Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valeikam, iespējams, nopietns savainojums

Jānis Pārums

Valeikam, iespējams, nopietns savainojums
Artūrs Valeika
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Basketbola kluba "Valmiera" spēlētājs Artūrs Valeika trešdienas spēlē pret "Zemgali" guva kājas savainojumu. Skaidrība par to, cik tas ir nopietns, būs rīt, kad tiks veikta magnētiskā rezonanse, portālu Sportacentrs.com informēja kluba menedžeris Ojārs Melderis.

"Rīt Valeikam taisīs magnētisko rezonansi, pagaidām vēl nevaram pateikt cik nopietns ir savainojums. Pēc daktera stāstītā var saprast, ka droši vien nekas labs tur nebūs," sarunā ar portālu Sportacentrs.com sacīja Ojārs Melderis.

Vakar priekšlaicīgi laukumu pameta arī Juris Andžejevskis, kurš jau gada sākumā traumēja degunu. Kā pastāstīja Melderis, tad šoreiz deguns, par laimi, nav cietis un nākamajā spēlē viņš varēs piedalīties.

Sestdien spēlē pret "Barons" laukumā dosies arī slovēņu leģionārs Blazs Krešnars, kurš nepiedalījās spēlē ar "Zemgali", jo bija devies uz bērēm savā dzimtenē. Šodien Krešnars atgriezīsies Valmierā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 13:03, pirms 14 gadiem
žēl Valeikas. Bet labi, kad Adnžijevskim viss kārtībā!
Un prieks , kad atgriezās mūsu pirmais centrs Blazs.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-21 13:13, pirms 14 gadiem
"jo bija devies bērēm savā dzimtenē."
Nē nu kopumā jua skaidrs, bet kaut kas te trūkst

     [+] [-]

, 2010-01-21 13:29, pirms 14 gadiem
Valeika,Kaufmanis,Ziediņš,Bambis,droši vien šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl.Kāds zinošāks var paskaidrot kas par lietu ka netur ceļi.Nepareizas treniņu slodzes vai kas cits.piemēram tas ka komandās aiz nabadzības trūkst fiziskās sagatavotības treneru.Vēl pēc deguna lūzuma parasti spēlē ar speciālu masku.Jā neērti bet vajag,atkal naudas trūkums vai kas...

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 14:35, pirms 14 gadiem
ziemeļi rakstīja: Valeika,Kaufmanis,Ziediņš,Bambis,droši vien šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl.Kāds zinošāks var paskaidrot kas par lietu ka netur ceļi.Nepareizas treniņu slodzes vai kas cits.piemēram tas ka komandās aiz nabadzības trūkst fiziskās sagatavotības treneru.Vēl pēc deguna lūzuma parasti spēlē ar speciālu masku.Jā neērti bet vajag,atkal naudas trūkums vai kas...
Celim jau daudz nevajag,lai tur kko sačakarētu.Un Bambja gadījumā,manuprāt, īpaši,jo bišku slodzīte sanāk ceļiem. un,drošvien, arī, tas,ko pats raksti ir par vainu pārējos gadījumos.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 14:44, pirms 14 gadiem
Jācer ka nebūs pārāk nopietni, jo Valeika Valmierai būs vajadzīgs uz PO.
Veseļojies Artūr!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 17:09, pirms 14 gadiem
cerams ka nebus ka pagajuso sezonu kaufmanim ar celi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja