Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Basketbola sezonas labākie: vējš iepūš Krūmiņa progresa burās

Emils Ozerinskis

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā labākās komandas jau devušās izslēgšanas spēļu turnīra cīņās. Tikmēr portāls Sportacentrs.com, ievērojot iedibinātās tradīcijas, veicis ikgadējo basketbola apskatnieku un komentētāju aptauju, lai uzslavētu aizvadītās regulārās sezonas labākos spēlētājus un trenerus astoņās kategorijās.

Aptaujas otrā daļa: olimpiskā sapņa īpašnieks Raimo nadzīgākais aizsardzībā
Aptaujas trešā daļa: balsojumā par sezonas MVP tiek atzīts Jaunzems

Balsotāji un balsošanas sistēma

2018. gadā Andrejs Siliņš iedibināja tradīciju - noteikt Latvijas Basketbola līgas labākos spēlētājus un trenerus Sportacentrs.com redakcijas iekšējā balsojumā. Jau nākamajā sezonā Latvijas un Igaunijas klubi apvienojās zem viena jumta, izspēlējot kopīgo čempionātu. Laika gaitā sāka augt arī Sportacentrs.comm organizētā aptauja un balsojumam pievienojās basketbola zinātāji arī no citiem medijiem. Iepriekšējos divos gados tika sasniegts lielākais aptaujas respondentu skaits - 20. Šajā sezonā Latvijas komandu pārstāvniecību apvienotajā līgā papildināja "Rīgas Zeļļi", kuri piesavinājās savam komandas pārstāvju sarakstam divus ļoti kompetentus žurnālistikas aroda pārstāvjus Reini Lāci un Emīlu Cauni. Lai gan TV raidījumā "Ūdenszeļļi" Guntars Jonāns sastrādājas ar "Rīgas Zeļļu" kolektīvu, tomēr kluba darbā viņš nav iesaistīts un arī raidījumā nebaidās uzdot neērtos jautājumus. Tādēļ šo rindu autors aptaujas dalībnieku sarakstam aicināja pievienoties arī viņu. Pēc gada pārtraukuma aptaujas dalībnieku rindās atgriezies Haralds Kārlis, kurš atstājis menedžera darbu "Latvijas Universitātē" un šosezon regulāri bija dzirdams spēles komentētāja pozīcijā Sportacentrs.com un TV4 tiešraidēs. Otro gadu pēc kārtas aptaujā piedalījās vēl viens bijušais Latvijas izlases basketbolists Žanis Peiners. Gala rezultātā trešo gadu pēc kārtas aptaujas dalībnieku skaits turās pie stabila 20.

Balsotājs (Medijs)Balsotājs (Medijs)
Emīls Ozerinskis (Sportacentrs)Andrejs Siliņš
Kristiāns Dilāns (Sportacentrs)Guntis Keisels (Basket.lv)
Pēteris Neimanis (Sportacentrs)Žanis Peiners
Māris Noviks (Sportacentrs)Guntars Jonāns (Ūdenszeļļi)
Kārlis Justovičs (Sportacentrs)Niks Gaigalietis (Best4Sport)
Toms Mālmeisters (Sportacentrs)Mārcis Egle (Sportaziņas)
Māris Bergs (Latvijas Radio)Roberts Ūdris (Tonybetfan)
Mārtiņš Kļavenieks (Latvijas Radio)Gustavs Mellenbergs (William Hill)
Haralds Kārlis (TV4)Māris Siliņš (Jauns.lv)
Ralfs Blankveins (TV4)Roberts Džeriņš (Kurzemes Vārds)

Jau ierasti noteicām labākos astoņās tradicionālajās kategorijās - sezonas MVP, labākais treneris, labākais ārzemnieks, gada progress, labākais rezervists, labākais aizsardzības spēlētājs, labākais jaunais spēlētājs un spilgtākais Latvijas basketbolists Igaunijas klubos. Šodien sāksim ar trīs nominācijām.

Labāko noteikšanā pieturamies pie vienkāršas balsojuma shēmas, kas izmantota arī visu iepriekšējo sezonu aptaujās - katrs balsotājs iesniedza savu labāko trijnieku katrai no kategorijām. 1. vieta saņem 3 punktus, 2. vietai tiek 2 punkti, bet 3. vietas īpašniekam pienākas 1 punkts. Vienāda punktu skaita gadījumā uzvarētu tas, kuram būtu vairāk augstākās vietas, bet, ja arī tad balsojums būtu vienāds, izšķirošā balss piederētu balsojuma organizētājam šo rindu autoram. Līdz šādai uzvarētāju noteikšanai nonākt gan nevajadzēja.

Šodien paziņojam uzvarētājus pirmajās trīs kategorijās.

Labākais latvietis Igaunijas klubā: Rinalds Mālmanis (Tartu Ülikool)

24,0 min, 10,2 punkti, 3,3 atl.b., 6,8 atl.b, 1,0 pārtv.b., +12,6 efektivitāte.

Lai gan sezonas beigu fāzē Igaunijas klubu rindās bija jau pieci Latvijas basketbolisti, tomēr visu sezonu no sākuma līdz beigām robežas ziemeļu pusē pavadīja divi - "Tartu Universitātes" garā gala spēlētājs Rinalds Mālmanis un "Keilas" uzbrucējs Kārlis Žunda. Pēc septiņiem Spānijā pavadītiem gadiem Dāvis Rozītis tuvāk mājām atgriezās pārāk vēlu, lai nopietni pretendētu uz atzinības saņemšanu kā sezonas labākais latviešu spēlētājs Igaunijas klubā.

Pēc daudziem Spānijas basketbolā pavadītiem gadiem, kur Rūjienas puikam Mālmanim nācās vairāk atrasties statista lomā, pagājušajā sezonā viņš atgriezās tuvāk mājām, Lietuvas komandai Klaipēdas "Neptūnas". Kā šogad sarunā ar Sportacentrs.com norādīja pats spēlētājs - Lietuvas basketbolam viņš nebija mentāli gatavs. Šis gads apvienotās līgas piektajā spēcīgākajā pamatturnīra komandā spēka uzbrucējam nāca ar nozīmīgu lomu komandā, ļaujot atgūt pārliecību par saviem spēkiem. Gundara Vētras trenētajā komandā Mālmanis bija top 3 rezultatīvākais spēlētājs, nopelnot pirmo vietu 15 aptaujas anketās.

Andrejs Siliņš: Kopš apvienotajā līgā katras valsts spēlētāji citā valstī skaitās leģionāri, latviešu prece igauņiem ar katru gadu kļūst, vai nu aizvien mazāk vajadzīga vai par dārgu. Būtu steidzami jārosina Nolikumā atkal izmainīt šo punktu.

Niks Gaigalietis: Šajā nominācijā nebija ilgas pārdomas, manuprāt, karjeras labāko sezonu profesionālajā basketbolā aizvada valmierietis Rinalds Mālmanis, kuru šosezon lieliski izmanto komandas galvenais treneris Gundars Vētra, ļoti patīk redzēt, ka treneris izmanto Rinalda daudzpusību iespēlējot gan uzbrucēja, gan centra pozīcijā. Līdz ar to bieži ir situācijas, kad pēc divu spēlētāju sadarbībām Rinalds paliek pret pretinieku komandas mazajiem spēlētājiem, kuriem neveidojas priekšrocības pret Rinaldu. Secinājums? Labi pierādījis sevi šajā sezonā abos laukuma galos. Uzbrukuma arsenālā jāizceļ arī piespēle, sezonā izcēlies arī ar spēlēm, kad spēlē ir vairāk nekā trīs rezultatīvas piespēles.

