Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Madsens neturpinās spēlēt VEF rindās un pievienojas Atēnu AEK

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Madsens neturpinās spēlēt VEF rindās un pievienojas Atēnu AEK
Aleksandrs Madsens. Foto: Mikus Kļaviņš

Somijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Madsens savā ''Instagram'' kontā paziņojis, ka pēc trīs sezonām ''VEF Rīga'' rindās ir gatavs spert nākamo soli karjerā un Latvijas čempioni vairs nepārstāvēs. Par basketbolista jauno komandu kļuvusi Grieķijas vienība Atēnu AEK.

''Šī publikācija ir kā novērtējums visiem cilvēkiem, kuri bijuši daļa no ''VEF Rīga'' iepriekšējo trīs gadu laikā. Tas bija viens lielisks skrējiens. Pienācis laiks doties tālāk karjerā, taču es nekad neaizvēršu šīs durvis. Es vēlu veselību un panākumus maniem brāļiem. Paldies!'' savā ''Instagram'' kontā raksta Aleksandrs Madsens.

27 gadus vecais Somijas izlases basketbolists Rīgas komandai pievienojās 2019. gada septembrī pēc pārbaudes laika izturēšanas. Trīs sezonu laikā Madsens kļuva par Latvijas čempionu, apvienotās līgas uzvarētāju un triumfēja atjaunotajā Latvijas kausa izcīņā, izpelnoties arī vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu.

Aizvadītajā sezonā Madsenam vidēji spēlē 9,6 punkti un 5,3 atlēkušās bumbas.

Karjeras laikā Madsens spēlējis arī Čehijas komandā ''Praha'', somu ''Kouvot'' un ''Gran Canaria'' otrajā komandā. Par Somijas uzbrucēja jauno komandu kļuvusi Grieķijas čempionāta vienība Atēnu AEK.

Grieķi pagājušajā sezonā spēlēja vienā FIBA Čempionu līgas grupā ar VEF. Tieši pret AEK Madsens aizvadīja sezonas produktīvākos mačus Čempionu līgā. Pirmajā spēlē somam desmit punkti, astoņas bumbas zem groziem un trīs piespēles, bet otrajā mačā Madsena kontā 13 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un divas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/CgbcZHI...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-25 13:19, pirms 2 gadiem
VEF tak jau pirms pāris nedēļām to pateica. Atkārtošanās

     [+] [-]

, 2022-07-25 16:19, pirms 2 gadiem
VEFs izrādās sanāca tīri neslikts pakāpiens karjerā.

     [+] [-]

, 2022-07-25 17:34, pirms 2 gadiem
Medsens VEF formātā bija labs, bija spēks, lai veicas čalim.