Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Lauvām" pievienojas krievu spēka uzbrucējs Gruščenko

Emils Ozerinskis

"Liepājas Lauvām" pievienojas krievu spēka uzbrucējs Gruščenko
Agris Galvanovskis
Foto: Ģirts Gertsons

Agra Galvanovska trenētās komandas "Liepājas Lauvas" sastāvam pievienojies 22 gadus vecs Krievijas spēka uzbrucējs Romans Gruščenko.

"Liepājas Lauvas" šobrīd ir vienīgā Latvijas Basketbola līgas komanda, kas šajā starpsezonā jau informējusi par sastāva komplektāciju nākošajai sezonai. No pērnā gada Kurzemes vienības rindās palikuši Artūrs Ausējs, Roberts Krastiņš, Kārlis Lasmanis un Rihards Bērziņš, bet piesaistīti Valdis Seņkāns un Ģirts Lazdāns.

Par septīto komandas piesaistīto spēlētāju kļuvis krievu uzbrucējs Romans Gruščenko. 205 cm garais spēlētājs jau pavasarī bija ieradies Liepājā, aizvadot treniņus kopā ar komandu. "Liepājas Lauvas" kluba mājas lapā Gruščenko tiek raksturots kā atlētisks un talantīgs jaunietis. Viņš ir "Lokomativ Kuban" sistēmas audzēknis un spēlējis Krievijas U-23 čempionātā "Lokomativ Kuban 2" sastāvā. Aizvadītajā sezonā basketbolists izmēģināja spēkus Krievijas 2. Superlīgā (pēc spēka trešais turnīrs) "Stroitiel Engels" vienības sastāvā, kur spēka uzbrucējs 22 aizvadītās spēlēs vidēji guva 7,7 punktus un izcīnīja 5,5 atlēkušās bumbas.

Aizvadītājā sezonā "Liepāja/Triobet" Latvijas čempionāta pamatturnīrā izcīnīja sesto vietu, ielaužoties "play-off" turnīrā, kur kurzemnieki ceturtdaļfinālā piecu spēļu sērijā piekāpās "Valmierai". Komandu arī jaunajā sezonā vadīs Agris Galvanovskis, pieņemot izaicinājumu komplektēt sastāvu no gados jauniem spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
Sākums » Liepāja/Triobet

     [+] [-]

, 2017-06-12 11:29, pirms 7 gadiem
Stroitel par celtnieku mauks?

     [+] [-]

, 2017-06-12 11:56, pirms 7 gadiem
Portāls varētu aptaujāt citu LBL klubu pārstāvjus par to, kuri spēlētāji attiecīgajā komandā paliek (ir spēkā līgums arī uz nākamo sezonu).

     [+] [-]

, 2017-06-12 12:04, pirms 7 gadiem
Pat īsti nezinu, ko no viņa sagaidīt, lai gan pēc vecuma un komandas raksturojuma iekļaujas tajā sastāvā

     [+] [-]

, 2017-06-12 12:08, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Portāls varētu aptaujāt citu LBL klubu pārstāvjus par to, kuri spēlētāji attiecīgajā komandā paliek (ir spēkā līgums arī uz nākamo sezonu).
Piekrītu, bet tas jau prasītos uz jūlija beigām, šobrīd visticamāk daudziem vel notiek darbs ar finansēm un sastāvi komplektēsies nedaudz vēlāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-06-12 12:28, pirms 7 gadiem
normāla LBL2 blice vācās

  -2 [+] [-]

, 2017-06-12 13:46, pirms 7 gadiem
bungas1 rakstīja: normāla LBL2 blice vācās
Vispirms sagaidīs citu komandu sastāvus pirms komentēsim vai tas ir ULEB vai LBL2 sastāvs. Pārējiem pagaidām pat LJBL sastāva nav.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-12 14:13, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Pepeļņics jau patriekts? Kas ar Kažu?
BK Ventspils Viss vēl ir procesā...

#MēsVisiPērsimLemberdzēnus

  +1 [+] [-]

, 2017-06-12 15:00, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Pat īsti nezinu, ko no viņa sagaidīt, lai gan pēc vecuma un komandas raksturojuma iekļaujas tajā sastāvā
Nekas jau nav jāgaida - pirmkārt - PF pozīcijai fiziski derīgu jaunu spēlētāju Latvijā praktiski nav (visi potenciālie jau savervēti priekš štatiem), respektīvi tādi, ko Lauvas var apmaksāt. Un otrkārt -čalis visticamāk šo sezonu izmantos nevis rezultāta ātrai došanai, bet sevis attīstīšanai savai meistarībai adekvātā vidē. Un šitāda kalibra un vecuma sportisti jau ir Agra profils.