Kristiāns Dilāns: Žunda pirmajā leģionāra pieredzē aizvadījis karjeras produktīvāko sezonu punktu izteiksmē. Bijis gana stabils visas sezonas griezumā un arī viens no svarīgākajiem spēlētājiem Keilas šaurajā rotācijā. Viņa kvalitātes apliecina arī spēcīgāku klubu interese pārvilināt Saldus audzēkni sezonas gaitā. Mālmanis statistiski bija nedaudz produktīvāks, bet Tartu ir plašāka rotācija un rūjienieša “svars” komandas panākumos līdz ar to šķietami nedaudz mazāks. Tāpēc priekšroka Žundam.

Roberts Ūdris: Izvēle liela nebija, tomēr Mālmaņa sniegums bija stabils, un komanda tika play-off.

Māris Noviks: Dāvis Rozītis pievienojās Tartu tikai sezonas izskaņā...

Labākais latvietis Igaunijas klubā

Spēlētājs (Komanda)Punkti
Rinalds Mālmanis (Tartu Ülikool)55
Kārlis Žunda (Keila/Coolbet)41
Dāvis Rozītis (Tartu Ülikool)13
Ervīns Jonāts (Pärnu Sadam)6
Jānis Bērziņš (Kalev/Cramo)2

Balsojums

Balsotājs1.vieta2.vieta3.vieta
Andrejs SiliņšR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Emīls OzerinskisR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Guntars JonānsR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Guntis KeiselsR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)E. Jonāts (1)
Gustavs MellenbergsK. Žunda (3)R. Mālmanis (2)-
Haralds KārlisK. Žunda (3)R. Mālmanis (2)D. Rozītis (1)
Kārlis JustovičsR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Kristiāns DilānsK. Žunda (3)R. Mālmanis (2)E. Jonāts (1)
Mārcis EgleR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Māris BergsR. Mālmanis (3)D. Rozītis (2)K. Žunda (1)
Māris NoviksR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)E. Jonāts (1)
Māris SiliņšR. Mālmanis (3)D. Rozītis (2)K. Žunda (1)
Mārtiņš KļavenieksR. Mālmanis (3)D. Rozītis (2)J. Bērziņš (1)
Niks GaigalietisR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)D. Rozītis (1)
Pēteris NeimanisR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)E. Jonāts (1)
Ralfs BlankveinsK. Žunda (3)R. Mālmanis (2)E. Jonāts (1)
Roberts DžeriņšR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)E. Jonāts (1)
Roberts ŪdrisR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)-
Toms MālmeistersR. Mālmanis (3)K. Žunda (2)-
Žanis PeinersK. Žunda (3)R. Mālmanis (2)J. Bērziņš (1)

Sportacentrs.com aptaujas vēsture

GadsLabākais IgaunijāGadsLabākais Igaunijā
2024.Rinalds Mālmanis (Tartu Ülikool)2021.Roberts Freimanis (Avis Rapla)
2023.Kristaps Gludītis (TalTech/Optibet)2020.Aigars Šķēle (Kalev/Cramo)
2022.Ronalds Zaķis (Viimsi/Sportland)

Progresējušākais spēlētājs: Emīls Krūmiņš (Liepāja)

25,4 min, 12,6 punkti, 3,5 rez.p., 1,0 pārt.b., +13,3 efektivitāte.

