Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Mūsu spēks ir komandas spēlē!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

V. Valters: "Mūsu spēks ir komandas spēlē!"
Valdis Valters
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

''Vieni labāk nospēlē aizsardzībā, citi - uzbrukumā. Mūsu spēks ir komandas spēlē!'' pēc vakar izcīnītās uzvaras SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa izcīņas mačā pret Tallinas ''Kalev'' (89:60) sacīja ''VEF Rīga'' galvenais treneris Valdis Valters.

VEF galvenais treneris atzina, ka mačs uzvarēts, pateicoties taktikas maiņai aizsardzībā. Sākotnēji Valters saviem padotajiem licis segt konkrētus pretspēlētājus, taču pēc tam rīdzinieki pārgājuši uz ciešu zonas aizsardzību. ''Pārņēmām iniciatīvu un panācām spēlē lūzumu,'' sacīja treneris.

''Vieni labāk nospēlē aizsardzībā, citi - uzbrukumā. Mūsu spēks ir komandas spēlē," skaidroja Valters. Pēc trenera vārdiem, Tallinā labi nospēlējuši visi viņa vadītie basketbolisti bez izņēmuma.

Tāpat VEF treneris uzsvēra, ka viņa vadītā komanda ļoti nopietni gatavosies gaidāmajai spēlei ar ''Liepājas lauvām''. ''"Mums tā ir ļoti svarīga cīņa. Gatavosimies ar pilnu jaudu, lai parādītu savu labāko spēli," tā Valdis.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja