Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF spēka uzbrucējs Kaizers pēc 28 punktu iemešanas Ventspilī atzīts par janvāra MVP

Agris Suveizda

VEF spēka uzbrucējs Kaizers pēc 28 punktu iemešanas Ventspilī atzīts par janvāra MVP
Maikls Kaizers. Foto: VEF Rīga

"Pafbet" Latvijas basketbola čempionāta organizatori pavēstījuši, ka par vērtīgāko spēlētāju janvārī atzīts līdervienības "VEF Rīga" spēka uzbrucējs Maikls Kaizers.

Amerikānis piedalījās visās četrās spēlēs un vidēji 22,8 minūtēs izcēlās ar 18,3 punktiem, 9,0 atlēkušajām bumbām, 1,5 bloķētiem metieniem un 24,5 efektivitātes punktiem. Kaizers spīdoši izpildīja divpunktu metienus, ar tiem gūstot lauvas tiesu savu punktu – amerikānis kopsummā trāpīja 32 no 42 jeb 76,2% divpunktnieku. No tālienes viņš iemeta vienu no diviem, bet no soda metienu līnijas – sešus no deviņiem.

"VEF Rīga" janvārī piedzīvoja negaidītu zaudējumu pret "Liepāju" (77:83), bet pārējās spēlēs uzvarēja – ar 77:60 pār "Latvijas Universitāti", 94:57 pār "Valmiera Glass"/ViA un 99:87 pār tuvāko sekotāju "Ventspili". Ventspilnieku grozā Kaizers salādēja 28 punktus.

Galvaspilsētas klubs ar bilanci 14-2 atrodas turnīra vadībā . Sestdien rīdziniekiem bija paredzēts uzņemt "Ogri", taču pretinieku karantīnas dēļ spēle ir pārcelta. Trešdien "VEF Rīga" ir paredzēta cīņa "Latvijas Universitāti". Atgādinām, ka decembrī vērtīgākā spēlētāja balvu ieguva Kristaps Mediss no "Valmieras", novembrī – Dāvis Geks no "Liepājas", bet oktobrī - vēl viens ventspilnieks Māris Gulbis.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Pafleague/statu...