Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Neizdevās pēdējais uzbrukums"

Krūmiņš: "Neizdevās pēdējais uzbrukums"
Varis Krūmiņš
Foto: FIBA Europe

Pēc trešdien notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "Valmiera" savā laukumā ar 64:62 pieveica Jelgavas "Zemgali", komentāru par spēli sniedza jelgavnieku galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Vairākas sīkas neveiksmes un meistarības trūkums mūsu basketbolistiem neļāva izcīnīt tik kāroto uzvaru pār valmieriešiem. Izšķirošajos notikumos vairākas reizes mūsu spēlētāji izlēma izpildīt metienus no distances, lai gan vajadzēja agresīvāk uzbrukt no groza apakšas, jo Valmieras komanda pēdējās ceturtdaļas izskaņā bija sakrājusi piecas komandu piezīmes," secināja Varis Krūmiņš.

"Neizdevās pēdējais uzbrukums, pēc kura "iekritām" aizsardzībā. "Valmierietis" Deiviss guva divus punktus, turklāt Kaspars Raiskums vēl pārkāpa noteikumus, kas bija vissliktākais scenārijs kādu varēja iedomāties," pašu maču izskaņu atcerējās Krūmiņš.

"Raugoties reāli, mēs no turnīra tabulas 6.vietas izkustēties nevaram, tādēļ jāgatavojas jau izslēgšanas spēlēm, kur LBL 1.divīzijas 6.vietas ieguvēji tiksies ar 3.spēcīgāko komandu, kas, visticamāk, varētu būt "Valmiera" un "Liepājas lauvas" - komandas, ar kurām mēs spējam cīnīties līdzīgi un uzvarēt/ Turpināsim katrā mačā cīnīties par uzvaru un krāt pieredzi izšķirošajiem mačiem," sola Krūmiņš.

Izmantotie resursi:
zz.lv

     [+] [-]

, 2010-01-21 19:44, pirms 14 gadiem
Kruumins pec zaudeejumiem vienmer maak gudri pluutiit, atceros ka vins valmiera ar ta patas darija, vienmer bija kibeles vinam nekad nevar atdziit ka vnk vina komanda sukaa!

  -3 [+] [-]

, 2010-01-21 19:53, pirms 14 gadiem
Nu kur ta trešā var būt valmiera vai lauvas ??????

Vai ta līderus galīgi Varis ir aizmirsis-- vef,barons ,ventspils ...un tikai kā ceturtie nāk valmiera vai lauvas.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 19:56, pirms 14 gadiem
barons ir lamzaki valmierai bilance ar baronu ir pa labu mums

     [+] [-]

, 2010-01-21 21:51, pirms 14 gadiem
mrdeeds rakstīja: Nu kur ta trešā var būt valmiera vai lauvas ??????

Vai ta līderus galīgi Varis ir aizmirsis-- vef,barons ,ventspils ...un tikai kā ceturtie nāk valmiera vai lauvas.
Nu, paskaties basket.lv LBL1 tabulu: BKV ar švaku 3-3 bilanci ir piektie! Var jau būt, ka saņemas uz beigām, bet tur pagaidām bardaks tajā komandā. Redzēs ko šie rīt BBL pret VEFiņu parādīs

     [+] [-]

, 2010-01-22 10:15, pirms 14 gadiem
Ventiņi tik ir nospēlējuši pirmo apli .6 spēles .
Nu neticu ka viņi netiks pat līdz trešajai vietai.....