Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2980, Did:0, useCase: 3

Šepte par "Turības" sezonu: "Bieži brīvais kritiens bija otrajā puslaikā"

Emils Ozerinskis

Šepte par "Turības" sezonu: "Bieži brīvais kritiens bija otrajā puslaikā"
Kristofers Šepte. Foto: Romans Kokšarovs

Pēc izstāšanās no "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas izslēgšanas spēlēm "Turības" komandas sniegumu vērtējuši galvenais treneris Raimonds Feldmanis un komandas kapteinis Kristofers Šepte.

"Turības" basketbolisti Nacionālās līgas ceturtdaļfinālu sāka ar trīs punktu metienu apšaudi, kas ļāva oranžās krāsas komandai atvērt sēriju pret "VEF Rīga" fārmklubu RSU ar uzvaru. Tomēr atlikušajos divos mēģinājumos "Turibai" nolauzt RSU pretestību neizdevās, piekāpjoties sērijā ar 1-2.

"Sezonas un arī sērijas lielākais klupšanas akmens bija viļņveidīgais sniegums. Brīžiem rādījām ļoti labu basketbolu, bet tad notika dažādi kritieni sniegumā un spēļu galotnēs piedzīvoti sāpīgi zaudējumi. Taču kopumā sezonu vērtēju ar plus zīmi, jo šosezon iekļuvām izslēgšanas spēlēs, kas neizdevās iepriekšējā sezonā. Saskatu komandā lielu vietu izaugsmei un, ieguldot smagu darbu vasarā, ir iespējams pārspēt šīs sezonas iespēto,” komentē "Turības" galvenais treneris Raimonds Feldmanis.

"Turības" kapteinis Kristofers Šepte: "Manuprāt, sezona ritēja kā pa amerikāņu kalniņiem. Vairākās spēlēs, kurās atbildīgi soli pa solim pildījām trenera spēles plānu, bija ievērojams pārsvars. Daudzas spēles brīvais kritiens jeb klupšanas akmens mijās ar otro puslaiku, kuru līdz sezonas beigām diemžēl kā komanda neatkodām. Neskatoties uz pāragro sezonas nobeigumu izslēgšanas spēlēs, Biznesa augstskolas "Turība" basketbola komanda ir uz progresīvas uzvaras līknes, salīdzinot ar iepriekšējo sezonu."

No 27. marta BA "Turība" uzsāks atvērtos treniņus visiem interesentiem trenera Raimonda Feldmaņa vadībā ar Biznesa augstskolas Turība sporta zālē – pirmdienās un ceturtdienās plkst. 19:15; otrdienās un piektdienās plkst. 19:00 Pieteikšanās pie kluba direktora Jāņa Vecrinka, rakstot uz e-pastu janis.vecrinks@turiba.lv vai WhatsApp ziņā 29220913.

Informāciju sagatavoja:
Dāvis Kolns,
Biznesa augstskolas Turība