Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Prkačins varētu izlaist EČ

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Prkačins varētu izlaist EČ
Nikola Prkačins
Foto: ITAR-TASS

Horvātijas vīriešu basketbola izlases kapteinis Nikola Prkačins, kurš ikdienā pārstāv Zagrebas ''Cibona'', guvis elkoņa savainojumu, kas viņam liegs trenēties aptuveni trīs nedēļas.

''Tuvākajā laikā veiksim medicīniskās apskates un pirmdien konkrēti zināsim, kas Nikolam kaiš. Tad arī zināsim, cik ilgi viņš nespēlēs,'' izteicās Horvātijas valstsvienības galvenais treneris Jasmīns Repeša.

33 gadus vecais Prkačins ir viens no Horvātijas izlases atslēgas spēlētājiem. Piedalījies piecos Eiropas čempionātos, viņš valstsvienību pastiprina ar savu pieredzi un meistarību. Pērn Prkačins piedalījās 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Neskatoties uz Prkačina savainojumu, Repeša ir apmierināts ar treniņnometnes norisi. ''Visi puiši uz nometni ieradušies labā gatavībā. Visiem tika izdalītas individuālās programmas, pēc kurām trenēties, un, protams, viņi tās izmantoja.''

Rudenī gaidāmajā Eiropas čempionātā Horvātija spēlēs vienā apakšgrupā ar Izraēlas, Grieķijas un Maķedonijas valstsvienībām.

Izmantotie resursi:
eurobasket2009.org

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 21:35, pirms 15 gadiem
kas ar šķēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-30 21:41, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: kas ar šķēli?
Zīlnieces vēl nav izzīlējušas