Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Zeļļi" augustā Saulkrastos organizēs 3x3 basketbola festivālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rīgas Zeļļi" augustā Saulkrastos organizēs 3x3 basketbola festivālu
Andris Biedriņš un Edgars Buļs. Foto: Photo Agency F64

Basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" no 9. līdz 11. augustam Saulkrastos rīkos 3x3 basketbola festivālu, kurā piedalīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan jaunieši, gan uzņēmēju pārstāvji.

Festivāls risināsies 2023. gadā atklātajā Saulkrastu 3x3 basketbola laukumā ar profesionālo "Bergo Flooring" segumu un "Sport System" groza konstrukciju, kas izveidots Raiņa ielas stāvlaukumā tieši pie pludmales, bet divas dienas spēles paralēli notiks arī Saulkrastu Sporta centrā (Smilšu iela 3).

Pirmajā dienā - piektdienā, 9. augustā - notiks biznesa grupas turnīrs, kuru "Rīgas Zeļļi" rīkos sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK). Sestdien, 10. augustā laukumā dosies profesionāļi Pro grupas ietvaros, kā arī zēni U12 grupā (2012. g. dz. un jaunāki). Savukārt, svētdien, 11. augustā norisināsies Turbo grupas spēles, noskaidrojot labāko amatieru komandu, kā arī U14 meiteņu grupas (2010. g. dz. un jaunākas) sacensības.

""Rīgas Zeļļi" - vairāk nekā basketbola spēle - ir mūsu kluba devīze jau no pirmās dienas, un pie tās pieturēsimies vienmēr," komentēja kluba prezidents Edgars Buļs. "Iepriekšējā sezona noslēdzās pirms trijām nedēļām, un līdz nākamās sezonas pirmajai spēlei vēl jāgaida vairāk nekā trīs mēneši. Lai izpelnītos regulāru sabiedrības interesi un fanu mīlestību, mūsdienās nevar atļauties "izslēgt" klubu uz četriem mēnešiem. Tāpēc ar lielāko prieku aicinām visus sporta fanus un izklaides tīkotājus augusta vidū uz Saulkrastiem, kur vairākus jaunā modeļa Zeļļus varēs redzēt darbībā "Summer Festā". Būs gan labas basketbola cīņas, gan labs burziņš, gan lieliska atmosfēra - viss kā ierasts "Rīgas Zeļļi" pasākumos."

Visu trīs dienu garumā ar labu mūziku priecēs DJ, uzstāsies "Rīgas Zeļļi" dejotājas, kā arī būs dažādi konkursi un aktivitātes skatītājiem. Sacensības organizē basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" sadarbībā ar Saulkrastu basketbola klubu "Varenie runči" un ar Saulkrastu novada pašvaldības finansiālo atbalstu.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Zeļļi