Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns: "Prieks, ka izdevās salauzt spēles gaitu un izcīnīt titulu"

Elizabete Balčus
Elizabete Balčus

Dairis Bertāns: "Prieks, ka izdevās salauzt spēles gaitu un izcīnīt titulu"
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš

“VEF Rīga” komandas kapteinis Dairis Bertāns pēc izcīnītā Latvijas čempionu titula sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina, ka visu finālsēriju abas komandas centušās viena otrai piedāvāt līdzīgu spēles stilu.

Jau vēstīts, ka finālsērijas piektajā spēlē VEF Rīga ar rezultātu 80:74 pieveica “Rīgas Zeļļi” vienību, sērijā triumfējot ar 4-1. Tikai pēdējā ceturtdaļā Vefiņš spēja atrauties no pretiniekiem, veicot izšķirošo uzrāvienu. “Šīs dienas spēle bija tāda pati kā visas līdzšinējās finālsērijas spēles. Principā ļoti līdzīga spēle, kurā mums 40 minūšu laikā izdevās salauzt spēles gaitu. Pretinieks spēlēja ļoti līdzīgu spēli kā mēs,” teica čempionu komandas kapteinis Dairis Bertāns.

Aizvadītajā sezonā rīdzinieku kapteinis spēlēja Seviljas “Real Betis” vienībā, bet starpsezonā atgriezās mājās, pievienojoties “VEF Rīga” komandai. “Sajūtas lieliskas, jo, spēlējot ārzemēs, man tās uzvaras nav krājušās tik daudz kā gribētos, tāpēc spēlēt mājās ir neaprakstāmi. Novērtēju, ka varu spēlēt Rīgā, vienmēr prieks spēlēt savu fanu priekšā, kā arī saņemt ģimenes atbalstu. Fani visu sezonu atbalstīja komandu, īpaši finālsērijā,” teica Dairis Bertāns.

Latvijas basketbola izlasei šovasar jāaizvada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs. “Gribētu atpūsties, bet laikam nesanāks, un es par to nesūdzos. Vasarā ir gaidāmi lieli notikumi, un gatavošos tiem,” teic VEF Rīgas un Latvijas izlases kapteinis Bertāns.