Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Blaus: ''Iesākām spēli pārāk nervozi. Gribējām visu ātri un sasteidzām uzbrukumus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Blaus: ''Iesākām spēli pārāk nervozi. Gribējām visu ātri un sasteidzām uzbrukumus''
Lauris Blaus pa labi. Foto: Renārs Koris

Pēc zaudējuma Latvijas-Igaunijas līgas ''Final6'' ceturtdaļfinālā pret BK ''Ogre'' ar 68:77 ''Parnu Sadam'' latviešu basketbolists Lauris Blaus pēc spēles pauda, ka komanda pārāk nervozi uzsākusi spēli, bet tās izskaņā iegāzušas muļķīgas kļūdas.

Ceturtdien Latvijas-Igaunijas basketbola līgas ''Final6'' ceturtdaļfinālā zaudējumu ar 68:77 BK ''Ogrei'' piedzīvoja Linarda Jaunzema un Laura Blaua ''Parnu Sadam''. Blaus laukumā pavadītajās 15 minūtēs guva četrus punktus un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, kamēr Jaunzems 31 minūtē izcēlās ar 13 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām.

''Manuprāt, lielākā problēma bija, ka iesākām spēli pārāk nervozi. Iespējams, fakts, ka lielākajai daļai nav šādu spēļu pieredze, nospēlēja mums par sliktu. Gribējām visu pārāk ātri un sasteidzām uzbrukumus. Beigās sākām spēlēt ar vēsu galvu, taču iegāza nevajadzīgas kļūdas,'' uzreiz pēc spēles to žurnālistiem komentēja Lauris Blaus.

Izšķirošo pārsvaru ''Ogres'' basketbolisti ieguva trešās ceturtdaļas beigās un ceturtā nogriežņa sākumā. Blaus pauda, ka tas bija saistīts ar pretinieku realizētajiem grūtajiem metieniem: ''Godīgi sakot, likās, ka otrajā puslaikā mums enerģija bija lielāka. Viņu izrāviens nebija saistīts ar mūsu fizisko formu, bet gan viņi iemeta savus metienus. Kuksiks trāpīja sarežģītu tālmetienu pēdējā uzbrukuma sekundē. Labi nospēlējām aizsardzībā, taču ielaidām grūtus metienus, kamēr paši aizmetām garām daudz no groza apakšas un distances.''

''Parnu Sadam'' sezonu turpinās Igaunijas čempionāta izslēgšanas spēlēs, kamēr Latvijas-Igaunijas līgā sestdien gaidāmi pusfināli. Plkst. 17:00 par iekļūšanu finālā cīnīsies ''VEF Rīga'' pret ''Ogri'', kamēr plkst. 20:00 ''Kalev/Cramo'' pret ''Avis Utilitas Rapla''.

     [+] [-]

, 2021-04-09 09:18, pirms 3 gadiem
Neskumsti,galvenais,kaJûs abi labi nospèlèjàt !!!