Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

papildināts "Lauvas" piekāpjas "Dnipro"

Andrejs Siliņš

"Lauvas" piekāpjas "Dnipro"
Ingus Jakovičs
Foto: Mārtiņš Sīlis.

Šodien Liepājā sākās "Triobet kausa izcīņa basketbolā", un turnīra pirmajā dienā mājiniece "Liepājas Lauvas" ar rezultātu 59:72 atzina Ukrainas Superlīgas komandas "Dnipro" pārākumu.

Uzvarētāju labā amerikāņu aizsargs Deriks Lovs guva 22 punktus, bet lietuviešu uzbrucējs Valds Vasiļus pievienoja 11. "Lauvu" labā rezultatīvākais bija jaunais saspēles vadītājs Ingus Jakovičs ar 21 gūto punktu, savukārt deviņus iemeta uz pārbaudes laiku komandā esošais uzbrucējs Ivars Timermanis.

Turnīrā piedalās sešas komandas, kas sadalītas divās grupās. Pēc grupu turnīra tiks izspēlēti mači par vietām. Rīt liepājniekiem brīvs, bet trešdien spēle pret "Pienos Žvaigždes" no Lietuvas.

Pirmo spēli otrā grupā otrdien aizvadīs BK "Ventspils", kas sacentīsies ar Agra Galvanovska trenēto Ukrainas MBC "Mykolaiv". Otra spēle grupā Ventspils klubam būs trešdien pret Maskavas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
Joprojām neuzsāk koncertzāles būvniecību ::...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja