gadi.