Nominācijā "lielākais progress" balsotājiem ir liela vieta individuālajai interpretācijai, jo ierobežojums, izvēloties nominantus, ir tikai viens - spēlētājam pagājušajā sezonā jau ir bijis jāspēlē "Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgas turnīrā. Klasiski ir divi veidi, kā līdz šai balvai nonākt. Pirmā opcija ir spēlētāja lomas palielināšanās jau iepriekš pārstāvētā komandā, kā to pērn izdarīja liepājnieks Kārlis Šiliņš. Otra iespēja parasti iezīmējas ar komandas maiņu, kad spēlētājs, kurš iepriekš citā klubā bijis ar limitētu lomu, tiek pie daudz lielākas iespējas sevi parādīt jauna kluba rindās. Tas šosezon bija stāsts par Emīlu Krūmiņu, kurš iepriekšējās sezonās pacietīgi pildīja savus uzdevumus kā aizsardzības nokrampētājs uz īsām spēles minūtēm. "Liepāja" saskatīja Krūmiņā potenciālu, lai 22 gadus vecajam basketbolistam uzticētu pilnvērtīgu komandas pirmā saspēles vadītāja lomu. Līdz marta vidū gūtajai meniska traumai Krūmiņš bija viens no galvenajiem atslēgas zobratiem vēju pilsētas komandas spēlē, kura trūkums būs sāpīgi jūtams gaidāmajās Latvijas basketbola līgas izslēgšanas spēlēs.

Balsojuma dalībniekiem bija pietiekami daudz un dažādu ideju par visprogresējušāko spēlētāju. Pirmo vietu šajā kategorijā Krūmiņam atdeva ceturtā daļa no respondentiem. Kopumā pie vismaz vienas pirmās vietas tika astoņi dažādi spēlētāji.

Pozitīva iezīme sezonas progresu piedzīvojušā spēlētāja kategorijā ir tāda, ka neviens no līdzšinējiem nominācijas uzvarētājiem nav piedzīvojis tikai vienas sezonas uzplaiksnījumu, pēc kura karjera būtu piedzīvojusi ievērojamu lejupslīdi. Nākamajās sezonās šie spēlētāji, vai nu veikuši vēl soli uz priekšu uz spēcīgāku komandu, uz lielāku lomu savā esošajā komandā, kļūstot par vienu no līgas vadošajiem spēlētājiem, vai veiksmīgi turpinājuši savas basketbola gaitas ārzemju klubos. Tādēļ arī Krūmiņa sakarā, vēlot veiksmīgu savainojuma rehabilitācijas procesu, ir cerības, ka aug laba līmeņa saspēles vadītājs.

Progresējušākais spēlētājs

Spēlētājs (Komanda)Punkti
Emīls Krūmiņš (Liepāja)24
Matīss Kulačkovskis (Ogre)17
Norberts Strautiņš (LU)13
Linards Jaunzems (Ventspils)12
Zigmārs Raimo (Rīgas Zeļļi)10
Toms Skuja (Rīgas Zeļļi)9
Ričards Vanags (Rīgas Zeļļi)8

Balsojums

Balsotājs1.vieta2.vieta3.vieta
Andrejs SiliņšN. Strautiņš (3)R. Aleksandrovs (2)P. Pinnis (1)
Emīls OzerinskisL. Jaunzems (3)E. Krūmiņš (2)N. Strautiņš (1)
Guntars JonānsE. Krūmiņš (3)M. Kulačkovskis (2)N. Strautiņš (1)
Guntis KeiselsE. Krūmiņš (3)T. Skuja (2)M. Kulačkovskis (1)
Gustavs MellenbergsE. Krūmiņš (3)M. Kulačkovskis (2)Z. Raimo (1)
Haralds KārlisR. Aleksandrovs (3)V. Briedis (2)P. Pinnis (1)
Kārlis JustovičsL. Jaunzems (3)R. Vanags (2)N. Strautiņš (1)
Kristiāns DilānsM. Kulačkovskis (3)N. Strautiņš (2)P. Pinnis (1)
Mārcis EgleE. Krūmiņš (3)M. Kulačkovskis (2)N. Strautiņš (1)
Māris BergsT. Skuja (3)N. Strautiņš (2)R. Aleksandrovs (1)
Māris NoviksM. Kulačkovskis (3)P. Pinnis (2)J. Vītols (1)
Māris SiliņšZ. Raimo (3)D. Vīksne (2)G. Sīpoliņš (1)
Mārtiņš KļavenieksE. Krūmiņš (3)T. Skuja (2)N. Strautiņš (1)
Niks GaigalietisZ. Raimo (3)M. Kulačkovskis (2)E. Krūmiņš (1)
Pēteris NeimanisZ. Raimo (3)T. Skuja (2)P. Pinnis (1)
Ralfs BlankveinsL. Jaunzems (3)E. Krūmiņš (2)N. Strautiņš (1)
Roberts DžeriņšL. Jaunzems (3)K. Karlsons (2)R. Avotiņš (1)
Roberts ŪdrisR. Vanags (3)E. Krūmiņš (2)M. Kulačkovskis (1)
Toms Mālmeisters---
Žanis PeinersR. Vanags (3)E. Krūmiņš (2)M. Kulačkovskis (1)

