Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas-Igaunijas līdere "Ventspils" papildinās ar Zotovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas-Igaunijas līdere "Ventspils" papildinās ar Zotovu
Nikolajs Zotovs. Foto: Jānis Martels/BK Ogre

Šodien Latvijas un Igaunijas apvienotā basketbola čempionāta līdervienība "Ventspils" paziņojusi par 23 gadus vecā saspēles vadītāja Nikolaja Zotova pievienošanos.

Pagājušajā sezonā Nikolajs Zotovs aizvadīja divas spēles "Latvijas Universitātes" rindās, izceļoties ar vidēji 12,0 punktiem, 3,5 atlēkušajām bumbām un 3,5 rezultatīvām piespēlēm. Pirms tam viņš pārstāvēja "Ogres", "Liepājas" un VEF komandas. Rīdzinieku rindās Zotovs aizvadīja deviņus mačus Vienotajā līgā.

Saspēles vadītājs arī pārstāvējis Latvijas U16, U18 un U20 izlases Eiropas čempionātos. 2014. gadā U16 vecuma grupā tika izcīnīts Eiropas sudrabs. Komandas priekšgalā bija Rodions Kurucs, Artūrs Strautiņš un Kristers Zoriks, bet Zotovs vidēji laukumā pavadīja deviņas minūtes un guva 2,4 punktus.

"Ventspils" ir Latvijas un Igaunijas čempionāta līdere, gūstot septiņas uzvaras pēc kārtas. Šodien pulksten 17:00 savā laukumā mačs pret "Parnu Sadam", tiešraide portālā Sportacentrs.com.