Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Buki sauc Latvijas basketbola izlases spēles skatīties Gulbenē

Emils Ozerinskis

Buki sauc Latvijas basketbola izlases spēles skatīties Gulbenē
Artūrs Brūniņš. Foto: Ričards Liepiņš

Latvijas basketbola viens no leģendārākajiem klubiem "Gulbenes Buki" oranžās bumbas spēles mīļotājus jūlija sākumā aicina apmeklēt Gulbeni, lai kopā ar bijušajiem, esošajiem un topošajiem buku spēlētājiem un līdzjutējiem vērotu Latvijas basketbola izlases cīņas olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā.

Gulbenes pilsētas skvērā uz lielajiem ekrāniem tiks demonstrētas Latvijas izlases cīņas par tiesībām spēlēt Parīzes olimpiskajās spēlēs. Pirmo spēli Lukas Banki trenētā Latvijas izlase aizvadīs 2. jūlijā pulksten 19:00 pret Gruziju. Savukārt otrajā grupu turnīra mačā latvieši 3. jūlijā cīkstēsies ar Filipīnu valstsvienību. Turnīra pusfināli un finālspēle norisināsies attiecīgi 6. un 7. jūlijā.

"Gulbenes Buki" ir trīskārtēji Latvijas Basketbola līgas augstākās divīzijas bronzas godalgu ieguvēji. Pēdējo sešu gadu laikā treneru Artūra Brūniņa un Raimonda Gabrāna vadībā gulbenieši kopumā trīs reizes ieguvuši bronzas medaļas Nacionālajā basketbola līgā (LBL2), bet 2019. gadā arī uzvarēja šajā turnīrā.