Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Jahovičs: "1. puslaikā problēma bija atlēkušās bumbas"

Jānis Pārums

Jahovičs: "1. puslaikā problēma bija atlēkušās bumbas"
Gatis Jahovičs
Foto: Renārs Buivids

Gatis Jahovičs pēc VEF Juniors uzvaras pār "Ventspili" Latvijas Basketbola līgas (LBL) atklāšanas spēlē (76:66) sniedza komentāru portālam Sportacentrs.com par aizvadīto maču.

"Spēli iesākām normāli, taču pirmajā puslaikā problēma bija atlēkušās bumbas, viņi [Ventspils] savāca daudz bumbu pie mūsu groza, viņiem sanāca vairāk uzbrukt. Otrajā puslaikā šo spēles elementu uzlabojām, tāpēc arī viņus izdevās apstādināt un uzvarēt," pēc mača sacīja VEF spēlētājs Gatis Jahovičs. "Pieļauju, ka ventspilnieki pilnībā nebija noskaņojušies šai spēlei. Varbūt viņi domāja, ka viegli uzvarēs, bet tas neizdevās. Viņiem bija garāks sastāvs, nespēlēja vienīgi Jānis Strēlnieks. "

Jahovičs šodien devies arī uz Šauļiem, kur Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēli šovakar aizvadīs "VEF Rīga". Basketbolists piebilda, ka to, kurās spēlēs būs jāspēlē "VEF Juniors" un "VEF Rīga" rindās spēlētājam pasaka nedēļu iepriekš.

Pilna saruna ar Gati Jahoviču: Video: Gatis Jahovičs: "Šajā komandā atsevišķas...