Sportacentrs.com aptaujas vēsture

GadsLielākais progressGadsLielākais progress
2024.Emīls Krūmiņš (Liepāja)2020.Klāvs Čavars (Ventspils)
2023.Kārlis Šiliņš (Liepāja)2019.Rihards Lomažs (Ventspils)
2022.Kristaps Ķilps (Ventspils)2018.Linards Jaunzems (LU)
2021.Anrijs Miška (LU)

Labākais rezervists: Artūrs Ausējs (Ventspils)

25,1 min, 14,5 punkti, 3,1 atl.b., 3,6 rez.p 37,4% 3p.m., +13,0 efektivitāte.

Lai izvēlētos "labāko sesto spēlētāju" balsojuma dalībniekiem tika izvirzīts viens ierobežojums - konkrētais basketbolists nedrīkstēja iziet savas komandas sākuma pieciniekā pusē vai vairāk no savām aizvadītajām spēlēm. Visai nospiedošu pārsvaru balsojumā ieguva "Ventspils" kapteinis Artūrs Ausējs, kurš tika "aizmirsts" tikai vienā no aizpildītajām aptaujas anketām. 14 respondenti lika jau ceturto sezonu "Ventspils" rindās pavadošo aizsargu sava balsojuma pirmajā pozīcijā.

Ausējs patiesi šosezon iemiesoja "sestā spēlētāja" lomu. 70% pamatturnīra spēļu aizsargs laukumā devās brīdī, kad pamatpiecinieka vīri savu pirmo darbiņu bija izdarījuši un ventspilniekiem bija nepieciešams uzrāviens ar otro tempu. 33 gadus vecais spēlētājs arī neizlaida nevienu no "Ventspils" komandas mačiem.

Niks Gaigalietis: Sīva konkurence, jo abos vadošajos Latvijas basketbola klubos (vadoties pēc turnīra tabulas) bija divi veterāni (Ausējs un Gulbis), kas iesāka spēles no rezervistu soliņa, bet arvien deva lielu artavu komandas panākumus, šoreiz par labu izšķīros Ausējam, kurš vēl arvien bija komandas viens no galvenajiem vilcējspēkiem uzbrukumā, un nereti spēlēs, kad kādam no ārējās līnijas meistarīgajiem viesspēlētājiem nevedās spēle, Ausējs bija tas spēlētājs, kurš spēja viņus "piesegt".

Labākais rezervists

Spēlētājs (Komanda)Punkti
Artūrs Ausējs (Ventspils)50
Māris Gulbis (VEF Rīga)25
Roberts Blūms (VEF Rīga)13
Endrū Korums (Ogre)8
Matīss Kulačkovskis (Ogre)8

Balsojums

Balsotājs1.vieta2.vieta3.vieta
Andrejs SiliņšA. Ausējs (3)E. Korums (2)M. Gulbis (1)
Emīls OzerinskisA. Ausējs (3)M. Gulbis (2)E. Korums (1)
Guntars JonānsA. Ausējs (3)R. Blūms (2)K. Apsītis (1)
Guntis KeiselsM. Gulbis (3)A. Ausējs (2)M. Kulačkovskis (1)
Gustavs MellenbergsR. Blūms (3)A. Ausējs (2)M. Kulačkovskis (1)
Haralds KārlisM. Gulbis (3)A. Ausējs (2)R. Bērziņš (1)
Kārlis JustovičsA. Ausējs (3)M. Gulbis (2)M. Kulačkovskis (1)
Kristiāns DilānsA. Ausējs (3)M. Gulbis (2)M. Kulačkovskis (1)
Mārcis EgleA. Ausējs (3)R. Blūms (2)M. Gulbis (1)
Māris BergsA. Ausējs (3)K. Apsītis (2)M. Gulbis (1)
Māris NoviksA. Ausējs (3)M. Gulbis (2)M. Kulačkovskis (1)
Māris SiliņšA. Ausējs (3)E. Korums (2)M. Gulbis (1)
Mārtiņš KļavenieksM. Gulbis (3)K. Apsītis (2)K. Hepa (1)
Niks GaigalietisA. Ausējs (3)M. Gulbis (2)E. Korums (1)
Pēteris NeimanisA. Ausējs (3)R. Blūms (2)M. Gulbis (1)
Ralfs BlankveinsA. Ausējs (3)M. Kulačkovskis (2)R. Blūms (1)
Roberts DžeriņšA. Ausējs (3)R. Avotiņš (2)J. Vītols (1)
Roberts ŪdrisR. Blūms (3)A. Ausējs (2)M. Gulbis (1)
Toms Mālmeisters---
Žanis PeinersA. Ausējs (3)E. Korums (2)M. Kulačkovskis (1)

Sportacentrs.com aptaujas vēsture

GadsLabākais rezervistsGadsLabākais rezervists
2024. Artūrs Ausējs (Ventspils)2020.Džeimss Beitmons (Ogre)
2023.Kārlis Apsītis (Ogre)2019.Rinalds Sirsniņš (Ogre)
2022.Deniss Krestiņins (Ventspils)2018.Deniss Krestiņins (Jūrmala)
2021.Kristaps Mediss (Ventspils)

Izmantoto foto autori: Diana Jesin, Ģirts Gertsons, Dāvis Lejasmeiers.

Rakstu sērijas otrajā izdevumā paziņosim nākamos trīs nomināciju uzvarētājus.

Slēpts komentārs: dinamoRIGA2000

  +8 [+] [-]

, 2024-04-02 12:00, pirms 4 nedēļām
dinamoRIGA2000 rakstīja: Progresējušākais Karlsons, rezervists mazais Blūms. Par labāko latvieti Igaunijā piekrītu, Mālmanis tomēr Valmieras basketbola audzēknis, arī katru vasaru piedalās brāļu Bertānu nometnēs. Sakarīgs vīrs.
Galvu reibinošs progress tavam spēlētājam, Robert
https://www.estlatbl.com/en/players...

  +3 [+] [-]

, 2024-04-02 13:22, pirms 4 nedēļām
dinamoRIGA2000 - Robert, ir iespējams, ka no Tavas puses kādreiz būs objektīvs komentārs, pa tēmu un, "negrozot" visu ap Valmieru?
Par vērtējumu: Krūmiņš & Mālmanis - pelnīti, Ausējs - loģiski! Gaidām pārējos vērtējumus no speciālistiem.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-02 13:29, pirms 4 nedēļām
dinamoRIGA2000 rakstīja: Progresējušākais Karlsons, rezervists mazais Blūms. Par labāko latvieti Igaunijā piekrītu, Mālmanis tomēr Valmieras basketbola audzēknis, arī katru vasaru piedalās brāļu Bertānu nometnēs. Sakarīgs vīrs.
Kur tur Karlsonam ir tas mega progress? Ja par minūti mazāks spēles laiks 0.5p spēlē, mazāk piespēļu un nedaudz labāka metienu precizitāte ir pietiekama, lai uzskatītu par progresējušako visā līgā starp latviešiem, tad gribētos jautāt - pārējie ir tik tizli vai arī tik superizcili, ka vienkārši nespēj progresēt?

