Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kosuškins: "Skatītājiem šādas spēles patīk"

Andrejs Siliņš

Kosuškins: "Skatītājiem šādas spēles patīk"
Jevgēņijs Kosuškins
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc minimālās uzvaras pār Rīgas VEF Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē "Liepājas Lauvu" spēka uzbrucējs Jevgēņijs Kosuškins atzina, ka, ja arī līdzjutējiem tik sasprintas galotnes patīk, tad spēlētājiem un treneriem gan ne.

"VEF mums ir principiāls pretinieks jau no pagājušā gada, tāpēc pirmo puslaiku nospēlējām ļoti labi, bet VEF salauza spēli otrajā puslaikā, un beigas jau bija, kā bija. Nervi beigti," maču komentēja uzbrucējs. "Pirmajā puslaikā veiksmīgi tikām galā ar VEF zonas aizsardzību, bet otrajā puslaikā apstājāmies, varbūt vairāk sākām gaidīt viens no otra kaut ko, līdz ar to spēle apstājās un nebija rezultāta."

"Skatītājiem šādas spēles patīk, bet domāju, ka ne mums spēlētājiem, ne treneriem īpaši ne," noteica basketbolists, kurš VEF grozā otrdienas vakarā sameta deviņus punktus, atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī divas reizes pārtvēra pretinieku bumbas.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-11-05 07:51, pirms 16 gadiem
malacis Žeņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-05 10:04, pirms 16 gadiem
patikt jau patīk, tikai skatītāju nav.

     [+] [-]

, 2008-11-05 11:11, pirms 16 gadiem
krekls rakstīja: Visi malači izņemot Jukņeviču un treneri Šarkovu!
Ko tā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja