Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

27. decembrī Jelgavā basketbola svētki ar trim spēlēm retro formās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

27. decembrī Jelgavā basketbola svētki ar trim spēlēm retro formās
Kristers Zoriks un Kamerons Randls. Foto: "VEF Rīga"

27. decembrī Zemgales olimpiskajā centrā visas dienas garumā ar trim spēlēm īpašās retro formās tiks aizvadīti kārtējie mači Latvijas - Igaunijas basketbola līgā. Noslēgumā gaidāms trešais sezonas mačs starp VEF un ''Ventspili''.

27. decembrī Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā visas dienas garumā tiks aizvadītas trīs Latvijas - Igaunijas basketbola līgas spēles. Būs gan principiāli dueļi laukumā, kā arī ekspertu studija un leģendāru basketbola personību komentāri. Par svētku noskaņu gādās zāles un studijas noformējums, kā arī īpašas retro formas, kādās laukumā dosies visu klubu pārstāvji. Izvēlētie pretinieku pāri gādās pār sportisko intrigu, jo visas komandas cīnīsies neitrālā zālē.

Latvijas basketbola klasikā tiksies BK ''Ventspils'' un VEF. BK ''Ogre'' bijušais galvenais treneris Artūrs Viscokis-Rubenis kā ''Liepājas'' vadītājs spēkosies pret savu bijušo klubu, kamēr studentu komandas no LU un ''Valmiera Glass/ViA'' noteiks spēcīgāko augstskolu komandu.

Tribīnēs nevarēs būt līdzjutēji un Zemgales olimpiskajā centrā tiks ievēroti visi valstī noteiktie ierobežojumi. Maksimāli tiks samazināti arī komandu basketbolistu savstarpējie kontakti ārpus basketbola laukuma.

Latvijas Basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks uzsver, ka īpaši laika prasa līdzīgus risinājumus: ''Laikā, kad iespējas satikties un pulcēties ir stipri ierobežotas, vēlamies dažādot izklaides piedāvājumu TV skatītājiem, jo Latvijas – Igaunijas līgas basketbola spēlēs, atšķirībā no “Ziemassvētku jampadrača”, “Viens pats mājās” un citiem tradicionālajiem kino piedāvājumiem, scenārijs katrai spēlei tiek rakstīts no jauna un atrisinājums iepriekš nav paredzams. Paldies klubiem, kuru atbildīgā rīcība līdz šim veicinājusi drošu sacensību norisi un atsaucība darīs mūsu kopīgos svētkus vēl interesantākus.''

Visas spēles būs vērojamas Best4Sport kanālā.

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas līga

VLatvijaU-Z%IgaunijaU-Z%
1.VEF Rīga11-0100.0Parnu Sadam11-284.6
2.Ventspils9-281.8Kalev/Cramo8-280.0
3.Ogre6-554.5Avis Rapla7-558.3
4.Liepāja5-645.5Tartu Ulikool4-640.0
5.Valmiera Glass/ViA2-918.2TalTech5-838.5
6.Latvijas Universitāte0-110.0Rakvere Tarvas4-736.3
7.---Kalev/TLU2-1115.4

Izmantotie resursi:
Trešie ziemassvētki 27. decembrī: trīs sērijas...

     [+] [-]

, 2020-12-14 12:59, pirms 4 gadiem
Svētki bez skatītājiem? Absurds!