  +2 [+] [-]

, 2024-04-02 15:32, pirms 4 nedēļām
dinamoRIGA2000 rakstīja: Progresējušākais Karlsons, rezervists mazais Blūms. Par labāko latvieti Igaunijā piekrītu, Mālmanis tomēr Valmieras basketbola audzēknis, arī katru vasaru piedalās brāļu Bertānu nometnēs. Sakarīgs vīrs.
Tieši tā, ja Mālmanis būtu no Ventspils, tad nebūtu pelnījis.

     [+] [-]

, 2024-04-02 18:39, pirms 4 nedēļām
Ko nozīmē Lielākais rezervists' ?

     [+] [-]

, 2024-04-02 19:54, pirms 4 nedēļām
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tieši tā, ja Mālmanis būtu no Ventspils, tad nebūtu pelnījis.
Bet ja no Liepājas, tad pelnījis?

     [+] [-]

, 2024-04-02 21:29, pirms 4 nedēļām
Real Rebel rakstīja: Bet ja no Liepājas, tad pelnījis?
Tam vispār nav nozīmes.

     [+] [-]

, 2024-04-02 21:52, pirms 4 nedēļām
Jaunzems kā viens no kandidātiem uz progresējušāko?

  +1 [+] [-]

, 2024-04-02 23:34, pirms 4 nedēļām
dinamoRIGA2000 rakstīja: Progresējušākais Karlsons, rezervists mazais Blūms. Par labāko latvieti Igaunijā piekrītu, Mālmanis tomēr Valmieras basketbola audzēknis, arī katru vasaru piedalās brāļu Bertānu nometnēs. Sakarīgs vīrs.
galvenais jau pasam sev asti celt. varbut kada dala te vel nezina ka aiz konta slepjas pats valmieras gm un kads tiesam notic, ka latvija vel ir kads idiots, kas valmieras basketbolu neuzskata par apsmieklu.

  -4 [+] [-]

, 2024-04-02 23:47, pirms 4 nedēļām
zeileens rakstīja: galvenais jau pasam sev asti celt. varbut kada dala te vel nezina ka aiz konta slepjas pats valmieras gm un kads tiesam notic, ka latvija vel ir kads idiots, kas valmieras basketbolu neuzskata par apsmieklu.
Tev joprojām nesaturèšana? Tak ārstēties vajag!

  +4 [+] [-]

, 2024-04-03 00:00, pirms 4 nedēļām
wolmar rakstīja: Tev joprojām nesaturèšana? Tak ārstēties vajag!
arsteties vajag jums tur visiem valmiera. zvaigznu slimiba tur topa. savas acis karali, lidz ko preti normala komanda tad esat atpakal realitate. tapat ari pret zelliem bus.

     [+] [-]

, 2024-04-03 08:30, pirms 4 nedēļām
zeileens rakstīja: galvenais jau pasam sev asti celt. varbut kada dala te vel nezina ka aiz konta slepjas pats valmieras gm un kads tiesam notic, ka latvija vel ir kads idiots, kas valmieras basketbolu neuzskata par apsmieklu.
Valmiera mīl basi, tikai viņiem pēdējos gadus tur ir pilnīga pakaļa ar to "jaudīgo" ģenerālmenedžeri kurš savāc visādus klaunus spēlēt. Vispār brīnos kā viņš tur vēl elpo pēc pēdējiem jau cik gadiem. Acīm redzot pilsēta pieradusi un ir apmierināta, vairs neko negaida no komandas kā lejas galu. Man būtu kauns par tādu savas pilsētas gm. Var gadīties tukšs gads, bet ne jau gadi, pilsētā kurā basim ir tradīcijas.