Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Cipruss nospēlēja tīri labi"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Melderis: "Cipruss nospēlēja tīri labi"
Gatis Melderis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien izcīnītās uzvaras LBL 1. divīzijas mačā pret Jelgavas ''Zemgali'' (64:62) aizvadīto maču komentēja BK ''Valmiera'' galvenais treneris Gatis Melderis.

''Prieks, ka komanda beigās parādīja raksturu un izcīnīja uzvaru. Visu spēli bijām iedzinējos un nenokārām galvas, cīnījāmies līdz galam, arī veiksme bija mūsu pusē. Tas kaut kādā ziņā atspēlēsies uz sestdienas spēli, jo ar pozitīvām emocijām iesim uz to un cīnīsimies par uzvaru. Zinājām, ka nebūs viegla spēle, jo daži spēlētāji nebija 100% gatavi un mūsu soliņš nav tik garš, lai viņus neiesaistītu spēlē,'' pēc izcīnītās uzvaras teica BK ''Valmiera'' galvenais treneris Gatis Melderis.

Komentējot komandas jaunieguvuma Kaspara Ciprusa debiju kluba sastāvā, Melderis sacīja: ''Šajā spēlē no Ciprusa nekādus brīnumus negaidīju. Bija dažas neveiksmes aizsardzībā, bet kopumā tīri labi nospēlēja un palīdzēja komandai. Uzbrukumā šī viņam nebija veiksmīgākā spēle, bet ir vajadzīgs laiks, lai viņš izjustu, kur atrodas katrs komandas biedrs.”

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-01-20 21:54, pirms 14 gadiem
galvenais, ka uzvareja

     [+] [-]

, 2010-01-20 22:39, pirms 14 gadiem
Bieži negadās, ka spēlētājs ir gados vecāks par komandas galveno treneri...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 02:44, pirms 14 gadiem
Nu, piedodiet.. Lai arī Ciprus bija 2. rezultatīvākais - uz laukuma izskatījās šausmīgi... Bumba šļuka ārā no rokām, apspēlēšana nemākulīga, citi metieni no tuvas distances bez skaņas utt. Aisardzībā ar Bergmanis šo apspēlē, un izskatās, ka īsti nevar palēkties + pa laukumu aizelsies skrēja...

Nu ok, šodien paveicās Valmierai un uzvarēja. Bet nu, jāpaskatās, kāds Cipa būs pēc 2 mēnešu intensīva treniņa darba. Ja būs progress, tad ok, bet ja tāds pac, tad nav jēgas te naudu tērēt Jo var redzēt, ka čalis ilgi nav neko darījis - fiziskais vājš..

     [+] [-]

, 2010-01-21 12:21, pirms 14 gadiem
Ciprusa rādītais sniegums pret Zemgali tiešām bija "nekāds"! Nekad nevarēju iedomāties kad tāda līmeņa spēlētājs sezonas vidū ir tik fiziski vāļš.. domāju Gatim Melderim ir nopietns darbs priekšā lai reaminētu mūsu lielo Kasparu, bet mani tomēr māc bažas vai tik īsā laikā viņš spēs atgūt formu.. sākumā raksīju ka tas varētu būt līdz februāra beigām, bet tagad izskatās labi būs jau uz fināliem būs optimālā formā.. Bet tik ilgi jau viņam vēl ir jānoturās sastāvā, jo Valmierā nav nekāda atpūtas nometne un tāda arī nebūs !!!

     [+] [-]

, 2010-01-21 13:04, pirms 14 gadiem
Bergamanis jau visus tur apskrēja.
Un tikai loģiski, ka saspēlnieks ir stipri ātrāks par centru.
Bet Cips tiešām bēdīgi izskatījās, ja ņem vērā to, ka pretī viņam bija uz pusi vieglākais Rozītis.

     [+] [-]

, 2010-01-21 13:43, pirms 14 gadiem
Ciprusam ir viens plus parāds bankā.Nopietni ir cerība ka tas liks viņam mainīties,jo lai to atdotu ir jāspēlē nopietnā līmenī.Lai to izdarītu ir jātrenējās kā zvēram.Valmiera klusa maza pilsētiņa ,lai varētu pilnībā nodoties treniņprocesam.Lai tev Kaspar izdodas,vairāk iespēju var arī nebūt...