Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Madsena bloku atzīst par pirmo nedēļu skaistāko Latvijas-Igaunijas līgas epizodi

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Madsena bloku atzīst par pirmo nedēļu skaistāko Latvijas-Igaunijas līgas epizodi
Aleksandrs Madsens. Foto: VEF Rīga

Latvijas-Igaunijas līgas pirmo skaistāko epizožu ''Top5'' uzvaras laurus plūcis ''VEF Rīga'' basketbolists Aleksandrs Madsens, kurš mača izskaņā pret ''Kalev/Cramo'' bloķēja pretinieku tālmetienu un ievadīja ātro uzbrukumu. Topā iekļuvuši arī citi Latvijas pārstāvēto komandu spēlētāji kā Verners Kohs, Dāvids Vīksne un Rodrigo Būmeisters.

Pirmo divu nedēļu laikā četras komandas cīnījušās bez zaudējumiem, no kurām trīs ir Latvijas komandas - ''VEF Rīga'', ''Ventspils'' un ''Latvijas Universitāte''.

Arī pirmajā piecu labāko momentu izlasē dominē Latvijas komandu basketbolisti. Tikai viena no epizodēm pieder igauņiem, efektīvā Pērnavas komandas sadarbībā, kura noslēdzās ar triecienu grozā no augšas.

Pirmajā topā uzvarējis Aleksandrs Madsens, kurš ceturtās ceturtdaļas izskaņā uzvarā pret ''Kalev/Cramo'' pie rezultāta 81:79 bloķēja pretinieku izpildītu tālmetienu, saglabāja bumbu laukumā un atdeva rezultatīvu piespēli Ronam Karijam, kurš to noslēdza ar divu punktu grozu.

Ar skaistām epizodēm labāko epizožu izlasē iekļuvuši arī Verners Kohs, Dāvids Vīksne un Rodrigo Būmeisters.