Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Igauņi ir reāli labi pretinieki - spēlēja labāk nekā bijām gaidījuši"

Emils Ozerinskis

Porziņģis: "Igauņi ir reāli labi pretinieki - spēlēja labāk nekā bijām gaidījuši"
Kristapa Porziņģa atgriešanās spēle Latvijas izlasē. Foto: LBS

Vakardien pēc piecu gadu pārtraukuma pirmo spēli Latvijas izlases kreklā aizvadīja Kristaps Porziņģis, kurš pārbaudes spēlē pret Igauniju guva 18 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Porziņģis pēc spēles sniedza savu komentāru LTV7.

Par atgriešanos izlasē pēc piecu gadu pārtraukuma Kristaps Porziņģis teica: "Pagājis pārāk ilgs laiks kopš pēdējās spēles izlasē. Man jau gribējās ātrāk, bet tās sistēmas dēļ, ka ir logi, man tas nebija iespējams. Man prieks, ka šajā vasarā tas beidzot ir sanācis un esmu vesels, lai varētu izbaudīt basīti kopā ar saviem komandas biedriem."

"Igauņi iznāca laukumā aktīvi un agresīvi. Tas bija veids kā viņi centās mums izrādīt pretestību. Mēs spēles gaitā salauzām to. Spēlējām savu basīti un darījām tās lietas, kas bija nepieciešamas. Rodionam bija super spēle. Arī Lomažs bija labs. Prieks par komandu. Šī bija laba spēle, lai turpinātu būvēt komandu," stāstīja Latvijas izlases garākais spēlētājs.

"Organizētu basīti kādu laiku neesmu spēlējis. Ir labi, ka bija tāda pārbaudes spēle pirms lielajām cīņām. Igauņi ir reāli labi pretinieki. Viņi spēlēja daudz labāk nekā bijām gaidījuši un šī bija lieliska spēle, lai iesildītos pirms Turcijas." izteicās Porziņģis pēc uzvaras ar 80:69 pār Igaunijas izlasi.

"Atbalsts tribīnēs būs ļoti nopietns. Mums būs jāparāda labākais basītis un ja to darīsim, tad arī fani būs iekšā spēlē. Gan jau mēs visi kopā izcīnīsim uzvaru," teica Porziņģis, kurš izlases sastāvā 25. augustā aizvadīs svarīgu spēli pret Turcijas valstsvienību pasaules kausa kvalifikācijā.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-20 13:22, pirms 2 gadiem
Musdienu sports ir atistijies visas jomas, normala eiropas valsts var paspekoties ar labaku pretinieku, nav tie ziedu laiki ka piemeram hokeja vaciju dratejam 8-1

  -2 [+] [-]

, 2022-08-20 18:21, pirms 2 gadiem
Kādi labi pretinieki, rezultāts jau bija zinams ! Žēl, ka mūsu izlase nesarīkoja šovu skatītājiem , ar dankiem , blokiem, Bertāna truļiem un žilbinošām izspēlēm. Tur bija japāriet pāri ar 120 : 40 !

  -1 [+] [-]

, 2022-08-20 19:55, pirms 2 gadiem
Brīdinājuma iemesls: Dezinformācija komentāros.

Labs.......

Un paprasa kurš koments un ko, bet atbilde ir, ka jau izdzēsa komentu un neatcerās

     [+] [-]

, 2022-08-21 11:10, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Brīdinājuma iemesls: Dezinformācija komentāros.

Labs.......

Un paprasa kurš koments un ko, bet atbilde ir, ka jau izdzēsa komentu un neatcerās
Kurš nosaka kas ir dezinformācija? Labs! Šī ir cenzūra. Ko tagad sportacentram ir savi faktu pārbaudītāji? Kā pārbaudām? Ierakstām google un skatamies pirmos 5 ierakstus? Nožēlojami! Cilvēkiem jāsāk mosties, dzīvojam mēs totalitārismā.