Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas vicečempioni "Zeļļi" pagarina līgumu ar kapteini Pineti

Agris Suveizda

Latvijas vicečempioni "Zeļļi" pagarina līgumu ar kapteini Pineti
Uģis Pinete. Foto: Andris Grīnbergs

Latvijas basketbola čempionāta un kausa finālisti un Latvijas-Igaunijas čempionāta ceturtdaļfinālisti "Rīgas Zeļļi" pavēstījuši par līguma pagarināšanu uz divām sezonām ar 33 gadus veco komandas kapteini Uģi Pineti.

"Katra augsta līmeņa komanda sākas un beidzas ar kapteini, un Uģis sevi lieliski apliecināja šajā ampluā debijas sezonā. Viņam paliekot Zeļļos, mums ir miers un pārliecība, ka ģērbtuvē viss būs kārtībā un komanda vienmēr būs savākta un gatava maksimālai cīņai laukumā," sacīja kluba prezidents Edgars Buļs.

Iepriekš spēlējis Jūrmalas, Ventspils un Ogres komandās, Pinete "Zeļļu" debijas sezonā Latvijas-Igaunijas līgā sāka 13 no 32 spēlēm un vidēji 20,7 minūtēs atzīmējās ar 7,1 punktu, 2,2 atlēkušajām bumbām, 1,3 rezultatīvām piespēlēm, 1,2 kļūdām un 34% realizētu tālmetienu, vidēji spēlē izpildot 4,7 mēģinājumus. Uzbrūkošajam aizsargam šī bija mazrezultatīvākā sezona apvienotajā līgā, iepriekš allaž gūstot vismaz desmit punktus vidēji spēlē.

Latvijas čempionātā Pinete 13 spēlēs un vidēji 18,7 minūtēs sakrāja 4,9 punktus, 1,9 rezultatīvas piespēles, 1,4 atlēkušās bumbas un 1,3 kļūdas un realizēja tieši trešdaļu tālmetienu. Pinete aizvadītajā sezonā bija vienīgais "Zeļļu" spēlētājs, kurš piedalījās visos mačos. Atgādinām, ka uz divām sezonām līgums tika pagarināts arī ar trenera asistentiem Dāvi Čoderu un Oskaru Zurkovu, bet galvenajam trenerim Jurim Umbraško jau bija spēkā līgums līdz 2026. gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/RigasZelli...

     [+] [-]

, 2024-06-14 16:15, pirms 4 dienām
Vīksna un Skuja varētu mēģināt uz ārzemēm tēmēt ja vēlēsies nākamajā gadā tikt tuvāk lielajai izlasei.

     [+] [-]

, 2024-06-14 17:46, pirms 4 dienām
Pinete? Nekas īpašs, taču ir dienas, kad viņam var uzkrist... Tās gan ir samērā reti.

     [+] [-]

, 2024-06-14 23:32, pirms 4 dienām
taurenīša laikos Pineti kotēju augstāk par Šķēli