Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2979, Did:0, useCase: 3

Taivāna gatavojas uzņemt Latvijas, Lietuvas un Francijas spēles pirms Pasaules kausa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Taivāna gatavojas uzņemt Latvijas, Lietuvas un Francijas spēles pirms Pasaules kausa
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA

Taivānas basketbola līga "T1" paziņojusi, ka pirms augusta beigās gaidāmā Pasaules kausa Taivāna uzņems pārbaudes spēles ar Latvijas, Lietuvas un Francijas valstsvienību dalību. Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka notiek pārrunas, taču oficiāla vienošanās vēl nav panākta.

2023. gada Pasaules kauss norisināsies Filipīnās (55, 15 un 15 tūkstošu arēnās), Indonēzijā (16,5 tūkstošu arēnā) un Japānā (10 tūkstošu arēnā). Taivānas līga paziņojusi, ka izdevies panākt vienošanos par Latvijas, Lietuvas un Francijas izlašu uzņemšanu pirms Pasaules kausa, kas sāksies 25. augustā.

Kaspars Cipruss apstiprināja, ka notiek pārrunas par Latvijas valstsvienības došanos uz Taivānu, taču oficiāls līgums vēl nav parakstīts. Ja Latvija dosies uz Taivānu, tad tiks aizvadīts pārbaudes turnīrs ar ne vairāk kā divām spēlēm.

"T1" līga, kas paziņojusi, ka piedalīsies pārbaudes spēļu organizēšanā, norādījusi, ka lieli nopelni pienākas lietuviešu basketbolistiem Edgaram Žeļonim un Mindaugam Kupšam, kuri spēlē "T1" līgā. 33 gadus vecais Žeļonis karjeras laikā pārstāvējis "Ventspils" un "Liepājas" klubus.

Tiek vēstīts, ka spēļu grafiks tiks publicēts 17. februārī.

Pasaules kausa apakšgrupu izloze notiks 29. aprīlī Filipīnu galvaspilsētā Manilā.

Izmantotie resursi:
https://focustaiwan.tw/sports/20230...

     [+] [-]

, 2023-02-14 13:16, pirms gada
a e Ilo Ma

     [+] [-]

, 2023-02-14 20:13, pirms gada
Taivana gatavojas uzņemt kīniešu raķetes...

     [+] [-]

, 2023-02-15 10:01, pirms gada
Ja iemaisīsies Ķīnas partijas bosi, ātri var norakt šo projektu.