Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF šķiras no Vokera un pagarina līgumu ar Kariju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

VEF šķiras no Vokera un pagarina līgumu ar Kariju
Devondriks Vokers. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga

Astoņkārtējā Latvijas čempione ''VEF Rīga'' šodien paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar Devondriku Vokeru, kuram noslēdzās vienošanās pēc FIBA Čempionu līgas beigām. Tikmēr pagarināta līdz sezonas beigām vienošanās ir ar Ronu Kariju.

''VEF Rīga'' piektdien noslēdza dalību FIBA Čempionu līgā, ''play-in'' otrajā spēlē savā laukumā piekāpjoties Francijas ''Dijon'' ar 79:83.

Pēc Čempionu līgas beigām līgumi ar VEF bija beigušies diviem leģionāriem - Devondrikam Vokeram un Ronam Karijam. Preses konferencē pēc zaudējuma ''Dijon'' rīdzinieku galvenais treneris Jānis Gailītis deva mājienu, ka vai nu abi, vai vismaz kāds savu pēdējo spēli VEF rindās ir aizvadījis. Treneris pauda neapmierinātību ar Vokera sniegumu, kamēr no Karija speciālists vēlējies sagaidīt vairāk.

Šodien VEF paziņojis, ka klubs ir noslēdzis sadarbību ar Vokeru, bet pagarinājis līgumu ar Ronu Kariju līdz sezonas beigām. Rons Karijs FIBA Čempionu līgā vidēji bija guvis 11.8 punktus, izcīnīja 3.3 atlēkušās bumbas un izcīnīja 4.5 rezultatīvas piespēles, kamēr Latvijas-Igaunijas līgā aizsargs izcēlies ar 7.6 punktiem, 3.7 rezultatīvām piespēlēm un 2.3 atlēkušās bumbas.

Devondriks Vokers Čempionu līgā vidēji laukumā pavadīja 15.3 minūtes, kurās guvis 5.9 punktus, izcīnījis 1.5 atlēkušās bumbas un atdevis 1.6 rezultatīvās piespēles. Latvijas-Igaunijas līgā Vokers bija vidēji guvis 12.5 punktus un izcīnījis 4.3 atlēkušās bumbas. Karjeras laikā Vokers pārstāvējis arī tādas komandas kā Itālijas ''Trieste'', ''Brindisi'', Francijas ''Roanne'', Austrālijas ''Melbourne'' un Janzēlandes ''Hawke's Bay Hawks''.

     [+] [-]

, 2022-01-24 12:05, pirms 2 gadiem
Vokers lielākā šīs sezonas izgāšanās

  +2 [+] [-]

, 2022-01-24 13:07, pirms 2 gadiem
Kaut kā neviens no šī sasaukuma leģiem nepārliecina. Tas pats Curry brīžiem tāds kā aizmidzis. Manā uzskatā leģiem jābūt galvas tiesu pārākiem, lai attaisnotu viņu atrašanos komandā. Cita lieta, ka dažreiz ir lētāk uz laukuma salikt zemas klases amerikāņus.

     [+] [-]

, 2022-01-24 14:40, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Kaut kā neviens no šī sasaukuma leģiem nepārliecina. Tas pats Curry brīžiem tāds kā aizmidzis. Manā uzskatā leģiem jābūt galvas tiesu pārākiem, lai attaisnotu viņu atrašanos komandā. Cita lieta, ka dažreiz ir lētāk uz laukuma salikt zemas klases amerikāņus.
Latvijā, tas bieži vien ir lētāk. Kā Gailītis sezonas sālumā teica, ka zemākā līmenī spēlējoši Igaunijas komandas, gaida, ka vef vienkārši viņiem maksās vairāk

     [+] [-]

, 2022-01-24 14:46, pirms 2 gadiem
Kariju vispirms vajag aizsūtīt pie Feldmaņa uz driblēšanas treniņu. Cik reizes spēlē ar nodurtu galvu var sev uzdriblēt uz kājas!!! Cik viņam nepiespiestās kļūdas driblā!
Laikam Karijs nolaida vēl savu cenu, lai var pabeigt sezonu. Citādi neredzu jēgu no šī puiša LatEst līgā.

     [+] [-]

, 2022-01-24 14:49, pirms 2 gadiem
Karijs ir tas mazais melnītis ?

     [+] [-]

, 2022-01-24 15:03, pirms 2 gadiem
Būs kāds papildinājums vai mēģinās iztikt ar esošiem spēkiem?

     [+] [-]

, 2022-01-24 15:41, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Būs kāds papildinājums vai mēģinās iztikt ar esošiem spēkiem?
Atlikušajiem sezonas mērķiem jau neko daudz nevajag.

     [+] [-]

, 2022-01-24 16:23, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Būs kāds papildinājums vai mēģinās iztikt ar esošiem spēkiem?
Esošais sastāvs ir diezgan ok. Krūmiņš laikam vairāk tiks spēlēt gan jau