Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Štimacs: "Nākotnē būsim labāki"

Jānis Pārums

"Ventspils" spēlētāji Ingus Bankevics un Vladimirs Štimacs pēc komandas zaudējuma Latvijas Basketbola līgas (LBL) atklāšanas spēlē pret "VEF Juniors" atzina, ka vēl ir daudz lietu, kuras sezonas gaitā var un vajag uzlabot.

Ingus Bankevics: "Uz spēli braucām uzvarēt. Netikām galā ar viņu spēlētājiem, nesavācām savas bumbas. Ja iepriekšējā spēlē soda metienus labi izpildījām, tad šodien daudz metām garām. Tas būtu devis papildus punktus. Kaspars Bērziņš vismaz septiņas reizes nobloķēja mūsu metienus. Mums vēl daudz kur jāstrādā – aizsardzībā, pie saspēles, bieži nesaprotamies, viņi iemet daudz pretinieku. Jūtams, ka vēl viss netiek kā vajadzētu,"

"Nebijām pietiekami koncentrējušies spēlei. Šī spēle vienkārši jāaizmirst. Dažreiz tu uzvari, citreiz zaudē, bet vienmēr dari visu, lai tiktu pie panākuma. Komanda ir jauna, neesam daudz spēlējuši kopā. Domāju, ka nākotnē būsim labāki," izteicās Vladimirs Štimacs.

Izmantotie resursi:
Basketbols.eu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-03 15:55, pirms 14 gadiem
nu taa tam jabuut

  -1 [+] [-]

, 2010-10-03 15:58, pirms 14 gadiem
ja katrs sāks ar sevi,nevis skatīsies uz citiem, tad visam jābūt vislabākajā kārtībā

Starp citu, kāpēc Jānis nespēlēja ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ivarsask

     [+] [-]

, 2010-10-03 19:30, pirms 14 gadiem
viņi iemet daudz pretinieku. Jūtams, ka vēl viss netiek kā vajadzētu,"
....
sakariigs teikums

  +3 [+] [-]

, 2010-10-03 19:52, pirms 14 gadiem
Pareizi ir ! Tas ir tikai sākums , tad jau gan redzēsiet VEFIŅ ! ! !