Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vai "Jūrmala" sekos "Ogres" piemēram un aizslaucīs LU?

Emils Ozerinskis

Vai "Jūrmala" sekos "Ogres" piemēram un aizslaucīs LU?
Haralds Kārlis un Kārlis Grigaļūns
Foto: Māris Greidāns

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas spēlēs šovakar, iespējams, noslēgsies ceturtdaļfināla kārta, ja "Jūrmala" savā laukumā trešo reizi pieveiks "Latvijas Universitāti".

Vakardien noskaidrojās trešā LBL pusfināla dalībniece. Iztiekot bez pārsteigumiem, "Ogre" trīs spēlēs sakāva "Valku/Valgu", tādējādi pievienojoties "Ventspilij" un Rīgas VEF pusfināla stadijā. Par vienīgo brīvo vietu vēl cīnās "Jūrmala" un "Latvijas Universitāte". Sērijā līdz trīs panākumiem ar 2-0 šobrīd vadībā ir Mārtiņa Gulbja trenētā komanda, kurai jau šovakar ir iespēja gūt trešo uzvaru un noslēgt "Latvijas Universitātes" pēdējo gadu veiksmīgāko sezonu.

Salīdzinājumā ar otru ceturtdaļfināla pāri, sacensība starp "Jūrmalu" un "Latvijas Universitāti" izvērtusies gana saspringta. Gunta Endzela trenētie studenti apliecinājuši, ka ir gatavi play-off spēļu turnīram, gandrīz uzveicot nominālos favorītus jūrmalniekus pirmajā sērijas cīņā. Tikai aukstasinība un pieredze izšķirošajos spēles momentos ļāva "Jūrmalai" pirmo spēli uzvarēt ar rezultātu 77:75. Šajā mačā "Jūrmalai" ar 21 punktu rezultatīvākais bija Uģis Pinete, bet Edgaram Jeromanovam 18 gūti punkti. Savukārt LU rindās ar 19 punktiem izcēlās Renārs Birkāns. Sērijas otrajā cīņā "Latvijas Universitātes" mājās visu spēli studenti cieši elpoja "Jūrmalas" komandas pakausī. Tomēr mača izskaņā LU vienībai neizdevās veikt izšķirošo izrāvienu, lai pārņemtu vadību. Tādēļ pie panākuma ar 76:67 tika jūrmalnieki, kuru rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Haralds Kārlis. Savukārt studentu rindās ar 15 punktiem atzīmējās Linards Jaunzems un Jānis Eiduks.

Sērijas trešā spēle starp "Jūrmalu" un "Latvijas Universitāti" sāksies pulksten 19:00 Jūrmalas Valsts ģimnāzijas sporta hallē. Maču translēs kanāls "Best4Sport TV".

Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināls

PārisKomandaKomanda1.spēle2.spēle3.spēle4.spēle5.spēleSērijā
1.Jūrmala-Latvijas Universitāte77:7576:6703.05.05.05.*07.05.*2 - 0
2.Ogre-Valka/Valga94:7993:8185:513 - 0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 13:00, pirms 6 gadiem
Voina dēls ir Jūrmalas menedžeris?